Digidexo.com

Hvordan bli kvitt leddgikt smerte

Hvordan bli kvitt leddgikt smerte


Leddgikt kan være en ødeleggende tilstanden. Ikke bare kan det holde deg våken om natten og føle deg utslitt hver eneste dag, det kan stoppe deg fra noen av din favoritt, så vel som noen av de mest enkle aktiviteter. Heldigvis finnes det en rekke måter som du kan bli kvitt leddgikt smerte og komme videre med livet ditt.

Bruksanvisning

Endre kostholdet ditt drastisk. Mange eksperter er enige om at en diett full av inflammatoriske matvarer bare forverrer systemet, mens friske, ikke-inflammatoriske matvarer kan faktisk bidra til å snu leddgikt. Mens det er lister tilgjengelige for inflammatoriske matvarer (se Ressurser), den ikke sikker metode er å nyte rå matvarer som kan inneholde nøtter, frø, korn, frukt og grønnsaker.

Ta tilskudd av omega 3-fettsyrer, som studier har vist at de bidrar til å lindre smerter og stivhet og kan til og med reversere skader på brusk på grunn av leddgikt. Omega 3 finnes i nattlysolje, fiskeolje og tran. Følg alltid legens eller produsentens instruksjoner for dosering informasjon.

Drikk ingefær-te gang eller to ganger om dagen. Ikke bare varmen fra te bidra til å spre smerte, er ingefær en naturlig anti-inflammatorisk som kan hjelpe deg med å håndtere symptomene. Bare slippe en eller to tynne skiver av frisk ingefær i varmt vann og bratt i 10 minutter. Blid med sitron og honning hvis du liker.

Nyt en frisk smoothie nå og da. Bland 2 bananer, en kopp blåbær, mango eller annen frukt, 2 ss. av kokosolje og et blad av grønnkål. Ikke bare er dette smoothie full av viktige næringsstoffer, komponentene har antioksidant og anti-inflammatoriske egenskaper. Hvis du våkner opp å vite det kommer til å bli en tøff dag med leddgikt, erstatte frokost med en smoothie.

Praksis skånsom yoga eller pilates for å holde kroppen aktiv mens lindre leddsmerter og økt fleksibilitet og mobilitet. Yoga og Pilates er begge veldig allsidig og kan tilpasses hver eneste dag for å dekke dine behov.