Digidexo.com

Bivirkninger av tricomin

Bivirkninger av tricomin


Hvis du opplever hårtap, kan du vurdere å bruke shampo, balsam og hårspray som inneholder tricomin å bekjempe dette problemet. I motsetning til andre hår-tap produkter, er tricomin ikke er formulert for å hemme veksten av dihydrotestosteron (DHT), i henhold til hairlosstalk.com, og brukes som et alternativ til andre naturlig hår-tap produkter. Det er imidlertid sjeldne bivirkninger forbundet med tricomin produkter, samt spørsmål om deres effekt.

Hvordan tricomin Works

Tricomin aktive ingrediensen er kobber peptider. Ifølge skinbiology.com, kobber peptider stimulere gjenvekst av hår, hud og negler og er en sikker ingrediens, spesielt med tanke på den lille prosentandel av kobber faktisk funnet i tricomin produkter. Dr. Loren Pickart, eier av skinbiology.com og oppfinneren av kobber peptid formel som er den aktive ingrediensen som brukes i tricomin, har utført kliniske studier der forbedringer i hårvekst og tykkelse resulterte etter bruk av produkter som inneholder kobber peptider. Selvfølgelig bør Dr. Pickart studier og krav sees med hensyn til sin eierinteresse i å fremme disse produktene.

Negative bivirkninger av tricomin

Ifølge hairlosshelp.com, er det ingen målbare bivirkninger av tricomin. Generelt tricomin sjampo, balsam og spray inneholder kobberforbindelser som er godt tolerert av det menneskelige legeme, som kobber er et nødvendig supplement lik jern og sink. Når det er sagt, folk med svært sensitiv hud kan reagere negativt på kobber peptider.

Det er imidlertid visse virkninger av bestemte tricomin produkter som har dukket opp for å redusere mengder av DHT. Ifølge overlevende-hairloss.com enkelte tricomin spray produkter har en tendens til å redusere DHT på hodebunnen, selv om dette ikke er den tilsiktede effekt.

Overforbruk kan utløse bivirkninger

Ifølge SmartSkinCare.com, når kobber peptider anvendes i vanlige mengder for hudbehandling, bivirkninger er sjeldne. Men, advarer nettstedet at overdreven bruk av kobber peptider kan ha en motsatt effekt på huden og føre til en akselerert aldring. Selv om tricomin brukes for hår, er den utformet for å stimulere hodebunnen (og derfor på huden på hodet), slik at ved bruk av for mye tricomin kan være skadelig.

Positive bivirkninger av tricomin

Positive bivirkninger av kobber peptider i tricomin noen ganger inkluderer redusert gråning av hårsekkene, ifølge skinbiology.com. Og kvinner opplever hodebunnen lidelser eller kjemisk skade fra hårprodukter kan også fange opp fordeler fra å bruke tricomin.

Denne aktive ingrediensen i tricomin trenger ytterligere klinisk studie og testing for å være bevist effektive i Etterveksten, men negative bivirkninger generelt er sjeldne.

Tricomin Hair Spray bivirkninger

Personer som lider av hårtap kan bruke tricomin sjampo, balsam og hårspray for å bidra til å forbedre hårvekst og stimulering, men ifølge overlevende-hairloss.com, den Follicle Therapy Spray er den mest effektive av de tre. Positive bivirkninger er lettere måles når denne hårspray brukes daglig, i motsetning til den sjampo og kondisjoneringsanlegget.

Det er mange merkenavn formulert med Procyte kobber peptider, så hvis du opplever en negativ reaksjon på tricomin, det finnes lignende produkter du kan bytte til.