Digidexo.com

Hvordan hjelpe eldre håndtere depresjon

Depresjon hos voksne over 65 er et alvorlig problem i USA. Statistikk fra National Institute of Mental Health viser at depresjon er funnet i mer enn 10% av de eldre på sykehus og i mer enn 13% av de eldre voksne å komme hjem helsevesenet. I tillegg er mange flere lever med subsyndromal eller mindre depresjon, mindre form av sykdommen som fortsatt består av klinisk signifikante symptomer.

Bruksanvisning

Hjelpe Deprimert Eldre

•  Besøk person på en jevnlig basis og være tilgjengelig for emosjonell støtte. Mens sammen, snakke med dem om hvordan de føler og hvilke aktiviteter de liker.

Oppmuntre dem til å komme ut og mosjon. Duke University forskere utført en studie med 156 middelaldrende til eldre individer, og fant at de som utøvde flere ganger i uken faktisk utvinnes fra depresjon etter samme satser som de som ble behandlet med medisiner.

Bistå med housekeeping husarbeid og andre oppgaver som den eldre personen sliter med. For eksempel, kjøre dem rundt i byen for å fullføre ærend er en god idé som mange eldre ikke lenger føler deg komfortabel bak rattet eller er ute av stand til å kjøre.

Inviter din eldre følgesvenn for å gå til sosiale funksjoner og være rundt venner. En 1999 studie publisert i sosialt arbeid ved Siebert, Mutran, og Reitzes fant at rollen som en venn er faktisk den sterkeste prediktor for livstilfredshet for personer over 65 år.

Diskuter få et kjæledyr. Ifølge The Husdyr for eldre Foundation, ledsaget av hunder og katter senker depresjon blant eldre, senker blodtrykket og puls, og bidrar til å bekjempe ensomhet. Ytterligere forskning ved Raina, Waltner-Toews, Bonnett, et al., Publisert i Journal of American Geriatri Society (1999) fant at eldre mennesker som lever med katter eller hunder var i bedre fysisk helse enn de som bor uten kjæledyr.

Oppmuntre en eldre voksen med depresjon til å ta del i rådgivning. Lokale psykisk helse sentre eller sykehus kan bli kontaktet for en henvisning til en profesjonell terapeut for diagnose og behandling.

Hint

  • Overvåk deprimerte eldre for selvmordsrisiko. Faresignalene omfatter snakker om selvmord eller uttrykker håpløshet, lagring medisiner, eller rushing å fullføre en vilje. Ring 911 eller en krise hot-linje hvis du har mistanke om et mulig selvmordsforsøk.