Digidexo.com

Magnesium og sinkmangel

Magnesium og sinkmangel


Mange amerikanere i dag har noen vitamin eller mineralmangel, og to av de vanligste er magnesium og sink. Både magnesium og sink er en del av mange av kroppens funksjoner, og en mangel i enten eller begge kan ha alvorlige langtidseffekter på helse og livskvalitet.

Prevelance

Både magnesium og sink er nødvendig i større mengder når en person begynner å trene og løfte vekter; Imidlertid er denne atferden vanligvis ledsaget av en redusert matinntak. Dette vil ytterligere forverre eventuelle vitamin eller mineral mangler som allerede finnes, og kan føre til nye. Ifølge styrke trener Charles Poliquin, den grunnleggende medisinsk litteratur sier at mellom 54 og 75 prosent av den generelle befolkningen er magnesium mangelfull, og mellom 58 og 75 prosent av befolkningen er mangelfull i begge. Indikerer imidlertid hans erfaring at i den atletiske befolkningen er det nærmere 100 prosent.

Testing

Røde blodceller magnesium og røde blodceller sink nivåer testene kan vise om nivåer av magnesium og sink er lav. Disse testene vil fortelle deg hvor mye av disse mineralene er faktisk tilgjengelig for bruk av kroppen.

Mangel symptomer

Symptomene på sinkmangel inkluderer økt fett gevinst rundt bryst (spesielt hos menn), nedsatt smakssans, forstoppelse og skallethet. Det kan påvirke immunsystemet og fertilitet.

Magnesium mangel symptomer inkluderer forstoppelse, tretthet og søvnproblemer. Det er også vanlig for folk som er insulin ufølsomme eller diabetisk å være mangelfull, så vel som osteoporose-pasienter. Magnesium-mangel er også relatert til betennelser og lav HDL-kolesterolet.

Korrigering av sinkmangel

I tillegg til å ta en kvalitet multivitamin, kunne en ikke-aktiv person har tilstrekkelige nivåer av sink innen et par måneder ved å ta 30mg per dag i tillegg form. En idrettsutøver vil sannsynligvis trenger å ta mer, så mye som 180mg per dag i tillegg form. Hvis du tar mer enn 30mg, sørg for å plass det ut i løpet av dagen, og ta det med mat. Bruke flere former som sink picolinate og sink aspartate samtidig vil bidra til å øke nivåene raskere.

Korrigering Magnesuim Deficiency

Magnesium mangler vanligvis tar lengre tid å rette opp. Mens det anbefalte daglige inntaket er bare 400mg, for å få dine nivåer opp til en tilstrekkelig tilstand du kan ha til å ta så mye som 2000 mg per dag. Hvis du er ekstremt mangelfull, hoppe rett til den maksimale dosen, og sørg for å få testet ofte. Som dine nivåer nærmer tilstrekkelig du kan avta til en vedlikeholdsdose. Sørg også for å ta flere former for magnesium, som de forskjellige formene har forskjellige funksjoner i kroppen. Unngå magnesiumoksyd som det er en meget lav kvalitet kilde til magnesium.