Digidexo.com

Hvordan å følge Weight Watchers Flex Plan

Etter Weight Watchers Flex Plan kan være en relativt enkel og effekt metode for vekttap. Planen gir retningslinjer for riktig ernæring, variasjon, planlegging og trening for å oppmuntre vekttap eller vedlikehold. På Flex Plan kan du spise noe mat du vil, så lenge du holder deg innenfor din personlige daglige poeng mål.

Hvordan å følge Weight Watchers Flex Plan

•  Beregn dine poeng. For å beregne det daglige poeng totalt for Flex plan vil du først trenger å bli veid på en Weight Watchers møte. Det er en quiz i Weight Watchers "Komme i gang" guide som vil hjelpe deg å beregne dine nødvendige daglige poeng. Bare svare på spørsmålene på quizen og legger sammen summene for å finne det daglige punkt inntak på Flex Plan. Hvis du har en svært aktiv karriere vil du få flere poeng, og det er også andre faktorer på quiz som vil heve og eller senke poengnivå. Hvis du er en ammende mor sørge for å legge til en ekstra 10 poeng på dagen for å lette barnets behov.

Spis riktig deler. Porsjonskontroll er en svært viktig faktor i det daglige spisevaner. Måle eller veie maten for å garantere at du ikke vil få mer, eller mindre, enn du bør få for de punktene du teller. Det er også tips i "Komme i gang" guide som vil hjelpe deg å avgjøre deler når du ikke har tilgang til måleverktøy. Kontroller din del størrelser med jevne mellomrom. De har en tendens til å øke ettersom tiden går.

Spis en rekke matvarer daglig. Dette vil hjelpe deg å opprettholde helse og velvære. Frukt og grønnsaker bør være det sentrale punktet i dine måltider. Ta med minst fem porsjoner med frukt og eller grønnsaker i dine måltider hver dag. Hele korn er rike på vitaminer, mineraler, fiber og andre beskyttende stoffer. Sørg for å sjekke etikettene nøye for å identifisere de hele korn rik mat. Å følge en diett som er rik på hele korn kan redusere risikoen for hjertesykdommer, og muligens noen cancers.Include en eller to porsjoner protein per dag for å holde opp energinivået. Magert kjøtt vil gi deg mer verdi for de punktene du bruker.

Drikk lettmelk og vann. Lav-fett melkeprodukter gir protein, sink, riboflavin, vitamin D og kalsium. Inkluderer 2 porsjoner med melk og melkeprodukter hver dag. Hvis du er en tenåring eller er over 50 øke melke porsjoner til 3 for å levere din økt behov for kalsium. Drikk minst seks glass vann om dagen. Vann er nødvendig for nesten alle kjemiske reaksjoner i kroppen din, og bidrar til å holde deg hydrert og føler seg bra også.

Sørg for å trene. Å være aktiv har mange helsefordeler, inkludert vekttap, bedre humør, økt selvfølelse, lavere risiko for å utvikle eller dø av hjertesykdom, blodtrykkskontroll, friske bein, muskler og ledd, og en lavere risiko for kreft og type 2 diabetes . Weight Watchers anbefaler at du delta i noen form for aktivitet i 30 minutter minst tre ganger i uken for trivsel og konsekvent vekttap.

Hint

  • Kontakt legen din før du starter en diett hvis du er alvorlig overvektig eller har en kronisk sykdom.