Digidexo.com

Hvordan sjekke status for en Disability Appeal

Hvordan sjekke status for en Disability Appeal


Hvert år i USA, 2,5 millioner mennesker søke om uføretrygd fra Social Security Administration. Av disse er 60 prosent av søkerne nektes fordelene de søker. Noen av de som blir nektet vil bestemme seg for å begynne klageprosess som omfatter papirer som må fylles ut og sendes tilbake til en lokal Social Security Administration kontor. Han må da vente på avgjørelsen; Men gjør en søker har muligheten til å sjekke om status for sin appell.

Hvordan sjekke status for en Disability Appeal

Metoder for å sjekke status

•  Kontakt din lokale Social Security Administration Office. Dette kan gjøres via telefon, eller du kan stikke innom kontoret og be om status for klagen.

Kontakt Disability Fastsettelse tjeneste i staten der du arkivert klagen. Dette nummeret kan fås fra ditt lokale SSA kontoret. Snakker med funksjonshemming sensor tildelt ditt tilfelle kan også være nyttig i å finne ut status for klagen.

Ring gratis personnummer telefonnummer. Dette telefonnummeret er 1-800-772-1213. Uttaler til en representant på telefonen er en annen måte å sjekke om status for appeller og uføresaker.

Hint

  • .