Digidexo.com

Skadelige effektene av alkoholmisbruk

Skadelige effektene av alkoholmisbruk


Alkoholmisbruk skaper enorm skade på den alkoholiserte familie, alkoholikeren selv og samfunnet. Det er mer enn 12 millioner alkoholikere i De Forente Stater, som er omtrent 4 prosent av befolkningen.

Alcohol Abuse Definert

Alkoholmisbruk er den stadige bruken av alkohol med tilbakevendende konsekvenser. Det er også av alkoholavhengighet. Alkoholavhengighet betyr bare fortsatt bruk av alkohol enten det er hver dag eller med jevne mellomrom.

Skadelige effekter

Alkoholmisbruk har enorme negative effekter på generell helse. Alkoholikere kan lide av hukommelsestap, hjerte-problemer og balanse og leverproblemer. Alkoholmisbruk er ofte et resultat av depresjon, men det kan også føre til depresjon på egen hånd.

Familiesplittelse

Når en person er avhengig daglig på alkohol, lider familien dypt. Familien kan føle de negative effektene fra muligheten for jobb tap og stadig pinlige situasjoner. Det er ofte konstant frykt fra de mange resultatene forårsaket av alkohol avhengighet og, i ekstreme tilfeller, fysisk mishandling.

Farene for Society

The alkohol misbruk, som er absolutt ikke i kontroll mens du drikker, kan begå en rekke forbrytelser, skape Vehicular ulykker og selv være motløs nok til å begå selvmord.

Mindreårige Alcohol Abuse

Mindreårige barn som drikker alkohol, selv hjemme, starter et dårlig mønster. Foreldrenes intervensjon og veiledning i sine barns liv vil bidra til å sikre respekt for alkoholholdige drikkevarer. Barn vil også bli gjort oppmerksom på de mange konsekvensene de kan møte når man drikker alkohol.