Digidexo.com

Hvordan Tape en ankel for Sports

Hvordan Tape en ankel for Sports


Det er all lek og moro helt til noen blir skadet - så gjør ditt beste for å være sikker på at noen ikke er deg. Ankelen er en verkebyll i idrett. En stor felles hvor du plasserer mesteparten av vekten din når du kjører, er det ikke vanskelig å snu eller forstuer ankelen da bli fanget opp i spillet, og ikke betaler oppmerksomhet. Taping ankelen riktig før noen sport kan forhindre skade din ankel og tilbringe tid på sidelinjen.

Bruksanvisning

•  Plasser og holde foten i en 90-graders vinkel med beinet.

Plasser tommelen over enden av underwrap, og deretter vikle den en gang rundt beinet, plassere slutten av underwrap under rotasjon. Den underwrap vil bidra til å forhindre hudirritasjon fra tapen.

Fortsett innpakning underwrap nedover på leggen, senk underwrap halve bredden hver rotasjon for å oppnå en jevn innpakning. Fortsett innpakning i denne saken før du har pakket hælen. Deretter hoppe ned og pakk fra midten av bunnen av foten. Etter innpakning bunnen av foten, vikle baksiden av foten.

Ta vikle opp en gang rundt ankelen, og deretter vikle baksiden av hælen igjen. Gå tilbake ned til bunnen av foten, å pakke det enda en gang. Begynn å pakke opp, roterer rundt foten, ankelen og leggen til du kommer til startpunktet. Kutt tapen og trykk på kanten av båndet til innpakning.

Skjær to stykker av båndatletisk stor nok til å omgi den øverste del av underwrap. Plasser en rundt øverste delen av underwrap. Plasser den andre halvveis ned det første stykket og over underwrap.

Klipp et stykke av atletisk tape lenge nok til å nå fra tapen omkranser underwrapping på innsiden av beinet, nedover beinet og rundt foten, deretter tilbake opp beinet på motsatt side til omkringsittende atletisk tape. Fest stykke tape fra omkringsittende atletisk tape på innsiden av beinet, nedover beinet, rundt ballen eller bunnen av hælen, og tilbake til den andre siden, og endte på omkringsittende atletisk tape.

•  Skjær et stykke av båndet atletisk lang nok til å nå fra innsiden av foten over midten av buen og parallelt med toppen av hælen, rundt toppen av hælen og til utsiden av foten også ovenfor midten av buen. Sikre stykke av båndet i fra innsiden av foten, rundt og over hælen, på utsiden av foten.

Gjenta trinn 6 og 7 to ganger, holde samme rekkefølge og vekslende, slik at du ville gjøre trinn 6, så 7, deretter 6 igjen, og deretter 7 igjen. Hver gang du sikre en tapebit ned lengden på beinet, ta den frem en halv tapebredde. Hver gang du sikre et stykke å gå rundt på baksiden av foten, bringe stykke tape oppover en halv tapebredde.

Begynn innpakning atletisk tape fra innsiden av toppen av foten. Ta tape rundt foten over hælen, og deretter bringe tape rundt midten nederst på foten. Vikle tape rundt toppen av foten, og deretter bringe tape rundt ryggen nederste delen av hælen. Vikle båndet rundt foten på samme måte en gang til.

Begynn å plassere biter av tape store nok til å omringe beinet der underwrap viser. Begynn på toppen av båndet, som arbeider nedover langs benet til du kommer til toppen av hælen. Plasser to siste stykker av tape rundt foten nærmest hælen for å holde resten av båndet på plass.