Digidexo.com

Ikke-insulinavhengig diabetes mellitus Diet

Målet for en diabetiker kosthold er å holde blodsukkernivået innenfor normalområdet og for å stabilisere dem slik at de forblir konstant. Når blodsukkeret oppfører seg som en berg og dalbane, svingende høyt og lavt eller endrer seg raskt i løpet av dagen, trenger du ikke føler deg vel, og du trenger ikke å tenke klart. Du vil føle deg best når blodsukkeret er stabilt og holde seg innenfor normalområdet.

Velg klokt

The American Diabetes Association skapte diabetes næringspyramiden å illustrere seks matvaregrupper og proporsjonene der disse matvarene bør spises. I bunnen av pyramiden er den brød, korn og andre stivelser gruppe. Denne gruppen utgjør den største delen av en diabetiker diett. Det neste laget inneholder frukt og grønnsaker grupper. Over det ligger melken gruppen og kjøtt, kjøtterstatninger og andre proteiner gruppe.

Ved spissen av pyramiden er fett, oljer og søtsaker gruppe. Det representerer den minste delen av en diabetiker diett; disse matvarer bør spises med måte. I det siste, ble diabetikere beskjed om å unngå sukker helt. I dag, ifølge Mayo Clinic, kan du ta med små porsjoner av søtsaker i kostholdet ditt ved å erstatte dem for andre karbohydrater. Ikke gå over på godteri. Selv om tillatte, trenger søtsaker gir ikke mye næringsverdi og bør begrenses til spesielle anledninger.

Watch Deler

De fleste mennesker trenger å spise et sted mellom 1200 og 2400 kalorier hver dag. Din personlige daglige kalori kvote avhenger av kjønn, bygge og mål. Større folk kan spise mer kalorier hver dag enn mindre folk. Dersom sammen med å kontrollere din diabetes du ønsker å gå ned i vekt, må du spise færre kalorier.

For år diabetiker utveksling systemet var ADA eneste anbefalte metoden som brukes til å måle mat porsjoner. Nylig ble en ny metode, karbohydrat telling, har blitt innført og har blitt svært populære.

Daglig Plan

Spise fem måltider om dagen til faste tider vil spre seg matinntaket i løpet av dagen, og bidra til å holde blodsukkeret stabilt. Spis frokost, lunsj, middag og to snacks hver dag (en snack på ettermiddagen og en snack i kveld).

Dele ditt daglige kalori tildeling blant de fem daglige måltider. Følg samme spise mønster hver dag. Du trenger ikke å spise den samme maten hver dag, men du trenger ikke å spise samme mengde mat til hvert måltid og ha hvert måltid på samme tid hver dag.

Går aldri mer enn ca fire timer mellom måltidene hvis du tar en muntlig diabetes medisin. Når du går uten mat lenger enn det, kan blodsukkeret falle under normalområdet. Hvis det går for lavt, vil du begynne å svette, blir forvirret og få svak.