Digidexo.com

Hvordan behandle ryggsmerter Med Rolfing

Hvordan behandle ryggsmerter Med Rolfing


Rolfing er et flott alternativ til andre behandlinger for en verkende rygg, spesielt hvis en kiropraktor ikke fungerer. Det hjelper kroppen til å jobbe med gravitasjonen trekke av jorden og realigns din holdning ved å bryte opp konseptet. Feil holdning kan føre til ryggsmerter, så rolfing kan lindre lidelse.

Bruksanvisning

•  Finn en kompetent, sertifisert rolfing massasjeterapeut. Se relaterte eHow artikkelen "Hvordan velge en Rolfing Practitioner."

•  Få evaluert. I den første økten, lokaliserer terapeuten områder som trenger å arbeide gjennom berøring og åpner pusten din. I de følgende økter, terapeuten arbeider med konseptet, vevet som brytes ledd, muskler, bein og organer. Dette blir redistribuert til å arbeide bedre i hele kroppen. De siste øktene omstille kroppen til å fungere på sitt høydepunkt.

Øv på kroppsbevegelser hjemme for å opprettholde og styrke rolfing behandling. Dette vil tillate deg å ha mer kontroll over prosessen for ryggen din helbredelse.

Konsulter med rolfing terapeut nøye. La henne vite når noe gjør vondt. Rolfing er mer enn bare massasje. Det reworks et helt system, så det kan være øyeblikk at prosessen føles ubehagelig. Kommunikasjon er et must.

Tips og advarsler

  • Spør hva terapeuten avgifter for å være sikker på at det er rimelig. Mens de fleste helse forsikringsselskaper ikke vil betale for massasje, noen kan dersom en kiropraktor utfører rolfing. Se om ditt personvern dekker kiropraktikk medisin og om det vil også betale hvis han gjør det rolfing.