Digidexo.com

Magnesium & Riboflavin for Hodepine

Magnesium & Riboflavin for Hodepine


Tar magnesium og Riboflavin kosttilskudd kan bringe smertelindring til de som lider av migrene. Det kan også hjelpe de som lider av en sjelden, men svært smertefull type hodepine, kjent som en klynge hodepine. Magnesium er viktig for å opprettholde helse og er den fjerde mest rikelig mineralet i kroppen. Riboflavin, eller vitamin B2, er en av de åtte B-vitaminer som bidrar kroppen omdanne karbohydrater til glukose eller "drivstoff" brukes til å lage energi.

Typer hodepine

De viktigste typer hodepine kan bli satt inn i to kategorier: primære og sekundære. Primær hodepine inkluderer spenning hodepine assosiert med muskelsammentrekninger, vaskulære hodepine (migrene) og cluster hodepine, som ikke har noen kjent underliggende medisinsk tilstand som en årsak. Sekundær hodepine oppstår vanligvis som følge av andre medisinske tilstander. Sekundære hodepine inkluderer traksjons hodepine, som er forårsaket av organiske sykdommer som involverer strukturer innenfor hodet og inflammatoriske hodepine, som er forårsaket av infeksjonssykdommer slik som bihulebetennelse.

Effekter

I løpet av en migrene hodepine, forandringer i blodstrømmen i hjernen finne sted. Først blodårene i hjernen begynner å constrict eller smal, noe som kan skape synsforstyrrelser, svakhet, nummenhet, sløret tale, en kriblende følelse i ett område eller lignende symptomer. Som episoden skrider frem, blodkar begynner å utvide seg eller blir større, noe som fører til økt blodstrøm i hjernen, og forekomst av alvorlig hodepine. Tar magnesium og riboflavin for hodepine kan redusere forekomsten av blodstrøms endringer.

Betraktninger

Det synes å være en arvelig tilbøyelighet til migrene. Mer enn 50 prosent av migrenepasienter har et familiemedlem også plaget med disse invalidiserende hodepine. En rekke triggere kan utløse et migreneanfall: alkohol, visse matvarer som sjokolade eller melkeprodukter, hormonsvingninger (menstruasjonssyklus), koffein, gråt og stress, søvnmangel, sterke lukter, sult og røyking. University of California, tilbyr Berkeley en liste over generelle triggere og mat triggere for migreneanfall. (Se linken under Resources for denne artikkelen.)

Magnesium

Magnesium er viktig for mer enn 300 biokjemiske reaksjoner som skjer i kroppen, inkludert å regulere blodsukkernivået, fremme normalt blodtrykk og hjelpe med proteinsyntese og energikonvertering. Magnesium bidrar også til å stabilisere blod fartøy vegger, som kan i det minste delvis står for sin rolle i behandling av migrene. Ifølge University of Maryland Medical Center, mange migrenepasienter har en magnesiummangel eller nivåer som er lavere enn de som ikke lider av migrene. Tre av de store syndebukkene i migreneanfall - alkohol, menstruasjon og stress - også utarme magnesiumnivå i blodet. Mat kilder til magnesium inkluderer sjømat, hele korn, soyaprodukter, mørkegrønne bladgrønnsaker, bønner, hvetespirer, melk og bananer, selv om bananer kan utløse migrene hos noen mennesker.

Riboflavin

Riboflavin rolle i behandling av migrene er mindre klar. B-kompleks vitaminer - riboflavin er ett - hjelpe kroppen å bryte ned fett og proteiner. De er nødvendige for å opprettholde et sunt leveren, hud, hår og øyne, og de hjelper nervesystemet fungere skikkelig. Riboflavin er en antioksidant, som fungerer for å nøytralisere frie radikaler i legemet, for derved å redusere eller forhindre skade som de forårsaker. To symptomer på riboflavin mangel omfatter tretthet i øynene og lysfølsomhet, som også utløser for og symptomer på migrene. Mat kilder for riboflavin omfatter lever, belgfrukter, egg, forsterkede frokostblandinger, mørkegrønne bladgrønnsaker, melk, ost og andre meieriprodukter.

Teorier / Spekulasjoner

Flere studier må utføres på riboflavin som migrene behandling, men tyder på at det er en effektiv og rimelig måte for å redusere frekvensen av migreneanfall når det tas i en høy dose på 400 mg daglig. Det har blitt foreslått at Riboflavin øker lavt hjernen energiproduksjon i migrenepasienter. Urinen kan bli litt oransje når riboflavin kosttilskudd er tatt. Magnesium har vist seg å redusere frekvensen av migreneanfall når lider tok 200-600 mg magnesium daglig. Bivirkninger fra magnesium kosttilskudd kan inneholde diaré og lavere blodtrykk. Det er lurt å rådføre seg med legen din før du starter noen supplement diett.