Digidexo.com

Hva er farene ved Hjerte palpatations?

Hjertebank er i hovedsak sensasjoner i brystet av en rask eller bankende hjerteslag. Stress er en av de viktigste gjerningsmennene av denne hendelsen, men du kan også lider av hjertebank på grunn av trening, medisiner, koffein og en helserelatert tilstand (selv om dette ikke er like vanlig som resten). Når du opplever disse følelsene i brystet, du mer enn sannsynlig lurer på om de utgjør noen fare.

No Danger

Med de fleste tilfelle av hjertebank, det er egentlig ingen fare. Det er rett og slett en reaksjon på noen form for stimuli, som stress eller trening, som forårsaker ditt hjerte til å rase. Du kan ha hatt for mye koffein eller nikotin. Du kan rett og slett være opplever hjertebank på grunn av feber eller en hormonell forandring, som med mensen eller graviditet. Når stimulus blir fjernet, bør de hjertebank spre uten skade på hjertet.

Tap av bevissthet

Men ikke nødvendigvis så farlig som andre komplikasjoner av hjertebank, er det mulig å miste bevisstheten når hjertet slår raskere enn normalt. Den raske hjertet kan forårsake et plutselig fall i blodtrykket, noe som kan føre besvimelse. For det meste, bør du gjenvinne bevisstheten i en kort periode.

Stroke

Når hjertebank er mye mer alvorlig, som ville bli sett med en arytmi, kan du lider av et slag. Dette skyldes i stor grad reaksjonen ditt hjerte kan ha fra disse uregelmessige hjerteslag, forårsaker orgelet til "skjelve". Som hjertet dirrer, kan blodet begynne å samle og deretter blodpropp. Når en blodpropp former, risikerer du potensialet i det å reise til en arteriell fartøy av hjernen, som fører til et slag.

Hjertesvikt

Hjertebank, nemlig de opplevde for lengre perioder av gangen, kan føre til at hjertet til slutt mislykkes. Hjertesvikt er en tilstand der hjertet ikke klarer å pumpe blod effektivt i hele kroppen. Men denne hendelsen er generelt sett underliggende tilstander, som for eksempel arytmi eller hjertesykdom. Sjelden har et hjerte hjertebank fra stress, trening eller annen form for stimuli utgjør denne typen fare.

Cardiac Arrest

Mens hjertebank sjelden føre til at du lider av en hjertestans, er det potensiale for hjertet å brått slutte å slå, noe som er ganske annerledes enn et hjerteinfarkt. Et hjerteinfarkt er preget av en blokkering av blodstrøm. Og mye som faren for hjertesvikt, ville det bli sett i de tilfeller av en underliggende hjertetilstand.