Digidexo.com

Alkohol og sirkulasjonsproblemer

Alkohol er en medvirkende faktor for mange av livets onder, for eksempel bilulykker og leversykdom. Alkohol kan også være en medvirkende faktor til sirkulasjon problemer som høyt blodtrykk og hjerneslag. Alkoholmisbruk kan øke sjansene for disse forholdene. Samtidig, kan drikke alkohol i moderate mengder bidra til å forhindre slike sirkulasjonsproblemer.

Alkohol i moderate

Ifølge National Stroke Association, drikker med måte betyr at man har ikke mer enn to alkoholholdige drikker om dagen. Forbruker mer enn dette kan tredoble sjansene dine for å få slag.

Effekter

En moderat mengde alkohol utvider blodårene, noe som gjør at hjertet til å gjøre jobben sin lettere. Forbruker mer enn to alkoholenheter tvinger hjertet til å jobbe hardere, som gjør deg sårbar for sirkulasjonsproblemer.

High Blood Pressure

Inntak av alkohol i overskudd er en risikofaktor for høyt blodtrykk. Høyt blodtrykk er den ledende årsak til hjerneslag.

Red Wine

En studie gjort ved Peter Munk Cardiac Centre funnet rødvin inntas i moderate til å være spesielt nyttig for å hindre hjertesykdom. Europeiske land, hvor rødvin er ofte forbrukes, har lavere forekomst av hjertesykdom.

Betraktninger

Alkohol kan forstyrre med medisiner, inkludert de du kan ta for sirkulasjonsproblemer. Snakk med legen din om alkoholforbruk og dens effekt på dine medisiner.