Digidexo.com

Hvordan naturligvis behandle Divertikulitt Symptomer

Hvordan naturligvis behandle Divertikulitt Symptomer


Diverticulitis fører til en stor mengde av smerte i tarmområdet, og kan være ledsaget av anal blødning, kramper, forstoppelse, kvalme og gass. Divertikulitt er forårsaket når ufordøyd mat ikke flyttes gjennom fordøyelsessystemet på en riktig måte. Den ufordøyd mat sitter i tarmen og begynner å irritere diverticula, forårsaker dem til å bli betent. Heldigvis kan divertikulitt symptomene bli sterkt redusert eller eliminert med noen diett endringer.

Hvordan naturligvis behandle Divertikulitt Symptomer

•  Begynn en diett som er høy i fiber. Fiber hjelpemidler fordøyelsen og hindrer oppbygging av ufordøyd mat, noe som kan føre til betennelse i divertikler. Prøv å innlemme minst 30 g fiber i din daglige diett.

spise økologisk frukt og grønnsaker som er rike på fiber for å redusere divertikulitt symptomer. Økologiske produkter er fri for kjemikalier og plantevernmidler, som kan irritere og forverre divertikulitt. Frø, små nøtter og selleri stengel kan ikke være lett fordøyd og bør unngås av personer som lider av divertikulitt.

konsumerer store mengder vann i løpet av dagen. Holde deg hydrert hjelper kroppen fordøye maten bedre og arbeider for å rense systemet. Du bør drikke minst åtte glass vann i løpet av dagen.

forplikte seg til en regelmessig mosjon rutine. Gjøre minst 25 minutter med trening hver dag hjelpemidler i fordøyelsen og kan redusere symptomene på divertikulitt. Burning energi signaler kroppen til å bruke mat lagret i den for energi og reduserer mengden av ufordøyd mat sitter i tarmen.

Bruk en klyster for å tømme tarmen. Ufordøyd mat kan tette tarmer og forårsake en stor mengde av smerte. Ved hjelp av en over-the-counter klyster kan hjelpe fjerne blokkeringen og slippe ut trykket forårsaker ubehag.

Hint

  • Linfrøolje og fiskeoljer bidra til å hjelpe til med fordøyelsen.
  • Unngå å spise krydret mat.