Digidexo.com

Hvor lenge bør en person opphold på Milk Thistle?

Foreslåtte fordeler

Melk tistel kan være fordelaktig i behandling av hepatitt, leversykdom, og sår, men varigheten av behandlingen varierer. Ifølge en studie utført av Dr. Peter Ferenci ved Universitetet i Wien, daglige doser av melk tistel er trygge for opp til 41 måneder. En annen studie, publisert i "Scandinavian Journal of Gastroenterology", indikerte at silymarin kan gi målbar helsegevinst etter bare fire uker.

Mangelfulle bevis

Ifølge Dr. Francine Ranione ved Yeshiva University, "Kliniske studier [på effektene av silymarin] er stort sett heterogene og motstridende." Hun påpeker at eksisterende forskning har undersøkt et så bredt utvalg av tilstander, dosering og behandlingsvarig at bevisene for silymarin effektivitet er "motstridende" og "begrenset" i beste fall.

Bottom Line

Selv om melk tistel er en trygg behandling som strekker seg fra en måned til et par år, viser Dr. Rainone at forskningen ikke enige om den mest effektive lengden av behandlingen. Den mest nøyaktige måten å bestemme hvor lenge du skal ta melk tistel er å ta kontakt med helsepersonell.