Digidexo.com

Flu Injeksjon bivirkninger

Influensa injeksjon, som inneholder en inaktiv viruset, beskytter mot tre typer influensavirus inkludert "en A (H3N2) virus, en vanlig sesong A (H1N1) -virus (ikke 2009 H1N1-viruset), og en B-virus" heter det Centers for Disease Control.

Side Effects

Selv om influensavaksinen ikke faktisk gi en person influensa siden den inneholder en drept form av viruset, bivirkninger fremdeles inkluderer sårhet eller hevelse på stedet av skudd, lavgradig feber og smerter. Disse symptomene vanligvis bare vare en til to dager.

Hva å gjøre

I tilfelle en alvorlig reaksjon på influensavaksine som høy feber, uvanlige atferd endringer, pustevansker, tungpustethet, elveblest, svakhet eller svimmelhet, bør du kontakte lege umiddelbart, registrerer tidspunktet for hendelsen og sende inn en rapport på www.vaers.hhs.gov.

Betraktninger

Ta hensyn til, som med alle andre vaksiner, kan influensa injeksjon forårsake alvorlige problemer på sjeldne anledninger. Disse alvorlige bivirkninger generelt inneholde en allergisk reaksjon på skuddet som kan være ekstreme.

Risikofaktorer

Personer med risiko fra influensa skutt inkludere de som er under seks måneder gamle, folk som har en tidligere historie med en allergisk reaksjon på skuddet, og de som er allergisk mot kylling egg siden de fleste vaksiner er produsert i kylling egg.

Historisk Fact

Ifølge www.heartspring.net "i 1976, ble en type influensa (svineinfluensa) vaksine i forbindelse med Guillain-Barre syndrom." Vaksiner i dag er ikke forbundet med GBS. GBS er en sykdom som forårsaker skade på kroppens nerveceller.