Digidexo.com

Matvarer som forverre syre dårlig

Syre dårlig kan være svært ubehagelig, forårsaker en person til å føle seg kvalm og syk; Visse matvarer, drikkevarer og aktiviteter kan unngås å minske dette vanlig problem.

Definisjon

Ifølge QuickCare, er syrefordøyelsesbesvær en brennende følelse på grunn av syre irriterer mageslimhinnen. I motsetning til halsbrann (som kryper opp i spiserøret), har en tendens syre dårlig til å holde på bunnen av magen.

Matvarer for å unngå

Hvis du er bekymret for skjerpende magesyre, unngå stekt mat, mat rik på fett (som pasta med fløtesaus, hamburgere og pizza), sjokolade, peppermynte eller peppermynte.

Drinker å unngå

QuickCare viser eventuelle koffeinholdige drikker som syre forårsaker drikkevarer, inkludert kaffe, te og brus. Alkohol vil også føre til at kroppen til å produsere ekstra syre, forårsaker syre dårlig.

Andre ting du bør unngå

Melk kan tvinge kroppen til å lage mer syre, så vel som mange typer av sitrusfrukter eller juice, som appelsiner eller grapefruktsaft. Røyking er dårlig også, så dette kan også øke syreprodukter i kroppen.

Long Term Issues

Ignorerer mild syre dårlig kan til slutt føre til en lege besøk. Mens over disk medisiner kan hjelpe, kan sterkere reseptbelagte medisiner være nødvendig for å stoppe syre dårlig helt.