Digidexo.com

Hvordan du spiser sunt i et college dorm

Hvordan du spiser sunt i et college dorm


Spise sunt mens du går til college og bor i studenthjemmet kan være utfordrende. Ikke bare er studenter hjemmefra for kanskje første gang i sitt liv, men de er også møtt med stress romkamerater, professorer og gruppepress. Spise sunt mens alle andre er å spise pizza på 2 am eller drikke sukkerholdige fontenen drinker i timene er rett og slett vanskelig. Med noen få tips og triks, er det mulig å spise et sunt kosthold og forebygge den fryktede "freshman 15."

Hvordan du spiser sunt i et college dorm

•  Bruk din måltidsplan, hvis du har en, og spise på college kafeteria, i stedet for å bestille pizza. Måltid planer må levere alle matvaregrupper og følge helsestandarder. Fyll opp på det meste frukt og grønnsaker, har en porsjon av en mager protein og få en porsjon karbohydrater, også. Hold deg unna de selv tjene iskrem maskiner og sundae buffeer.

Bære en vannflaske med deg til klassen. Ikke forveksle tørst med sult. Hvis du bære vann og holde hydrert hele dagen, vil du være mindre sannsynlighet for å gå på en spise binge etter klasse. Drikke åtte glass vann om dagen.

Spis små måltider hver to til tre timer. Pare en mager protein og en porsjon karbohydrater, som tunfisk og hele hvete kjeks. For en matbit, ta et eple eller en appelsin. Frukt inneholder fiber, noe som bidrar til å holde deg til å føle full. Små måltider gjennom dagen hjelp opprettholde energinivået. Ta med snacks til klassen i små mat containere. Pakk dem kvelden før, slik at du ikke glemmer.

Konsumere bare en enkelt del når du spiser ute med venner. Hvis du får en tallerken med pasta, boksen opp halvparten av det en gang slik at du ikke er fristet til å holde spise. Fyll tallerkenen med grønnsaker og holde seg borte fra stekt mat.

Hint

  • Start hver dag med en sunn, mettende frokost. Folk som spiser frokost har en tendens til å ikke overspise senere på dagen.
  • Vokt dere for kaffe drikker på kaffebarer eller snack butikker. De kan være svært høy i fett og kalorier. Opt for vanlig kaffe eller be om skummet melk.