Digidexo.com

Hva er fordelene med Boysenberries?

Hva er fordelene med Boysenberries?


Boysenberries, opprinnelig utviklet i California og nå dyrkes over hele vestkysten av USA, er en krysning mellom en bjørnebær, bringebær og en Loganbær. Selv om en populær ingrediens i iskrem og kake - neppe diett mat - Boysenbær deler en rekke av de helsemessige fordeler også.

Vitamin C

The Oregon Berry og Raspberry kommisjonen rapporterer at boysenberries er høy i vitamin C, et essensielt næringsstoff som har vist seg å bidra til å redusere risikoen for enkelte kreftformer.

Vitamin K

Ifølge nettstedet Nutrition data, boysenberries inneholder en høy mengde av vitamin K, noe som bidrar til kroppsproteiner involvert i blodkoagulasjonen og metabolsk funksjon av bein.

Folat

Boysenberries inneholder betydelige mengder av folsyre, eller folat, et næringsstoff som er brukt i reparasjon av skadet DNA og veksten av røde blodceller. Folatmangel kan ha mange effekter, inkludert diaré, depresjon og anemi.

Fiber

En enkelt kopp boysenberries inneholder 28 prosent av en persons daglige verdien av fiber. Fiber er et essensielt næringsstoff som fremmer tarm regularitet og har vist seg å bidra til å hindre at noen typer kreft.

Mangan

Din Vegan Guide indikerer at boysenberries er høy i mangan, hjelper holder bein sunt, regulerer blodsukkernivå, forhindrer skade på nerver og hjelpemidler skjoldbruskkjertelen.

Antocyaner

Gjeldende Nutrition & Food Science sier de fleste bær, inkludert boysenberries, inneholder store mengder antocyaniner, et kjemikalie som gir mange frukter sin mørke farge. Anthocyaniner er forbundet med bekjempelse av kreft og er betraktet som en antioksidant, som antas å reparere celleskade.

Antioksidanter

Boysenberries er også høy i ellaginsyre, en annen type antioksidant. Ifølge Oregon statlig kommisjon, er en matens antioksidantegenskaper målt ved Oxygen Radical absorberingsevne, eller ORAC. Boysenberries har en ORAC verdi nesten det dobbelte av blåbær, som er allment ansett for å inneholde store doser.

Vitamin B5

Boysenberries er en god kilde til pantotensyre eller vitamin B5, som hjelpere kroppen i konvertering av fett og karbohydrater til energi, samt å behjelpe binyrene.

Niacin

I likhet med vitamin B5, niacin, der boysenberries er høye, hjelper kroppen prosessen fett til energi. Det hjelper også lavere kolesterol og regulere blodsukkeret.

Low Fat

Endelig er usøtet boysenberries ansett som en lav-fett mat, med mindre enn 1 gram fett per kopp, og bare 66 kalorier.