Digidexo.com

Hvordan Vurdere Snø måking Heart Attack Risk

Hvordan Vurdere Snø måking Heart Attack Risk


Vi har alle hørt historier om den personen som lider en stor eller til og med dødelig hjerteinfarkt mens snømåking. Overraskende, mens disse hendelsene er tragisk, kan de være "unødvendige" til en viss grad. Å vite din generelle helsetilstand og dine kardiale risikofaktorer kan hjelpe deg selv vurdere om det er en potensiell fare for å utvikle eventuelle hjerteproblemer mens snømåking. Denne artikkelen vil forklare hvordan.

Hvordan Vurdere Snø måking Heart Attack Risk

•  Snakk med legen din om nivået på fysisk stress hjertet ditt er i stand til å tolerere. Dette kan innebære en fullstendig fysisk eksamen, EKG og hjertestresstesting.

Ha helsepersonell fullt ut forklare betydningen av disse resultatene til deg og spør det enkle spørsmålet: "Er jeg i fare for å ha et hjerteinfarkt (hjerteproblemer) hvis jeg måke snø på et gitt nivå av innsats" (Den "innsats" bør være godt definert og forklart av helsepersonell.)

Når innsatsen er definert for deg, finne ut hvordan du kan selv overvåke det ved å ta pulsen din, vurdere pusten din, og bemerker noen brystpress og nivå av pusting.

Hvis du tar luftveis medisiner før engasjere seg i sportslige aktiviteter, vil dette mest sannsynlig være en klok idé før du måke snø.

Hvis du har fått beskjed om å holde visse hjerte medisiner på deg hele tiden (for eksempel nitroglycerin å hjelpe til med brystsmerter), holde disse medikamentene med deg hvis helsepersonell finner det tillatte for å måke snø.

Ta pause fra snø måking inne i et varmt rom og erstatte din våt eller frosset yttertøy. Det bør gå uten å si, men ikke røyk.

Kanskje den beste løsningen av alt er å gi økonomisk planlegge for snørydding i din årlige budsjettet før du plukke opp at spade. Du bør ikke være overrasket over at snø fjerningskostnader er langt mindre enn en sykehusinnleggelse - eller verre.

Hint

  • Ikke vær en helt. Kirkegårder er fulle av dem.
  • Planlegg ut snørydding klokt, før det skjer.
  • Sjekk alltid med legen din om dine potensielle risikoer og hvordan du kan minimere dem hvis mulig.
  • Denne artikkelen er for pedagogiske formål. En lisensiert helsepersonell bør alltid konsulteres før du tar noen medisinsk råd fra internettkilder.