Digidexo.com

Hvordan å behandle bipolar lidelse Med Refleksologi

Bipolar lidelse, også kjent som manisk depressiv lidelse, er en kompleks mental tilstand karakterisert av perioder med mani som inkluderer agitasjon, høye nivåer av energi og en manglende evne til å fokusere, etterfulgt av perioder med depresjon som inkluderer slapphet, håpløshet og tretthet. En metode for behandling av bipolar lidelse er refleksologi, som opererer på prinsippet om at alle deler av kroppen er knyttet til visse flekker på hender og føtter gjennom energibaner som kalles meridianer. Ved å manipulere disse punktene, kan du påvirke endring i en målrettet område av kroppen din. Du kan bruke refleksologi som et forebyggende terapi eller som en redning teknikk når du begynner å skli inn i en periode med depresjon eller mani.

Bruksanvisning

For hver refleks punkt beskrevet nedenfor, press med tommelen. De andre fingrene bør gjelde mottrykk på motsatt side av hånden du jobber med. Mens du holder en refleks punkt, gjelder fast press som du inhalerer, og slipp trykket som du puster ut, gjenta denne syklusen 14 ganger på hver hånd. Alle refleks punktene nedenfor er funnet på håndflaten av hånden.

Begynn med solar plexus og membran refleks, som ligger mellom den første og andre base knokene. Da slapper magemusklene.

Flytt til hypofysen refleks, som ligger på tuppen av tommelen. Denne kjertelen bidrar til å bringe deg tilbake i hormonell balanse og gjenopprette ro.

Masser skjoldbruskkjertelen refleks i bunnen av tommelen. Dette vil bidra til å balansere din muskelspenninger og også fortsette arbeidet med rebalansering dine hormoner.

De lunge reflekser er neste, mellom midten og fjerde basis knokene i den kjøttfulle pute av hånden din. Som lungene oxygenate kroppen din riktig, letter humøret, og du føler deg uthvilt og restaurert.

6. Deretter massere nyre refleks ved den nedre del av beltet mellom tommelen og pekefingeren. Dette gjør kroppen for å frigjøre giftstoffer som er irriterende systemet og forårsaker nød.

Avslutt med ryggraden reflekser, som er massert ved å gni ned ytterkanten av tommelen. Dette stimulerer sentralnervesystemet og musklene som støtter ryggraden til å slappe av.

Tips og advarsler

  • Drikk åtte gram vann for å skylle ut giftstoffer utgitt av denne behandlingen. Tilsett 1 kopp eple cider eddik på badekaret å detox gjennom huden, kroppens største rensende organ.
  • Du bør ikke presse så hardt på en refleks punkt at det gjør vondt.