Digidexo.com

Slik hindrer hodepine og migrene

Slik hindrer hodepine og migrene


Den beste måten å holde fra å ha hodepine er å stoppe dem før de noensinne skje. En Hodepine normalt forårsaket av stress og spenning. Avhengig av om du har vanlig hodepine, kan det bli lett å hindre dulling verke i hjernen din med den rette strategien.

Slik hindrer hodepine og migrene

•  Redusere stress. Stressende miljøer er den vanligste trigger for de fleste typer hodepine. Stress kan frigi visse hormoner som kan påvirke måten du opplever smerte. Muskelspenninger, tenner sliping, og stive skuldre er andre reaksjoner på stress som kan øke sjansene for å ha en hodepine. Så, chill out og ta et dypt pust!

Hvis du plutselig føler for overveldet av ting, ta et dypt pust og gå utenfor for frisk luft og å tømme tankene. Begynn å spore hva setter av stress og prøve ditt beste for å forhindre det.

Endre din diett. Det finnes en rekke ernæringsmessige triggere for hodepine, spesielt mat med høyt koffein, sukker, karbohydrater og natrium. Disse matvarer føre til at blodsukkeret til å hoppe frem og tilbake forårsaker tretthet i kroppen din.

Calling all Kvinner: Økt østrogennivå. Dette er en svært vanlig årsak til hodepine hos mange kvinner. Hvis du bruker en p-pille, kan du få for mye østrogen. Snakk med legen din om dette og se om du bytter til et annet legemiddel.

Drikk vann og holde deg hydrert. En vanlig årsak til spenningshodepine fører tilbake til mangel på fuktighet i kroppen. Drikker mer vann når du begynner å føle seg litt ned og rejunvinate kroppen din og få deg til å føle deg 100% bedre på kort tid.

Quit Smoking. Nikotin og andre kjemikalier i sigarettrøyk kan utløse og forverre hodepine symptomer. Hvis du er en røyker, utforske alternativer for å slutte. Ikke bare vil dette redusere sannsynligheten for å utvikle hodepine, vil det også forbedre andre områder av din helse.

Hint

  • Allergier kan bringe på hodepine. Ta en allergi medisin når du føler en tett nese kommer på.