Digidexo.com

Lindring av Eustation Tube Pain

Øretrompeten er et lite rør som er plassert i midten øregangen. Røret kan ofte bli tilstoppet på grunn av en kald eller bihulebetennelse. Resultatet er mellomøret smerte. Dette fører også til en opphoping av væske og press bak trommehinnen, som kan sprekke hvis ikke tatt vare på. Du bør se din lege hvis smertene vedvarer mer enn et par dager.

Smertestillende

Ta en over-the-counter smertestillende medisiner for å bidra til å lette øresmerter. Et barn bør ta en barne ibuprofen eller paracetamol smertelindring hver fire til seks timer. Dosering er basert på barnets vekt og kan bli funnet i medisinen flaske. Den smertestillende vil hjelpe kampen feber som kommer med øresmerter. En voksen bør ta 200 til 400 milligram paracetamol eller ibuprofen for smerte hver fire til seks timer.

Heat

Påfør varme til den infiserte øret. Legge hodet på en varmepute som er på en lav innstilling for ca 15 minutter om gangen etter behov for smerte. Varmen vil lindre smerten og bidra til å øke blodtilførselen til området. Dette kan hjelpe hastighet helbredelse. Du kan også prøve å åpne øretrompeten ved å ta en varm dusj. Dampen kan fukte sinus vev og slimhinner og gi smitte til avløp.

Øredråper

Påfør varme dråper i øret to ganger om dagen for å åpne øret opp og lette øretrompeten smerte. Legen din kan forskrive en øre slipp for å bli kvitt infeksjonen i øret. Dråpene er vanligvis en steroid slipp og kan tas tre ganger om dagen eller som anbefalt av legen din. Olivenolje kan også bli varmet for øret smertelindring. Bruk en dropper og plassere noen dråper inn i den infiserte øret to til tre ganger om dagen.

Antibiotika

Ta antibiotika som foreskrevet av legen din. Antibiotika er foreskrevet dersom infeksjonen er forårsaket av bakterier. Medisinen vil begynne å jobbe i noen dager, og du vil finne noen lettelse. Ikke slutte å ta medisinen når du begynner å føle deg bedre. Antibiotika vil bidra til å gjøre du føler deg bedre, men de er fortsatt bekjempe infeksjonen. Ta alle medisin som anvist.

Tubes

Se din lege hvis smertene har vedvart mer enn noen få dager, eller hvis du opplever noen tap av hørsel. Legen kan sette rør i ørene for å tillate dem å renne. Denne prosedyren gjøres som dagkirurgi og kan vanligvis gi lindring i løpet av få dager. Når ørene er grodd, vil rørene falle ut på egenhånd.