Digidexo.com

At Home Remedy for Hypotyreose

Hypotyreose er en sykdom som påvirker funksjonen av skjoldbruskkjertelen. denne tilstanden bremser thyroid produksjon av viktige hormoner. Behandlingen innebærer vanligvis ta syntetiske hormoner for å erstatte de ikke blir gjort av skjoldbruskkjertelen. Noen mennesker foretrekker å unngå å ta syntetiske hormoner fordi de bekymre deg om bivirkninger. Naturlige botemidler kan hjelpe milde tilfeller av hypotyreose, selv om medisiner kan være nødvendig for mer alvorlige tilfeller.

Jod

Jod oppfordrer skjoldbruskkjertelen skal fungere skikkelig. Jodmolekyler er nødvendig for å gjøre de hormonene T3 og T4, som er laget i skjoldbruskkjertelen. Hvis en person ikke får nok jod, kan skjoldbruskkjertelen ikke gjøre jobben sin. Ta et supplement med jod kan løse dette problemet.

Den beste naturlige kilden til jod er tare, bedre kjent som tang. Du kan kjøpe tare kosttilskudd på apotek og helsekostspesialforretninger. Du må eksperimentere med mengden av tare til å ta. Noen mennesker trenger bare én kapsel hver uke, noen trenger litt mer. Du vet det fungerer når du føler deg mindre sliten, har mindre problemer med å miste vekt og har mindre leddsmerter.

Østrogennivået

Å være en kvinne gjør deg høyere risiko for hypotyreose og mange leger mener dette skyldes østrogennivået i kroppen. Når østrogennivået er ute av balanse, kan skjoldbrusk bremse sin produksjon.

Det er urte kosttilskudd som naturlig fremmer sunne nivåer av østrogen i kroppen. Svart cohosh og Kyskhetstre er to urte kosttilskudd som oppmuntrer østrogennivået for å gå tilbake til det normale, noe som kan indirekte øke thyroid produksjon og redusere symptomer på hypotyreose. Snakk med herbalist på en urt butikk for å finne den beste dosen for deg. Disse urtene vil ikke hjelpe hvis din hypotyreose ikke er forårsaket av en østrogen ubalanse.

Low Calorie Diet

Uavhengig av hva helsetilstanden er, er et sunt kosthold er den beste måten å bekjempe symptomene. Dette gjelder spesielt i hypotyreose fordi når skjoldbruskkjertelen ikke fungerer som den skal, bremser stoffskiftet. Dette kan resultere i merkbar vektøkning.

En lav kalori diett kan være vanskelig å vedlikeholde, fordi noen mennesker ender opp med å føle sulten hele tiden. Å avverge sult, spiser mat med høyt fiber som frisk frukt og grønnsaker. Snack på nøtter og frø i stedet for chips. Drikk rikelig med vann og unngå koffein. Du vil føle deg fyldigere og være i stand til å holde deg til din low calorie diett, noe som vil føre til bedre metabolisme og offset påvirker av hypotyreose.