Digidexo.com

Aloe Vera Juice og hjertesykdom

Ifølge Mayo Clinic, er hjertesykdom verdens nr 1 morder av voksne. Mange former kan behandles med endringer i livsstil, kosthold og mosjon. Andre kosttilskudd, slik som aloe vera juice, kan også gi noen fordeler. En populær solbrenthet behandling, aloe vera kan tas internt og fordelene er enorme.

Bakgrunn

Aloe vera juice kommer fra aloe vera plante. Bladene inneholder en klar gel, som er ofte brukt som et beroligende salve for hudproblemer. Den grønne delen av bladet (rundt gel) produserer juicen som du kan svelges. Aloe vera kan bli funnet i et bredt utvalg av hudprodukter og FDA godkjent aloe vera som en naturlig mat smakstilsetning.

Fordeler

Når det tas internt, bidrar aloe vera juice bedrer blodsirkulasjonen, regulerer blodtrykket, øker immunforsvaret, helbreder sår og intern vevsskade, regulerer blodsukkeret, fremmer helbredelse av bein og ledd, og bidrar til å beskytte kroppen mot bakterier. Det hjelper med vekttap, hjelper hjelpemiddel i fordøyelsen og renser tarmen (den har et mildt avføringsmiddel kvalitet). Det bidrar til å støtte cellevekst som i sin tur forbedrer blodsirkulasjonen. Dette er en stor fordel for pasienter med hjertesykdom. To til fire gram om dagen er alt som kreves for folk flest.

Advarsel

Mens sjeldne, er det mulig å oppleve bivirkninger med aloe vera juice. Disse bivirkninger kan være kvalme, eksem, merkelig farge på urinen, allergiske reaksjoner og leversvikt. Snakk med legen din om riktig dose for deg slik minimere sjansene for disse bivirkningene. Slutte å drikke aloe vera juice hvis du opplever noen merkelige reaksjoner. Ikke drikk aloe vera juice hvis du er gravid eller ammer, eller er allergisk mot hvitløk eller løk.

Historie

Aloe vera har lenge vært brukt som en beroligende balsam for skrubbsår, kutt og brannskader. Det er fortsatt en populær solbrenthet behandling, også. Aloe vera historie spor tilbake til gamle egypterne. det noen ganger referert til helbredelses plante eller plante førstehjelp. Anlegget har sin opprinnelse i Nord-Afrika.

Hjertesykdom

Hjertesykdom er mer av et generelt begrep som omfatter et bredt spekter av forhold som påvirker ditt hjerte. Ifølge Mayo Clinic, de fleste forbinder hjertesykdom med forhold som involverte trange eller blokkerte fartøyer som kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Snakk med legen din om aloe vera juice er hensiktsmessig å drikke med din bestemt type hjertesykdom. Ifølge en historie av Mike Adams, Natural News redaktør, studier har vist aloe vera økt viskositet av blodet. Det vil si, det økte blodets evne til å transportere oksygen og diffundere oksygen til forskjellige organer. Denne kvaliteten bekjemper plakk i blodårene - en viktig vitamininnsprøytning til kardiovaskulær helse.