Digidexo.com

Pinworm Scab Treatment

En Barnemark infeksjon oppstår i tarmen og er forårsaket av Barnemark, threadworm eller seatworm. Denne infeksjonen er vanlig i USA og forekommer oftest hos barn. Den vanligste måten denne infeksjonen spres er når en smittet person feil vasker hendene. Anal eller vaginal kløe er de mest merkbare symptomer. Hvis det er alvorlig skrape skorper kan danne rundt området som har blitt ripete.

Reseptbelagte medisiner

Milde tilfeller av Barnemark infeksjon med skorper kan behandles med anti-parasitt medisiner. Medisiner for å eliminere parasittene er vanligvis effektiv i milde tilfeller. Denne infeksjonen sprer seg lett og medisiner kan være foreskrevet til personer i nærheten av smittet person som et forebyggende tiltak.

Anti-parasitt (anti-helminthic) medisiner som Albendazole (Albenza) eller pyrantel (Pin-X) er de vanligste første linje behandlinger. Disse medikamentene virker å kurere og forebygge infeksjon ved å drepe voksne ormer og larver og egg. Når et sår er dannet denne behandlingen vil hjelpe til å forebygge infeksjon. Denne behandlingen kan ha milde gastrointestinale bivirkninger. Legen din kan forskrive flere doser for å fullstendig eliminere Barnemark infeksjon.

Vermox (mebendazol) er en tyggetablett som brukes til å behandle pinworm med en enkelt dose. De arbeider for å drepe pinworms, men denne formen for behandling som ikke dreper eggene. Bivirkninger er blitt rapportert svært sjelden, men inkluderer elveblest, allergiske utslett og kramper.

De som opplever vaginal kløe som eneste symptom, uten skorpedannelse, ikke kan kreve behandling; dette symptomet avtar vanligvis på egen hånd.

Reseptbelagte Cream

Når alvorlig anal eller vaginal kløe oppstår du kan være foreskrevet en beroligende krem ​​eller salve. Disse behandlingene berolige kløe, og dermed eliminere skrape som kan føre til arrdannelse og skorper. Bruk denne salven til Barnemark er eliminert og kløe avtar. Reinfeksjon av pinworms er vanlig så er det svært viktig å unngå å skrape rundt anal og vaginal området.

God Hygeine

God hygiene er den mest avgjørende del i å forebygge pinworms og skorpedannelse. Rengjør toalettsetet to ganger om dagen, opprettholde rene negler og rengjør grundig for infisert klær og sengetøy for å hindre reinfeksjon. Neglene dine kan være forurenset med parasitt egg. Vask hendene etter avføring for å hindre pin orm infeksjon og mykt gni eller klø å hindre skorper og arrdannelse. Pinworms kan forbli på en overflate i flere uker; rengjør badet regelmessig, endre undertøy daglig og holde friske ark på sengen.