Digidexo.com

hematomer ved friksjonsskade

Canine Hematoma & hamamelis

Canine Hematoma & hamamelis


Hunder med øreinfeksjoner eller midd vil ripe på sine ører; hunder med lange ører er utsatt under disse episodene til en tilstand som kalles canine aural hematom. Med andre ord, utvikler de en blod lomme, eller skramme, på innsiden av klaffene av deres ører. Ett folk rette for hematom er hamamelis, oftere kalt trollhassel. Trollhassel kan ikke alltid kurere problemet, men det er ingen bevis for at det kan skade heller.

Beskrivelse

Trollhassel er en stor busk - eller lite tre, avhengig av hvem du spør. Den vokser til ca 20 meter i høyde i Amerika og har vært brukt i århundrer for å gjøre medisinske preparater. Bladene og bark er kokt, så destillert. I moderne preparater, er alkoholen tilsatt til ekstrakten for å gi ytterligere desinfiserende egenskaper. Ekstraktet seg selv fungerer som en snerpende - det vil si, det forårsaker vev å trekke seg sammen, noen ganger å reversere effekten av betennelse. Det er denne egenskapen som førte folk til å bruke den med canine hematomer.

Arnica

Hamamelis brukes noen ganger i forbindelse med en annen urtemedisin, arnica. Arnica er medlem av solsikken familien, og blomstene gir en ekstrakt som også påføres lokalt for å redusere betennelse. En metode for behandling canine aural hematom er å bruke arnica i tre dager, og deretter bytte til trollhassel i to uker. Aldri gi enten muntlig - disse er aktuelle løsninger bare.

Søknad

Hematom er ofte et resultat av en øreinfeksjon, som vil være tydelig hvis eieren lukter innsiden av øret og oppdager en stygg lukt. Hunden kan få antibiotika fra veterinær for infeksjon og veterinæren kan behandle hematom ved stikke eller kirurgisk fjerning. Trollhassel kan deretter brukes til det behandlede øret for å hindre ny infeksjon og redusere hevelse. Trollhassel uten alkohol brenner ikke liker alkohol eller jod slik at hunden kan tolerere det bedre. Suge en klut i trollhassel og rengjør forsiktig innsiden av øret klaff og åpning av øret.

Tilleggs Benefit

Trollhassel kan ikke forårsake hematom forsvinner gjennom naturlig reabsopbtion, selv om de fleste hematomer forsvinne uten behandling hvis den underliggende årsaken er eliminert, og hunden slutter å klø. Imidlertid har trollhassel (uten alkohol) en kjølende effekt på huden, i tillegg til sine sammentrekkende egenskaper, som vil berolige vevet og gjøre hunden mindre sannsynlig å klø og reinjure øret klaff. Å sette hunden i en Elizabethan krage vil hindre den fra å skrape inntil hematom kan reabsorberes.

Risiko for brystkreft utvidelse

Risiko for brystkreft utvidelse


Hver kvinner drømmer om den perfekte par bryster. Dessverre er det få kvinner får den ettertraktede perfekt par: enten de er er for små asymmetriske, forskjellige størrelser eller slappe. Det er derfor mange kvinner over hele verden velger å ha bryst utvidelse kirurgi.
Brystforstørrelse betyr at implantater, bestående av enten saltvann eller silikon, er satt inn i brystvev, og skaper en større brystet. Mange forskjellige størrelser av implantater er tilgjengelige, noe som gir kvinner mulighet til å diktere hva størrelsen på brystene de ønsker.
Men bryst utvidelse kirurgi, som enhver type kirurgi, bringer risiko og komplikasjoner.

Infeksjon

Ifølge Dr. Jean Luftus, bord-sertifisert plastisk kirurg, kommer høyest risiko for å utvikle infeksjon innen to måneder etter inngrepet.
Hvis du utvikler en infeksjon etter operasjonen, regner med å ha den infiserte implantatet fjernet. Dessverre, hvis implantatet er fjernet, må du vente minst seks måneder for å ha en annen innsatt. Dette betyr flere måneder med ujevne bryster.
Heldigvis, er sjansene for å utvikle en infeksjon er slank: bare 1 prosent av bryst utvidelse mottakere lider av infeksjon.

Rislende

Rislende er en ufarlig, men skjemmende risiko for brystkreft utvidelse kirurgi. Rislende er utseendet på waviness eller rynker i huden over dine brystimplantater og er et resultat av saltvann skiftende i implantater.
Rislende blir en reell ulempe når det forekommer på den øvre delen av implantatet som bølgene kan være synlig i lavere-kutt topper og badedrakter.

Legen din kan sørge for at implantater er glatt i stedet for strukturert og at implantatet er plassert under muskelen i stedet for over. Begge disse teknikkene dramatisk redusere sjansene for rislende.

Kapselkontraksjon

Ifølge American Society of Plastic Surgeons, er en av de potensielt smertefulle risikoen for brystkreft utvidelse kirurgi utvikle en kapselkontraksjon. Kapselkontraksjon er et arr som utvikler umiddelbart rundt implantatet, forårsaker den til å se unaturlig, føle seg fast og skade. Dette fører til implantater ser unaturlig og åpenbart falske. Det er tenkt å være mer vanlig i silikonimplantater i stedet for saltvann seg.
Hvis du tror du har en kapselkontraksjon, bør du oppsøke lege. Hvis kontraktur viser seg å være en moderat til alvorlig tilfelle, vil legen din ønsker å operere og fjerne de berørte implantatet. Heldigvis kan et nytt implantat settes inn på samme tid.
Metoder som unngår kapsel kontrakturer er lik rislende, inkludert å ha legen din plassere implantatene under muskelen i stedet for over det.

Hematom

Dr. Luftus sier at hematomer er en av de mer alvorlige risikoen for brystkreft utvidelse kirurgi. En hematom er en samling av blod rundt implantatet og vises vanligvis i løpet av de første ukene etter operasjonen.
hematomer vanligvis krever kirurgi for å fjerne fordi de øker potensialet for infeksjon og kapselkontraksjon. De øker også sjansene for å utvikle potensielt farlige blodpropper i kroppen.
Samlet, mindre enn 2 prosent av bryst utvidelse surgeries resultere i hematomer. Du kan redusere sjansene for å utvikle et hematom ved å unngå blodfortynnende medisiner som aspirin og ibuprofen og kraftig mosjon i minst fire uker etter operasjonen.

Ruptur

Implantat ruptur var store nyheter på 1990-tallet da mange kvinner led av ødelagte silikonimplantater. I disse dager, implantat skall er tykkere og sjansene for brudd er små.
Saltvann implantater generelt deflatere og silikonimplantater ruptur. Den eneste virkelige forskjell mellom de to er at saltvann blir vanligvis absorberes av kroppen, og silikon samler utenfor skallet på implantatet, forårsaker betennelse. Denne inflammasjon i sin tur kan føre til en innkapsling. Hvis det skjer, må du ha kirurgi for å reparere kontraktur og erstatte implantatet.

Minimere risiko

Problemer kan (og gjør) utvikles fra bryst utvidelse kirurgi, så du må ta skritt før og etter operasjonen for å minimere risikoen. Dr. Luftus anbefaler at du først finne en sertifisert plastisk kirurg som har mange års erfaring og fornøyde kunder. Sertifiserte plastikkirurger forstå risikoen ved prosedyren og vil råde deg hvordan du kan unngå dem.
Neste, råder Dr. Luftus alle sine pasienter til å følge tett hennes instruksjoner, herunder unngå anstrengende aktivitet i ukene etter inngrepet. Også, omsorg for dine implantater konsekvent og tenker på dem når du foretar noen større øvelse rutine eller stor fysisk anstrengelse kan bety forskjellig mellom en vellykket bryst utvidelse kirurgi og en som trenger kirurgisk korreksjon.

Hva er risikoen ved BMP?

En BMP (Basic Metabolic Panel) er en rekke tester for av en lege for å få verdifull informasjon om helsen din. En BMP tester sukker nivåer, kalsium nivåer, natrium nivåer, karbondioksid nivåer, elektrolytter, og avfallsstoffer filtreres ut av nyrene kalles BUN (Blood Urea Nitrogen) og kreatinin. BMP er fast bestemt på å være en trygg prosedyre. Men med noen medisinsk prosedyre er det risiko involvert.

Besvimelse og svimmelhet

En BMP krever blod for å bli trukket som kan føre til besvimelse eller svimmelhet. Dette er fordi når blodet trekkes det et fall i blodtrykket. Så det kan være stress forårsaket av fall i blodtrykket, så når du står opp raskt blod renner fra hodet ditt forårsaker du å besvime eller blir svimmel. Menns helse Magazine sier at du kan forhindre besvimelse og svimmelhet før du gir blod hvis du drikker 16 gram vann en halv time før til å gi blod. Mer enn 150.000 mennesker hvert år svake eller blir svimmel etter å gi blod.

Hematom

Hematom er en annen potensiell risiko fra å ta BMP. Hematom er blod som bygger seg opp under huden som kan føre til klumper eller blåmerker. Hematom er noen ganger smertefulle, men det er ikke en alvorlig sak. En hematom normalt vil forsvinne i løpet av få dager. Medisinsk personell kan hindre en hematom når tegning blod på flere måter, blant annet ved hjelp av store årer og gjør at nålen helt går gjennom den øverste vegg av venen.

Pain

En annen risiko for at BMP er smerte. Smerten nivået avhenger av hvor god den medisinske spesialist er til å tegne blod. Noen ganger nye sykepleiere har problemer med å finne venen og de vil holde deg med nål og søke etter venen under huden, noe som kan føre til uutholdelig smerte. Men hvis sykepleieren oppleves bør du bare oppleve en liten mengde av smerte med den første pinne. Likevel, hvis du har et blåmerke eller hematom etterpå, kan du oppleve smerte for et par dager.

Hjem rette for en Hematoma av overtaket

Hematomer av overtaket er store bruiselike områder som vanligvis er forårsaket av stump kraft traume. Blodårene under huden vil ha sprukket; huden vil se rødt eller lilla på grunn av blodpropper. Skadet vev og blodkar kan fortsette å blø under huden, avhengig av alvorligheten av skaden. Smerter, hevelse og rødhet er tegn og symptomer på et hematom. Skaden kan noen ganger være forbundet med et beinbrudd. Ved mistanke om brudd, kontakt lege umiddelbart. Mindre alvorlige hematomer kan behandles hjemme ved hjelp av en rekke hjem rettsmidler.

Ice Therapy

Bruk is raskt etter at skaden har oppstått. Unngå å flytte hånden for å hindre ytterligere skade. Ice vil redusere hevelse og blødning ved å redusere blodstrøm og sirkulasjon. Heve hånden mens bruk en ispose.

Press og bandasjering

Pakk hånd i en elastisk bandasje for å redusere ytterligere hevelse og blødning umiddelbart etter skade. Elastiske og andre typer bandasjer kan kjøpes på førstehjelp delen på de fleste apotek. Bandasjen trykk og innpakning kan hindre ytterligere lekkasje av blod inn i det omkringliggende vev i hånden.

Heat Therapy

Bruk varme kompresjon etter 48 timer, hvis smerte fortsetter å være til stede. Påfør varme håndklær eller komprimerer i 20 minutter for å hjelpe til reparasjon av skadet vev, ifølge råd fra Helse Scout, et USA i dag online guide. Avslapnings hendene i varmt vann er også ansett varme terapi og har de samme fordelene som søker varme kompresjoner. Følg med kjøleelementer for å redusere hevelse forårsaket av varm komprimerer. Implementere varme terapi opp til tre ganger om dagen.

Vitamin K

Rub krem ​​eller lotion inneholdende vitamin K på huden. Se etter salver på narkotika eller dagligvarebutikker. Salven vil avta blåmerker raskere ved å bryte ned blodpropper, foreslår Mother Nature, et nettsted viet til naturmidler og behandlinger. Spise mat høy i vitamin K, for eksempel grønn leafy spinat, hjelper ikke et blåmerke som allerede har oppstått.

Observasjon

Se etter tegn til økt smerte, feber og rødhet. Kontakt en medisinsk faglig hvis symptomene ikke avta. Det kan ta flere uker for en hematom å forsvinne. Hematomas gro raskere start ved hodet, og deretter langsommere mot den nedre del av kroppen. Misfarging i en lys skinned person, der hematom slått fra mørk lilla til gul, vil vise blåmerke er healing. Oppsøk lege hvis hematomer vises ofte uten skade; blåmerker kan være et tegn på blodmangel.

Tegn og symptomer på subchorionic Hematoma

Tegn og symptomer på subchorionic Hematoma


I noen gravide kvinner, kan blodpropper dannes inne lagene i morkaken, som fører til det som kalles en subchorionic hematom - teknisk sett er det blodet samlet seg inne foldene av chorion. Hvis klumpen blir stor nok, kan det føre til separasjon av placenta og livmorveggen. Men mest subchorionic hematomer helbrede seg selv uten behandling etter 20 ukers svangerskap. Det er tegn og symptomer på subchorionic hematom du kan se etter i løpet av de første ukene av svangerskapet.

Symptomer

Det viktigste symptomet på subchorionic hematom er vaginal blødning. Blødning kan være tunge eller lette, avhengig av størrelsen av det subchorionic hematom. Blødning kan også være et tegn på spontanabort tidlig i svangerskapet, så du bør ringe legen din hver gang du legger merke til vaginal blødning i løpet av svangerskapet. Hvis en subchorionic hematom er liten nok, kan det aldri forårsake blødning eller spotting og vil til slutt løse på egen hånd.

Forekomst

Hva kan man forvente Online melder at én av fem kvinner kan oppleve blødning tidlig i svangerskapet, men det er ikke kjent hvor mye av dette skyldes subchorionic hematom. Graviditet tap som følge av subchorionic hematom er 1-3 prosent. Faktisk mer enn 50 prosent av kvinner som opplever første trimester blødning, enten det er relatert til subchorionic hematom eller noe annet, vil gå på å ha en sunn graviditet, ifølge Hva kan man forvente Online.

Making the Diagnosis

En high-tech ultralydundersøkelse kan bekrefte en diagnose av subchorionic hematom. Leger kan bruke en abdominal ultralyd på magen eller en transvaginal ultralyd gjennom skjeden for å stille diagnosen. Noen ganger er den subchorionic hematom vanskelig å få øye på. Men hvis blødningen er til stede og leger kan vurdere trivsel for fosteret gjennom ultralyd, gjør legen diagnosen subchorionic hematom. I mange tilfeller, leger diagnostisere subchorionic hematom under en rutinemessig ultralyd når pasienten merker ingen symptomer.

Årsaker

Det er ingen kjent årsak til en subchorionic hematom, men det kunne forholde seg til implantasjon av egget. Det er mulig egg tårer bort eller svakt skiller fra livmoren ved tidspunktet for implantering, forårsaker blødning. Det finnes ingen måter å hindre subchorionic hematom, og det skjer blant kvinner i alle aldre og rase.

Behandling

Akkurat som det ikke er årsaken til subchorionic hematom, det er heller ingen spesifikk behandling. Noen leger oppfordrer kvinner til å ta det med ro, og det er mulig en lege vil råde kvinner med subchorionic hematom å avstå fra seksuell aktivitet før blodpropp blør ut eller oppløses. Hvis legen mener det er nødvendig, kan hun bruke blodfortynnende til hovedsak gjøre blodpropp "blø ut." Hormonene østrogen og progesteron kan også være foreskrevet for å hjelpe den tidlige utviklingen av svangerskapet, hvis det er nødvendig.

Hvordan behandle en akutt Subduralt hematom

Hvordan behandle en akutt Subduralt hematom


Et subduralt hematom er en form for traumatisk hjerneskade der blodet samler mellom dura og araknoid. I motsetning epidural blødning, som vanligvis er forårsaket av tårer i arteriene, er subduralt blødninger forårsaket av tårer i årer som krysser subduralt plass. Det er bare noen få behandlingstilbud tilgjengelig for å behandle hematom og de er oppført i denne artikkelen sammen med årsakene og symptomer.

Bruksanvisning

•  Kjenn symptomene på hematom, slik at du kan vite hva du kan forvente og i sin tur raskt søke behandling som kreves for hematom og andre hodeskader. Symptomer av subdural blødning har en mye langsommere enn utbruddet av symptomer epidural blødninger på grunn lavt trykk blodkar slik som årer blø mye saktere enn arterier. Derfor kan symptomene viser seg i løpet av 24 timer, men kan være forsinket med to uker eller mer. Noen symptomer inkluderer, men er ikke begrenset til: irritabilitet, kramper, nummenhet, hodepine, tåkesyn, svimmelhet, forvirring, hukommelsestap, apati, kvalme, oppkast, endringer i personlighet og problemer med å gå.

Få rask legehjelp etter hodeskade. Generell vurdering av hodeskade vil inneholde en fullstendig nevrologisk undersøkelse. Betydelig subduralt blødninger vil dukke opp på en CT eller MR-undersøkelse. Behandling av en subduralt hematom, avhenger av størrelsen og veksttakt. Små subdural hematomas bør kontrolleres ved omhyggelig overvåking av skader på pasienten. Små subdurale hematomer vil vanligvis helbrede seg selv uten kirurgiske inngrep.

Vær oppmerksom på at store eller svært symptoma hematomas krever en kraniotomi, som er kirurgisk åpning av skallen. En kirurg åpner deretter dura og fjerner blodproppen med sug eller vanning. Kirurgen vil også identifisere områder av blødning og kontrollere dem. Det er noen komplikasjoner etter kraniotomi og de kan omfatte: økt intrakranielt trykk, hjerneødem, ny eller tilbakevendende blødning, infeksjon og beslag. Pasienten blir vanligvis holdt på sykehuset opp til en uke (kanskje lenger) etter kraniotomi. Etter løslatelse fra sykehuset, bør en pasient som har blitt behandlet for massive hematom være forsiktig med ekstreme situasjoner som kontaktsport.

Hint

  • Hodeskader er ikke noe å rote rundt med. Hvis du har selv en liten hodeskade du trenger for å få legevakt umiddelbart. Epidural og subduralt hemorrhaging kan føre til koma eller død hvis den forblir ubehandlet.

Farene ved buk tucks

Den avslappede muskulatur og løs hud som er vanlige bivirkninger av å miste vekt er vanligvis ikke utryddet av trening og kosthold. Mageplastikk, eller en "mageplastikk," er en kirurgisk prosedyre som innebærer fjerning av overflødig fett og hud fra magen. Ifølge Marina Plastic Surgery Associates, trenger ideelle kandidater for kirurgi ikke røyker og er nær en idealvekt. Som med alle kirurgi, er mageplastikk ikke uten risiko.

Postoperativ infeksjon

Ifølge Doc butikk, postoperative infeksjoner er oftest et resultat av pasienter feil omsorg for sine sår. Legen din vil gi deg nøyaktige instruksjoner om hvordan å ta vare på dine sår, og det er viktig å følge dem.

Første symptomene som kan tyde på en infeksjon omfatter frysninger, økt svette og feber. Ettersom infeksjonen utvikler seg, kan huden rundt såret begynne å skape pus og drenering fra ditt snitt kan begynne å grønnskjær. Hvis du er stille noen tegn til infeksjon, ringe legen din så snart som mulig. Økte dreneringstiltak og antibiotika er nødvendig for behandling.

Blodpropper

Hvis du er under kirurgi som bruker narkose i 30 minutter eller lenger, er du på en økt risiko for blodpropp. Kroppen naturlig danner blodpropper for å kontrollere eventuelle blodtap. Men hvis kroppen din danner en blodpropp i en blodåre det kan påvirke blodsirkulasjonen. Mer på alvor, kan det løsne og reise til lungene, hjertet eller hjernen, der det kan ha ødeleggende konsekvenser. Du er på høyeste risiko i løpet av dine første flere postoperative dager. På grunn av risiko, noen leger bruker kompresjonsstrømper eller foreslå at du går rundt i rommet i løpet av en dag eller så av operasjonen. Tar p-piller, visse medisiner, hormonbehandling og noen kreft behandlinger all øke risikoen for å utvikle blodpropp.

Slow Healing

Alle leger på en individualisert hastighet. Ifølge Doc butikk, pasienter vanligvis opplever smerte, hevelse og blåmerker for ca fire til seks uker. Noen pasienter har imidlertid oppleve betydelig ubehag for lengre tid (som er betegnet ved langsom helbredelse). Sjelden, helbreder såret uregelmessig, og skaper økt risiko for hud tap. Hud som er treg til å helbrede er økt risiko for nekrose (død). Dette nødvendig kirurgisk fjerning og utskifting med hud grafts. Sluttresultatet er økt arrdannelse og lengre perioder med ubehag.

Andre farer

Andre risikoer inkluderer en reaksjon på anestesi, blødning, aspirasjonspneumoni, hematom, død av navlen, pucke av huden, medisinering reaksjoner, serom (væskeansamling under huden), ruptur av sting, synlige arr og hevelse.

Slik reduserer du risikoen

Arbeider tett med legen din kan bidra til å minimere risikoen for å ha farlige postoperative komplikasjoner. Røykere er på høyeste risiko for å oppleve alvorlige komplikasjoner. Røykeslutt i minst to uker før operasjonen kan minimere risikoen. Også fortelle legen din hvis du føler deg syk på dagen av operasjonen. Selv en mild forkjølelse eller sår hals kan sette deg i fare for å oppleve postoperative farer. Etter operasjonen, sørg for å følge legens anvisninger for sårbehandling og unngå tunge løft.

Hva er farene ved brystforstørrelse?

Kvinner får brystforstørrelse operasjon for å forbedre utseendet på sine bryster. De gjør det for å øke deres bryststørrelse, gjør brystene ser mer symmetrisk og rekonstruere brystene sine etter en mastektomi. Kirurger plassere saltvann eller silikon implantater i henhold til brystmuskelen og vev for å oppnå ønskede resultater. Som enhver kirurgisk prosedyre, kan mange farer av bryst augmentations resultat av det.

Kapselkontraksjon

Kapselkontraksjon etter en brystforstørrelse oppstår når kroppen bygger opp arrvev rundt brystimplantater. Dette er kroppens naturlige reaksjon på kirurgi og kan forårsake smerte, herdet bryster og skjemmende. Mayo Clinic stab skribent sier at du trenger kirurgi for å korrigere denne tilstanden på brystene dine. Ifølge DocShop.com, plassere implantater under brystmuskulaturen i stedet for på toppen hindrer vanligvis denne tilstanden fra utviklingsland.

Brudd og lekkasje

Sprukket implantater føre til væske å lekke inn bryst og omkringliggende vev. Du kan sprekke implantater etter å ha opplevd en stump skade som slående rattet under en bilulykke. En Mayo Clinic stab skribent sier lekkasjer og sprekker etter bryst augmentations kan også forekomme som kan være umulig å oppdage over en periode. Langsomme lekkasjer fra saltvann implantater føre bryst til tap sin opprinnelige form, noe som gjør brystene vises saggy og rynkete. Kirurger bruker imaging tester for å påvise brudd i silikon brystimplantat.

Hematom

En fare som kan oppstå etter brystforstørrelse operasjon er et hematom. Hematomer er dammer av blod og væske i vevet rundt implantater, som resulterer i smerter, blåmerker og infeksjoner. Denne tilstanden oppstår etter operasjonen. Alvorlige problemer utvikles fra hematomer og kirurger umiddelbart tømme disse dammer av blod og væske. DocShop.com sier kirurger sette inn et rør for å drenere overflødig væske fra brystvevet. Rørene kan skade implantater, som fører til mer kirurgi.

Infeksjoner

Infeksjoner kan oppstå fra ethvert kirurgisk inngrep. I brystforstørrelse prosedyrer, infeksjoner utvikle løpet av de første seks ukene etter operasjonen. Antibiotika behandle infeksjoner, som kan ta måneder å rydde opp. En Mayo Clinic stab skribent sier at hvis infeksjoner ikke går bort, kirurger fjerne implantatene, og du må vente seks måneder til ett år å få nye implantater. Infeksjoner øker risikoen for å utvikle kapselkontraksjon. Redusere smitte risiko ved disse gjenopprettings instruksjonene fra legen.

Tap av følsomhet

Du kan oppleve tap av bryst følsomhet eller brystvorte nummenhet etter brystforstørrelse. The American Society of Plastic Surgeons nettsted sier denne tilstanden kan være midlertidig eller permanent. Tap av følsomhet skjer fordi nervebanene skifte eller forstyrre under brystoperasjon. DocShop.com sier midlertidig følsomhet fades bort i flere dager eller noen få måneder som nervene begynner healing. Permanente nerveskader påvirker seksuell respons og evne til å amme.

Ulemper ved å gi Blood & Plasma

Ulemper ved å gi Blood & Plasma


Banktjenester blod og plasma er avhengig av initiativ fra givere og frivillige og fungerer som en kritisk faktor i offentlig helse og sikkerhet. Ulykkes nødhjelp, transplantasjoner, større kirurgi og blodsykdommer som hemofili plassere en høy etterspørsel på å opprettholde tilbudet i alle typer blod. Gitt betydningen av blodgivning, den dype følelsen av tilfredshet som følger med å være en blod og plasma donor langt oppveier de sjeldne risiko og ubehag knyttet til prosessen. Når det er sagt, er prosedyren innebærer noen spesifikke ulemper. De bør ikke avskrekke deg fra å donere, men du bør vurdere dem nøye på forhånd.

Forskjellen mellom Blood og Plasma

Fullblod inneholder røde blodceller (oksygentransportører), hvite blodceller (immunitetsbygg), blodplater (clotting agent) og plasma (en klar, gulaktig væske som utgjør over halvparten av det totale blodvolum i et legeme). Blod tjener som bærer for disse cellene, sammen med infeksjon bekjempelse proteiner. Medisinsk personell samle blod og plasma er samlet. Blod fjernes via en nål inn i venen. I tilfelle av plasma blodet fjernes på samme måte og plasma blir separert ut i en prosess kjent som plasmaferese. Når plasma fjernes, de gjenværende deler av blod (blodceller, blodplater etc.) gå tilbake til giveren, sammen med en saltløsning for å unngå uttørring.

Lokale reaksjoner

Både plasma og fullblodgivere bør forberede seg på noen lett smerte når sykepleieren plasserer nålen i armen. Nålen holder på lenger for direkte plasmagivere mens de venter på kabinpersonalet å fjerne plasma og returnere de resterende blodet til dem. De fleste av de negative lokale reaksjoner oppstå komplikasjoner med å få nålen inn i riktig stemning. Hematomer (blåmerker) kan skyldes feil punktering av venen, forårsaker noen ekstra smerte og hevelse. De aller fleste av disse hendelsene krever ingen behandling.

Andre bivirkninger

Generelle reaksjoner utover nærhet blåmerker kan forekomme. Årsakene varierer, utløst av smerte reaksjon på nålen, donor se sitt eget blod, synet av en annen donor i nød, eller generell stress brakt av giver til prosedyren. Potensielle reaksjoner inkluderer blekhet, svetting, magesmerter, kvalme, hypo-spenning og en redusert hjertefrekvens. Ekstreme tilfeller kan føre til tap av bevissthet. Slike fysiske reaksjoner er svært sjeldne. I statistisk studie bivirkninger ved frivillig donasjon av blod og / eller blodkomponenter, forfattere Antonio Crocco og Domenico dA € ™ Elia bemerket at bare 1,2 prosent av givere i sin studie lidd noen form for reaksjon i det hele tatt, og blant dem, bare 1,08 prosent hadde milde reaksjoner og bare 0,2 prosent hadde mer alvorlige lidelser (oppkast, tap av bevissthet, etc).

Kalsium Loss

Den kald følelse, stikking, og kribling rundt leppene og fingrene av givere indikerer en resulterende reduksjon i konsentrerte kalsiumioner i blod, hvilken plasma prosedyren kan forverre når det gjelder bruken av en anti-koagulant. Ekstreme tilfeller av skjelvinger, kramper eller arytmi forekommer svært sjelden, og de aller fleste av symptomene er midlertidige og mindre. En kopp appelsinjuice og en informasjonskapsel, og donor kan vanligvis gå rett ut døren.

Tid

Tidsbruk utgjør kanskje den største ulempen til å donere blod. Første gang givere kan forvente en to-tre timers besøk; om tilbakevendende besøk bør ta halvparten av den tiden. Alle blodgivere må gjennomgå screening og en helse historie sjekk for å forsikre prosedyren sikkerhet (både for giver og mottaker). Alle plasmagivere i USA må også delta i en pre-donasjon fysisk og test for overførbare virus, plasma protein nivåer og hemoglobinnivå.

Hvordan å bekjempe Acid reflux ved å se din diett

Hvordan å bekjempe Acid reflux ved å se din diett


Acid reflux sykdom eller halsbrann er en tilstand når magen er forverret etter å ha spist visse sure matvarer. Det er forårsaket når maten reiser fra magesekken til spiserøret. Holde en acid reflux sykdom diett og følge sunne matvaner vil hjelpe acid reflux lettelse. Unngå mat som forårsaker dette helsetilstand: kaffe, ost, fet mat og andre sure matvarer kan bidra til å kontrollere denne tilstanden

Hvordan å bekjempe Acid reflux ved å se din diett

Symptomer på acid reflux sykdom er hoste, kvalme, raping, følelse av brenning i brystet.
Acid Reflux Symptomer kan lett forverret ved å legge ned, lute - noe snarere enn riktig holdning kan legge press på magen og forårsake ytterligere ubehag av denne tilstanden. Ikke legg ned etter mat, må maten spises i minst 2 timer før du sovner.

Overspising kan forårsake acid reflux sykdom. Det er en god gammel folk sier for sunt måltid kontroll: slutte å spise når du fortsatt føler deg litt sulten. Utfylle måltidene dine så mye som du kan med fiber og grønne grønnsaker. Alkalisk mat som grønnsaker vil newtralize surhet av fordøyd mat, og gir deg acid reflux lettelse.

drikker melk kan lettelse syre reflux symptomer. Acid reflux / halsbrann / er vanligvis produsert ved å spise bearbeidet og fet mat og ved flaks for vegetasjon i kosten. Balansere dine måltider ved å legge til grønnsaker og frukt. Hvis du utvikle og vedlikeholde dine sunne matvaner og kosthold for acid reflux sykdom, kan du i stor grad elliminate symptomene og, til slutt, selve sykdommen

Hva er lesjonen ved Parkinsons sykdom?

Hva er lesjonen ved Parkinsons sykdom?

Lesjonen som utvikler ved Parkinsons sykdom er kjent som en Lewy legeme. Det er et uvanlig samling av proteiner som bidrar til død av celler i hjernen hos en person som påvirkes av Parkinsons sykdom.

Identifikasjon

Lewy-legemer er sammensatt av det naturlig forekommende protein synuclein, som danner uvanlige innskudd i hjerneceller i Parkinsons sykdom, i henhold til Merck håndbøker.

Beliggenhet

I Parkinsons sykdom, Lewy-legemer utvikles i cellene i en del av hjernen som er kjent som substantia negra og i noen andre områder i tillegg, i henhold til Merck håndbøker.

Betydning

Lewylegemer ødelegge celler i hjernen som produserer dopamin, et kjemikalie som brukes av hjerneceller å styre koordinering og bevegelse, i henhold til Merck håndbøker og Medline Plus.

Betraktninger

Det er svært få tilfeller av Parkinsons sykdom der Lewylegemer ikke utvikler, ifølge Merck Manuals.

Ties

Lewy-legemer, i henhold til Merck håndbøker, er også funnet i andre neurologiske lidelser som Alzheimers sykdom.

Farer ved Flip-flop sko

Farer ved Flip-flop sko

Flip flops kan være din favoritt sommer sko, men de er din podiatrist verste mareritt. En Internett-søk etter "flip flop farer" vil drudge opp utallige historier om uheldige ulykker og langsiktige fotproblemer forårsaket av de populære strand sko, også kalt thongs. Mens noen typer flip flops er verre enn andre, leger anbefaler generelt at alle av dem brukes i moderate mengder.

Pauser, forstuinger, Twists

Billig gjort eller dårlig strukturerte flip flops gir ingen bue eller ankelstøtte, noe som ofte fører til pinlige fall eller til og med ødelagte ankler. Den amerikanske podiatric Medical Association anbefaler, for å hindre slike uhell, forbrukere sørge for at flip flop ikke kan bøyes i to. Det bør bare bøye på ballen av foten og bør gi komfortabel, strukturert bue støtte. Flip flops bør også gi en tilstrekkelig pute for foten din med hvert trinn. Du kan også redusere risikoen for tripping ved å sikre at tærne ikke går lenger enn foran på skoen, og kast sko med tegn på skade, inkludert sprekker eller frynsete.

Blemmer

Flip flops som er laget av billig gummi ofte gni mot huden og kan forårsake smertefulle blemmer. Flip flops er laget av et mykt lær eller høyere kvalitet plast kan unngå dette problemet. Strategisk plasserte plaster og begrenset brukstid er også verdifulle blemme forebyggende taktikk.

Flip Flop Unfriendly Aktiviteter

Gå korte avstander til stranden eller bassenget er tilfeller som vanligvis kaller for flip flops, men noen aktiviteter definitivt ikke. Noen eksempler på slike aktiviteter er langdistanse turer, hagearbeid eller annet hagearbeid, sport eller andre aktiviteter som krever mye bevegelse. Velg sko som passer til din aktivitet, husk at flip flops bør aldri brukes for omfattende tidsrom.

Finn en bedre Flip Flop

Den APMA har samlet en liste over dusinvis av flip flops som anses bedre for føttene. Inkludert på listen er bestemte typer flip flops laget av en håndfull av forskjellige merker. Anbefalt flip flops kommer i en rekke ulike stiler, og varierer i pris. Dyrere flip flops kan være vanskelig å rettferdiggjøre i begynnelsen, men hvis de gir bedre støtte, kan de hindre kostbare skader. Velbygde flip flops tendens til å vare i mange år, så vel.

Hovne føtter ved Parkinsons sykdom

Hovne føtter ved Parkinsons sykdom


I henhold til Parkinsons sykdom Foundation, hovne føtter ikke en direkte symptom på Parkinsons sykdom. Imidlertid kan hovne føtter eller ankler være en bivirkning av visse anti Parkinsons medisiner.

Medisiner

Anti-Parkinson-medisiner som er kjent for å muligens føre til hevelse inkluderer Parlodel (bromokriptin), Mirapex (pramipexol), Requip (ropinirol), Apokyn (apomorfin) og Symmetrel (amantadin).

Indirekte årsaker

Hovne føtter kan være en indirekte symptom av Parkinsons sykdom når det oppstår sirkulasjon problemer hos pasienter hvis bevegelser er sterkt begrenset i en lang tidsperiode.

Behandling

Hovne føtter kan behandles hjemme ved å heve bena over hjertenivå mens du ligger nede, trene bena, iført støttestrømper, og forbruker en lav-natrium diett.

Når skal man oppsøke lege

Medisinsk hjelp må innhentes dersom foten hevelse er ledsaget av kortpustethet, brystsmerter, en nedgang i urinmengde, feber eller føttene er varmt å ta på.

Forebygging

Hovne føtter kan forebygges ved å ikke sitte eller stå stille i lange perioder av gangen, ikke på seg restriktive klær, trene regelmessig og å miste vekt hvis nødvendig.

Hvilke typer bakterier er ødelagt ved tørking?

Hvilke typer bakterier er ødelagt ved tørking?


Du kan drepe noen bakterier i tøyet bla gjennom vasking og tørking i varmt vann. Andre bakterier vil overleve vasking og tørking. De fleste vaskemidler og kommersiell klesvask blekemiddel vil bidra til å drepe bakterier i tøyet syklus før det blir til tørketrommel. Det er også mulig å drepe en del bakterier i den profesjonelle tørr renseprosessen.

E. coli

En ofte funnet bakterien i vaskerom er Escherichia coli (E. coli). Mye av E. coli blir drept når vaskes i varmt vann, men noen vil forbli på klær. Den gjenværende E. coli kan bli drept i tørketrommelen. Det er et par viktige faktorer i å drepe E. coli-bakterier i vaskeriet. Først må tøy i trommelen vaskes i varmt vann, ikke er varm. Bruke blekemidler kan bidra til å drepe bakterier i vask. Dreping av rest E. coli-bakterier i tørketrommelen krever de hotteste tørketrommel temperatur og tørketrommelen kjører på heltid syklus på 45 minutter.

Staph

Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er en bakterie som vanligvis finnes på huden og i nesen av mange mennesker. Staph bakterier er en vanlig og behandles årsak til mindre hud infeksjoner som pustler og koker. MRSA-bakterier kan forårsake alvorlige, narkotika-resistente infeksjoner i sår, blodet eller gjennom lungebetennelse. Ifølge Centers for Disease Control, hvis du tror klærne kan ha staph bakterier på den fra kontakt med noen med en infeksjon, vaske klær, sengetøy og håndklær med vaskemiddel, helst i varmt vann. Tørk de klærne helt i en varm tørker i stedet for luft-tørking for å drepe bakteriene MRSA.

Flu Virus

Influensasesongen kommer hvert år. Du kan bære viruset på dine klær fra vanlig daglig kontakt ute i verden. Influensaviruset kan drepes ved vasking i varmt vann og tørker prosessen. Den varme rekkevidde å drepe viruset på tekstiler må være mellom 167 og 212 grader Fahrenheit, eller 75-100 grader Celsius. Fullstendig tørke tøyet på en varm syklus i tørketrommelen. Du kan også linje tørke klær for å hjelpe desinfisere tøyet, men sørg for at de vaskeri henger i direkte linje med fullt solskinn.

Klesrens

Den profesjonelle renseri prosessen kan redusere skadelige bakterier til trygge nivåer. Damp ved 325 grader Fahrenheit vil drepe bakterier. Temperaturen på dampen nådde fibrene i tøyet, vil variere avhengig av trykket i kjelen, avstanden mellem plagget og streameren, og hvorvidt eller ikke plagget skal strykes. Steam er spesielt effektiv i å drepe bakterier, så ikke bruk en mynt-opererte renseri, da det ikke vil inkludere behandling prosessen. Varsle din tørr renere som du prøver å drepe bakterier fra situasjoner som flomskader.

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord


Det er blitt sagt at vi er blitt et stillesittende samfunn, og det er lett å være enig hvis du tilbringer timer sitter ved en pult. Den moderne person kan bruke opp til 10 timer sitter ved et skrivebord eller foran en datamaskin. Sitter hele dagen på et skrivebord kan føre til stramme muskler og ryggsmerter. Følg disse enkle tipsene for å unngå problemet.

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord

•  Unngå å strekke bena ut. Det kan begynne komfortabel, men ikke sitte med bena strukket ut foran deg. Det setter faktisk press på korsryggen og fører til at leggen til anstrengt når du sitter i denne stillingen for lenge.

Unngå krysse bena eller ankler. Kvinner spesielt ofte sitte med kryssede ben eller ankler på grunn av vane eller bevaring av beskjedenhet, men det også belaster korsryggen, leggen og lår.

Endre stilling ofte. Det er lett å bli fokusert på en oppgave og bli stasjonær, men du må flytte med jevne mellomrom. Etter å ha fullført ett prosjekt, ta noen minutter til å stå og strekke. Gå rundt pulten din, eller rett og slett skyve stolen bort fra pulten og bøye seg for å strekke ryggen din.

Roter nakken. Å avlaste nakke belastning, rotere hodet i en sirkulær retning i 10 sekunder i en retning, deretter 10 sekunder den andre retningen.

•  Gi deg selv en fotmassasje. Fyll en skrue-top flaske med varmt vann og legg den på gulvet under skrivebordet. Fjerne skoene og rulle flasken frem og tilbake under føttene.

6. Pust. Tar et par minutter mellom hvert prosjekt eller selv i midten av et prosjekt for å ta noen avslappende dype åndedrag for å redusere muskelspenninger.

lette laste. Ikke bære en tung veske, koffert eller laptop bag på en daglig basis, spesielt hvis du bærer den i samme hånd eller på den samme skulderen hver dag. En tung veske eller laptop bag kan misalign ryggraden din med opp til 15 prosent.

Unngå å ta lunsj ved skrivebordet. Mange av oss bli overveldet og må spise ved pulten vår og til, men ikke gjør det til en vane. Selv om du brun-bag lunsj, velger du et annet sted å spise. Før eller etter lunsj, ta en rask spasertur til å strekke benet og ryggmuskulaturen.

Hint

  • Pause og strekke så ofte jobben tillater.

Hvordan holde Støttestrømper fra bunching ved anklene

Hvordan holde Støttestrømper fra bunching ved anklene


Støttestrømper, også kalt kompresjonsstrømper, presse beinet for å redusere hevelse og forbedre blodsirkulasjonen. De er foreskrevet av leger for personer med åreknuter, ødem og andre etappe problemer. Hvis strømpene ikke passer deg godt, kan de haug på ankelen. For å holde en formtilpasset pair fra bunching, ta godt vare på dem og erstatte dem etter behov.

Hvordan holde Støttestrømper fra bunching ved anklene

Få noen på legens kontor for å måle deg for strømper. Mål omkretsen av låret like over ankelen, det største området av kalv, og den største delen av låret ditt. I tillegg måle lengden fra baksiden av kneet til gulvet, og fra toppen av låret til gulvet. Bruk disse målingene til å kjøpe riktig størrelse strømper, som vil variere mellom produsenter. Hvis målingene ikke er i samsvar med en størrelse, besøke en medisinsk forsyning butikken for å bestille tilpassede-montert strømper.

Mål deg på nytt hvis du har mistet vekt, noe som kan være årsaken til bunching. Bestill et nytt par hvis det er nødvendig.

Care for støttestrømper så strikken holder seg hard for så lenge som mulig. Vask strømpene i varmt vann, enten i vaskemaskinen - i en mesh vaskepose beregnet for finvask - eller for hånd. Heng støttestrømper til tørk eller tørke dem i tørketrommel ved hjelp av en lav innstilling.

Bytt støttestrømper som strikken slites ut eller om de har hull. Ifølge New York University Vein Center, en gang strømper er lett å sette på, er det på tide å bytte dem ut. Et par vil vanligvis vare tre til seks måneder.

Ved å bruke Hot & Cold Thumb sene Hjem behandling?

Bokstavelig oversatt, senebetennelse eller senebetennelse, er en betennelse i en sene. Denne smertefulle skader ofte er forårsaket av repeterende, stressende aktivitet, som å kaste eller måke. Det er preget av intens smerte i det berørte området som kan være plutselig eller kan forverres over tid. Den skadde personen kan miste mobilitet i det berørte området. At-home behandling av senebetennelse, inkludert kalde og varme behandlinger, kan bidra til å lette symptomene.

Ice vs Heat

Påfør en is pakke til basen av tommelfingeren eller tommel side av håndleddet så snart som mulig. Du kan bare legge isbiter i et håndkle eller kjøpe en profesjonell ispose fra et helse eller storkiosk. Isen reduserer betennelse, noe som er det som forårsaker smerte og svakhet av senebetennelse. Påfør ispose i 20 minutter, og deretter la den av i minst 10 minutter. Gjenta minst tre ganger per dag, eller ved behov i løpet av dagen når symptomene forverres.

Bruke is til en hoven eller betent sene grenser blodtilførselen til området, som hindrer hevelse og betennelse.

Bruk bare is på det berørte området for minst de første 72 timer etter skaden. Ikke bruk varme i løpet av denne følsomme tiden fordi varmen relaxes muskler og øker også blodtilførselen til området, som øker betennelse. Økende betennelse kan føre til forverret smerte og en lengre restitusjonstid.

Du må heller ikke bruke varme direkte til området hvis det er noen skade overflaten, slik som skrubbsår eller kutt. Varme vil øke blødning og brenne sensitiv hud.

Når hevelse og smerte har begge begynt å avta, bruke varme til det samme området for å slappe av i musklene og tillate dem å helbrede bedre. Bruk en liten oppvarming puten eller en fille fuktet med varmt vann på samme måte du brukte ispose, 20 minutter på, 10 minutter utenfor. Etter isen diett med varme gir den beste avslapping og helbredelse tid for senebetennelse mens begrense smerte og hevelse.

Andre råd

Det viktigste steget i å la senebetennelse å helbrede er å gi senen en pause. Med tommelen senebetennelse, smerte oftest skjer i tommelen side av håndleddet, og noen ganger kan reise opp underarmen. Skrive, skrive eller vridning gjenstander øker smerte. Avstå fra disse slags aktiviteter for å gi senen en hvile og tid til å leges.

Over-the-counter anti-inflammatorisk medisin som ibuprofen kan lindre smerten av senebetennelse ved å redusere hevelse. Ta disse medisinene som anvist.

Hvis smertene og hevelsen ikke har gått bort etter en uke med hjemmebehandling, bør du oppsøke lege. Alvorlige tilfeller av senebetennelse kan trenge steroid skudd, fysioterapi eller til og med kirurgi for å lindre symptomene. Se en lege før du forverre problemet og gjøre det verre.

Den Fordeler og ulemper ved en antirefleksbelegg på Briller

Den Fordeler og ulemper ved en antirefleksbelegg på Briller


Alternativer florerer for å finne akkurat de riktige brillerammer til kompliment ansiktet og mote smak. Når du har gjort valget, nå kommer de mange valg av hvilket objektiv funksjoner å velge. For de som er nye på seg briller, kan utvalget av linsevalg komme som en overraskelse, som kan prislappen. Gjenvinne klar visjon er en velkommen og sunn endring, imidlertid, og vel verdt å gjøre de riktige valgene.

Formålet med antirefleksbelegg

Et av linse valgene kundene ofte finner forvirrende, spesielt de som kjøper briller for første gang, er om man skal ha en anti-refleks, også referert til som anti-reflekterende, belegg brukes. Brille butikker har ofte skjermer for å hjelpe kundene med å erfare forskjellen belegget gjør ved å vise hvordan redusere gjenskinn av motlys med belegget resulterer i mye klarere visjon. Mange kunder som har valgt ut for å kjøpe den antirefleksbelegg avkastning å ha det søkt. Dette er ofte som svar til å oppleve førstehånds nighttime forvrengning som kan oppstå med refleksjon av møtende lys, noe sterkt lindres ved anti-refleks belegg.

Andre fordeler

Anti-refleks belegg ikke bare redusere nattlige forvrengninger, men har også fordelen av å være kosmetisk mer tiltalende, med mindre gjenskinn vises av linsene. Dette er spesielt viktig for folk ofte foran et kamera, særlig de på TV. Belegget hjelper noens øyne ser mer naturlig og linser for å se tynnere. I tillegg til å redusere belastningen på øynene fra nattetid visjon, det gir også lindring fra lysstoffrør og datamaskinen gjenskinn.

Et annet alternativ for å være klar over er antirefleksbelegg brukes på resept solbriller. På disse briller, er det imidlertid kun anvendes på baksiden av linsen for å redusere refleksjoner som kommer inn fra sidene. Belegget synes som en film på den mørke linsen og blir aldri brukt på forsiden av linsen. Ikke desto mindre er økt klarhet av syn fremdeles oppnås.

Ulemper

Til tross for mange fordeler, har antirefleksbelegg ulempen ved å legge til ca $ 40 til $ 100 til prisen av et par briller. Dessverre er det en add-on alternativ som ikke er dekket av mange forsikringsselskaper. Noen forbrukere føler ikke den ekstra kostnaden er verdt gevinsten. Også kvaliteten av glassmateriale, i form av linsen og andre tilgjengelige anvendte belegg, som alle påvirker graden av blending tilstede i ens briller.

Andre hensyn

Det er flere merker av anti-refleks belegg produkter på markedet, og noen brillebutikker tilbyr ulike produkter og ulike graderinger av produkter. Det kan være en forvirrende utvalg med mange alternativer å vurdere, men en selger kan demonstrere forskjellene. Nyttig informasjon kan også finnes på nettet og ved å sammenligne forskjellige produsenter informasjonsbrosjyrer. Det kommer ned til personlige preferanser og hva som fungerer med budsjettet.

Farene ved Maxalt

Farene ved Maxalt


Maxalt, også kjent som rizatriptan, er et medikament som tilhører en gruppe av stoffer som kalles triptaner, og er vanlig brukt i behandling av akutt migreneanfall hos voksne. Selv om kilden migrene forblir uklar, er det antatt at den utvidelse av blodkarene i hjernen forårsaker deres tilknytning til bankende smerte. Ved å etterligne effekten av serotonin, et naturlig kjemikalie som smalner blodkar i hjernen, Maxalt kan ofte lindre smerten av en migrene. Maxalt kan også blokkere andre smerte pathways stede i hjernen.

Annen bruk av Maxalt

I tillegg til den amerikanske Food and Drug Administration godkjente bruk for behandling av migreneanfall, er Maxalt også noen ganger brukt i off-label (non-FDA-godkjent) behandling av cluster hodepine. Cluster hodepine er preget av utbruddet av smerte rundt det ene øyet eller tempel, med det endelige spredning av smerte til den siden av ansiktet. Andre symptomer kan være rennende nese, hengende øyelokk og kvalme.

Indikasjoner og potensielle bivirkninger av Maxalt

Maxalt er ikke brukes til forebygging av migrene, og er kun indisert for bruk i mennesker som har en legens diagnose av migrene. De vanligste bivirkningene av Maxalt er følelser av varme, svette, svimmelhet, søvnighet, tretthet, utmattelse, eller opplever følelsen av tyngde, trykk eller prikking i brystet eller halsen. I tillegg moderate bivirkninger forbundet med Maxalt inkluderer kortpustethet, økt hjertefrekvens og hjertebank, diaré, kvalme og oppkast, og mild brystsmerter. Bivirkninger av Maxalt har tatt med tåkesyn, nakkesmerter, nervøsitet, søvnløshet, forhøyet blodtrykk, svimmelhet, tørste, fordøyelsesbesvær og utslett.

Farene forbundet med bruk av Maxalt

Blant pasienter med visse helseproblemer, må det utvises forsiktighet før begynnelsen av Maxalt terapi. Selv om sjeldne, allergiske reaksjoner, samt hjerteinfarkt og slag, har forekommet hos pasienter som tar Maxalt. For å minimalisere helserisikoen forbundet med Maxalt behandling, er stoffet ikke for bruk hos personer med alvorlig nedsatt nyre-eller leverfunksjon. Maxalt er heller ikke å bli brukt av de som har hatt slag eller hjerteinfarkt, har iskemisk hjertesykdom forårsaket av utilstrekkelig blodtilførsel til hjertet, Prinzmetals angina (en alvorlig form for angina pectoris), eller perifer vaskulær sykdom karakterisert ved innsnevring av blodkar i ekstremiteter.

Andre viktige helserelaterte Betraktninger

Før du tar Maxalt, diskutere behandlingsalternativer med din helse-omsorg leverandøren. Hvis du har moderat, alvorlig eller ukontrollert høyt blodtrykk, eller hvis du er overvektig, har diabetes eller har høyt kolesterol nivåer, kan Maxalt behandling ikke være det beste alternativet for deg. Maxalt kan også tilstede økt helserisiko for røykere, menn over 40 år og kvinner etter menopausen. Sørg for å informere din helse-omsorg leverandøren av andre medisiner du tar på en vanlig eller uregelmessig basis, som Maxalt kan samhandle med visse andre medisiner, som fører til alvorlige bivirkninger. Til slutt, fortell din helse-omsorg leverandøren om eventuelle narkotika allergier du måtte ha for å hindre muligheten for en alvorlig negativ reaksjon på Maxalt.

Hvordan få behandling ved Mayo Clinic

Hvordan få behandling ved Mayo Clinic


Når du ser på din helse, ingen tvil om du vil ha det beste. Kanskje det er derfor en halv million mennesker får medisinsk behandling på Mayo Clinic hvert år. Klinikken funksjoner på en filosofi om samarbeidende medisin der pasienter blir evaluert av lagene. Følg disse trinnene for å få behandling ved Mayo Clinic.

Hvordan få behandling ved Mayo Clinic

•  Lær om Mayo Clinic spesialitet klinikk eller helseforsikring krever en legens henvisning. De fleste av Mayo Clinic krever ikke en henvisning, men noen ganger forsikring bærere gjør. Men opp til 90 prosent av pasientene planlegge sine egne avtaler.

Planlegg din egen avtale hvis du ikke trenger en henvisning. Ring utnevnelsen pulten ved Mayo eller be om en avtale på nettet ved Mayo Clinic nettsiden. Mayo Clinic inkluderer tre helsefasiliteter. I tillegg til det opprinnelige anlegget i Rochester, Minnesota, vil du finne fasiliteter i Jacksonville, Florida, og Scottsdale, Arizona.

Forbered deg på å vente. Mayo Clinic medisinsk avtaler prioriteres etter behov. Ventetid også avhenger av spesialitet. Vær sikker på utnevnelsen planleggeren vet hvor alvorlig situasjonen er.

Ta med tidligere medisinsk informasjon, inkludert en liste over medisiner, til timen din. Kopier av medisinske poster og medisinske tester vil bistå Mayo Clinic team i sin evaluering.

Vær klar for en gjennom fysisk undersøkelse og gjennomgang av din journal. Tenkt på Mayo leger bestiller ekstra tester eller gjentatte tester. Etter testing, møte med legen din for å diskutere resultatene og anbefalinger for behandling. Mest behandling på Mayo Clinic er utført på poliklinisk basis, selv om pasientene er innlagt for innleggelse omsorg når det trengs.

gå i uten en avtale på klinikkene i Rochester og Scottsdale, men vær forberedt på å vente opptil en uke, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden din og avtale avbestillinger. Generelt venter er kortere i vinter i Rochester, og i løpet av sommeren i Scottsdale.

Hint

  • Mayo Clinic har vellykkede transplantasjon programmer for lever, nyre, hjerte, lunge, bukspyttkjertel og benmarg.