Digidexo.com

Hjemmelaget Vekt Gainer

Bruke vektøkning vibrering er en populær måte å sette på muskel for de som har et høyt stoffskifte og finne å sette på muskel vanskelig. Vektøkning shakes kan være dyrt å kjøpe på en jevnlig basis og mange har en forferdelig smak. Lage dine egne vektøkning rister sikrer weight gainer er til din smak og er laget med de fineste ingredienser mulig.

Økende vekt

Å få vekt, er det viktig å konsumere minst 500 kalorier mer enn du gjør på din nåværende vekt. Lag en daglig logg over hva du spiser, og pass på å følge nøye med kalorier og protein du spiser i løpet av dagen. Hvis din diett er relativt lav i protein vil du ønsker å legge til et scoop eller to av whey protein i din hjemmelaget shake.

Oppskrift

Legg mat i din shake som har en god balanse av næringsstoffer og er rike på kalorier. Peanøttsmør og melk er høy i gode fettstoffer og proteiner, og også pakke mye kalorier. Legg havre til vibrering for å øke kalori teller. Havre er ganske stor så det er en god idé å male opp havre ved hjelp av en blender eller kaffekvern. Etter å legge havre til din shake, se om det er for tykt. Hvis den er for tykk, tilsett litt melk for å tynne den ut. Legg banan til din vektøkning rister for å legge til kalium. Kalium forhindrer kramper i musklene og øker energi. Legg sjokolade protein pulver for å riste å gjøre det smake bedre, blending i fruktjuicer eller hele frukter å lage ulike smakskombinasjoner. Legg honning i stedet for sukker for å blidgjøre shake. Legg nøtter for ekstra protein og fette oljer.

Farene

Når jeg prøver å få vekt, sørg for ikke å gjøre det for fort. Prøv å drikke bare én eller to shakes om dagen og legge til flere kalorier i kostholdet ditt gjennom regelmessige måltider. Stadig endre oppskriften på din vektøkning shake å sørge for at du får de riktige næringsstoffene i kostholdet ditt. Ikke legg for mye protein pulver til vibrering for å hindre gass smerter eller forstoppelse. Aldri satt i enkle sukkerarter som hvitt eller brunt sukker, da dette vil føre til fett vektøkning. Bruk alltid frisk frukt når det er mulig, som de gir komplekse karbohydrater som vil bidra til å øke energi under treningsøktene. Hvis du er bekymret for fet vektøkning. bruke skummet melk i stedet for ett.