Digidexo.com

Hvordan bruke en Meal Planner

Hvordan bruke en Meal Planner


Måltid planlegging programmer er tilgjengelig over Internett, både for en abonnementsavgift og gratis bruk avhengig av hvilken du velger. De fleste måltid planleggere fungere på samme måte, noe som gir spor å planlegge frokost, lunsj, middag og snacks for neste uke, to uker eller enda måned fremover. Dette gjør innkjøp av mat lettere når du vet hva du trenger å gjøre hvert måltid, kutte ut nøds turer til butikken. Måltid planleggere gjør planlegging enklere også; vite hva du gjør og når er mye enklere enn å prøve å tenke ut noe på sparket.

Hvordan bruke en Meal Planner

•  Legg ut syv hovedalternativer som du liker til frokost, sju alternativer til lunsj og sju alternativer til middag. Skriv ned ingrediensene som brukes for å gjøre hvert måltid. Måltid planer vil være basert rundt disse syv alternativer for hvert måltid, slik at månedlige innkjøp av mat er enklere. Hvis variasjon er ikke et problem, bør du vurdere å senke antallet til tre eller fire menyer per måltid.

Velg seks forskjellige snacks som du liker og skrive ned ingrediensene som trengs for hver matbit. De fleste måltid planleggere tillate tre snack slots hver dag, en mellom frokost og lunsj, en mellom lunsj og middag, og en etter middag. Dette gjør at du kan blande opp snacks hver dag samtidig som dagligvarebutikk regningen ned.

Oppgi måltid valg for hver dag sortert etter frokost, lunsj, middag og snacks inn i måltidsplanlegger. Husk at dette vil være din daglige menyen, så planlegg hver dag i en appetittvekkende utvalg. Når du skriver inn hver enkelt, vil du bli bedt om å oppgi ingrediensene som trengs for å gjøre hver enkelt. Ingrediensene skal brukes til å danne din ukentlig, bi-ukentlig eller månedlig handleliste.

Skriv ut handleliste og hodet til matbutikk å lager ditt kjøleskap, fryser og pantry med ingrediensene du trenger for å følge din måltidsplanlegger. Organisere alt slik at det er lett å finne når du kommer hjem. Ideen om en måltidsplanlegger er å spare tid, så tilbringer 15 minutter på jakt etter den rette ingrediensen nederlagene formålet.

Skriv ut ukentlig måltid plan og begynne å følge det du har lagt ut for hver dag. Dette vil gjøre måltidene mye mer behagelig som det ikke er noen desperat å finne noe å spise eller bestiller dyre levering mat.

Hint

  • En måltidsplanlegger hjelper når du følger en sunn diett. Vurdere å revidere din diett med sunnere valg når du begynner å bruke en måltidsplanlegger.