Digidexo.com

Low-Calorie Diet Meny Plans

Low-Calorie Diet Meny Plans


Mange studier har vist at caloric begrensning spurs vekttap, forebygger sykdom og bremser fremdriften av aldring. Rapporterte tidsskriftet "Science" at rhesusaper på kalorifattig diett var en tredjedel mindre sannsynlighet for å dø av aldersrelaterte sykdommer, med mindre enn halvparten av frekvensen av kreft og hjertesykdommer. Det er imidlertid viktig å ikke gå under 1200 kalorier om dagen, noe som gjør visse kalorier du spiser skape et balansert kosthold. Du trenger ikke å være ekstrem: National Institute on Aging sier redusere kalorier ved et lite beløp, slik som 50 kalorier om dagen, kan hjelpe.

Ting å huske på

Lav-kalori diett kan la deg følelsen sulten som kan til slutt sabotere din diett plan fordi du begynner å føle fratatt, som fører til indulging i "behandler" og fettrike matvarer. En måte å unngå dette på er å velge høy tetthet mat, som gir deg mer "bang for kosttilskudd buck". Disse er vanligvis høy-fiber matvarer som frukt og grønnsaker, belgfrukter og hele korn. En annen hemmelighet å mett, er å legge til magre proteiner til hvert måltid, for eksempel egg, kalkun, kylling bryst, lav-fett cottage cheese, etc. Også, planlegge 02:58 små snacks hver dag, og tar sikte på å spise noe hver to til tre timer eller så. Drikkevann kan også hjelpe.

Kommersielle Diet Plans

Weight Watchers er en respektert og anerkjent nasjonalt program. Selv om møtene kan bli dyrt over tid, de ofte tilbyr spesielle avtaler. Du kan også delta på nettet via deres hjemmeside, som tilbyr menyer og tips og en personlig matdagbok. I stedet for å telle kalorier, teller du poeng (fra 18 på opp), med hver mat tildelt et punkt nummer (for eksempel et eple = 1 poeng). Du er ikke nødt til å kjøpe noen spesielle matvarer, som er tilfelle med noen andre kommersielle diett planer, for eksempel Slim Fast Jenny Craig og. Med Jenny Craig spiser du bare deres mat i deler de gir deg, og med Slim Fast, du drikke to shakes om dagen og har ett vanlig måltid. E-dietter er en annen on-line program som har en rekke slanke typer å velge mellom, og for et gebyr. Med dette programmet, vil du bli gitt daglige menyer og enda noen ekstra hjelp on-line fra en ernæringsfysiolog. The South Beach Diet har også en on-line tjeneste som gir lav glykemisk diett tips og måltid planer.

Gratis Diet Plans

The Mayo Clinic er et bra sted å starte for diett planer og råd. De gir informasjon om kjepphest dietter som kan være farlig og bør unngås. SparkPeople.com har et gratis program på nettet, som ble kåret til beste on-line helse nettstedet i Business Week. Oppdraget å lære folk å stoppe slanking og overgangen til en permanent, sunn livsstil. ModelDietPlan.com ", en modell guide til slanking", med gratis tips, råd og diett planer og ideer.

Advarsler

Sjekk alltid med en lege før du før du starter ny diett, spesielt hvis du har noen pre-eksisterende helseproblemer. Idrettsutøvere og fysisk aktive bør spise mer kalorier enn mer stillesittende individer fordi for få kalorier ikke gir tilstrekkelig nivå av energi eller tilstrekkelige aminosyrer. Også noen studier har vist at kalorifattig diett kan fremskynde døden av pasienter med ALS.