Digidexo.com

Symptomer på Øvre Fordøyelse Halsbrann

Halsbrann og fordøyelsesbesvær er vanlige overkroppen lidelser knyttet til typer og mengde mat som du spiser. Symptomer på halsbrann og dårlig fordøyelse kan behandles hjemme gjennom livsstilsendringer og over-the-counter medisiner, selv om alvorlig eller hyppig fordøyelsesbesvær og halsbrann kan kreve reseptbelagte medisiner. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, symptomer på halsbrann og dårlig i overkroppen er smerter og fylde.

Oppblåsthet

Du kan føle deg oppblåst rundt magen som et resultat av dårlig; overflødig gass som forårsaker oppblåsthet kan utløse halsbrann.

Burning

Halsbrann og dårlig fordøyelse kan føre til en følelse av svie i øvre del av brystet, magen og halsen.

Rap

Hyppig raping (raping) er et symptom på dårlig fordøyelse og halsbrann som kan være smertefullt og skje på pinlige eller ubekvemme tider.

Fylde

Fordøyelse og halsbrann kan du føle deg full raskere, selv om du ikke har spist en normal del størrelsen på mat.

Kvalme

Du kan miste appetitten eller utvikle kvalme når du har halsbrann og dårlig; dette kan være kroppens måte å hindre deg fra å spise mer mat og gjøre symptomene verre.

Pain

Smerter i øvre del av kroppen din, spesielt rundt ribbeina og magen er symptomer på dårlig; halsbrann smerte er vanligvis høyere opp i brystet og halsen.