Digidexo.com

Hvordan Floss under en bro

Hvordan Floss under en bro


Hvis du har en tannbro tanntråd kan ikke brukes i den typiske måten, og tilgang er under ofte vanskelig. Men plakk og rester må fjernes daglig for å holde vevet sunn og for å forhindre nedbrytning av tennene under de kronene.

UES en floss threader - en tynn, fleksibel plast enhet, den ene enden med et hull der å tråden din floss - å bruke tanntråd under brua enkelt og effektivt.

Bruksanvisning

Tanntråd under en bro

•  Ta et stykke floss ca 14 til 16 inches lang fra floss container. Træ floss gjennom hullet enden av træ til minst 1/3 av lengden er gjennom.

Før forsiktig stivere enden av floss threader - enden uten hull og gjenge floss - under den delen av broen som ikke har noen tann, og skyv floss hele veien gjennom før det kan bli fanget lett fra den andre side. Fjern treing.

Bruk begge hender for å holde floss med bare en kort stykke mellom hver hånd, ca 1-2 inches. For ekstra letthet, pakk den ekstra floss rundt fingrene.

Skyv floss forsiktig fra en tann til en annen, hele veien over broen. Når tanntråd ved siden av tennene, sørg for å forme floss rundt tannen å forsiktig komme under tannkjøttet og nå alle sider av tannoverflaten under broen.

Trekk floss ut når du er ferdig rengjøring.

Hint

  • SuperFloss er en pre-threaded floss, med en stiv ende som brukes for å komme under broen og en hale-enden av mykere floss for rengjøring. Noen mennesker synes det er lettere å bruke, men du må kanskje prøve ulike måter før du finne ut hvilken som er riktig for deg.
  • Mange merker og typer av tanntråd er tilgjengelig på ditt lokale apotek. Hvis du har spørsmål, må du be din tannlege eller tannpleier.
  • Alltid være forsiktig rundt tannkjøttet og tann apparater.