Digidexo.com

Hvordan være en selvstendig kvinne

Er du klar til å bli en selvstendig kvinne. Hvorvidt du er singel eller gift og du kan fortsatt bruke denne nyttige råd for å bli din egen individuelle.

Bruksanvisning

Evaluer din nåværende situasjon. Er du avhengig av andre for de fleste av dine behov, eller er for mange andre avhengig av deg?

Hvis du svarte ja på begge spørsmål må du ta ut penn og papir og gå til trinn 3.

Lag en liste over alt som du er avhengig av noen andre for. Er du stadig ringer noen å fikse ting i ditt hus eller leilighet? Har du stole på noen andre til å hjelpe deg med din økonomi? Du må være så detaljert som mulig og liste selv de minste ting som du er avhengig av noen andre for.

Deretter skrive ned ting som andre er avhengige av deg for. Hvis du har barn være sikker og inkludere deres behov på listen. Denne listen skal være lengre enn den første i de fleste tilfeller. Enslige eller gifte kvinner er utsatt for å ta på seg mer for andre enn de gjør for seg selv.

Dette trinn kan være det vanskeligste. Du må sammenligne de to listene. Hvis den første listen er den lengste tar deg tid til å vurdere det nøye. Hva på den listen kan du faktisk lære hvordan du gjør for deg selv? Hva ville være de positive effektene hvis du håndtert noen av oppgavene? hva ville være det negative utfallet? Nå se på den andre listen. Hva er det du gjør for andre at de er i stand til å gjøre for seg selv? Hvis du har eldre barn bestemme hvilke oppgaver som kan delegeres til dem. Er du ansvarlig for å holde tritt med leker, lekser, foring av dyr? De små husarbeid ville gi barnet mulighet til å bidra til husholdningen og lette laste litt. Hvis du er singel, gjør venner og kolleger forventer at du skal gjøre mer. Har de antar fordi du ikke har en mann eller barn du har mer fritid? Dette er ikke en rimelig antakelse. Din tid er like verdifull som de med familier.

Dette er det siste trinnet. Gjennomgå tidligere lister nøye, og bestemme hvilke nye prioriteringer du har opprettet. Du bør ha fjernet elementer fra din første listen og delegerte elementer fra andre listen. Hvis du har ærlig sett på hvordan din tid blir brukt begge listene skal nå være kortere. Hva du faktisk har gjort er lettet ditt ansvar til andre og fikk tid til å lære noe nytt for deg selv.