Digidexo.com

Low Carb Diet Plan for menn

Low-carb dietter ofte blir sett på som smertefulle prøvelser av savn, men de trenger ikke å være. Menn kan se slanking som en erfaring - en sjanse til å revurdere kostholds svakheter og fremme nye, sunne måter å spise. Dermed blir beste low-carb dietter er de som kan føre til vekttap mens du holder kroppen sunn og fremme en bærekraftig endring i livsstil. Og en av de beste lav-karbohydrat diett planer for menn - den huleboer diett - oppfyller disse målene.

Om Caveman Diet

Caveman diett ble opprettet av Dr. Ben Balzer basert på hans års forskning behandle personer med kostholdsrelaterte forhold. I sterk kontrast til dagens kostholds trender forkynnelse fordelene av vitenskapelig avanserte flytende dietter og andre moderne former for vekttap, tar huleboer diett et skritt tilbake i tid, modellering sine kosttilskudd praksis etter spisevanene våre primitive forfedre. Å merke seg at mange av verdens gjenværende jeger-og samlerstammer ikke lider av sykdommer som kreft, hjertesykdom, depresjon eller slag på nesten samme takt som moderniserte mennesker, sier Dr. Balzer sine hemmeligheten ligger i deres fundamentalt naturlige kosttilskudd praksis.

Etter Low-carb diett

Huleboer kosthold er en low-carb og carb-diett. Det betyr at du ikke trenger å bo under et mål antall karbohydrater hver dag, men du må avstå fra å spise visse typer karbohydrater.
På huleboere kosthold, vil du basere ernæring rundt følgende: kjøtt, fisk, kylling, egg, nøtter (med unntak av cashewnøtter og peanøtter), bær, frukt og grønnsaker. Avstå fra følgende typer mat: korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og tilsatt salt. Det er dietten. Det er en veldig enkel måte å holde low-carb og oppfylle dine helserelaterte målene samtidig som du lærer deg en ny måte å se verden på mat.

Betraktninger

Of course, i følge huleboer diett kan du bli offer for fristelsen og spise en av de forbudte matvarer. Dette er ikke ideell, men den er heller ikke helt uventet. Hvis du faller av vognen, er det viktigste å gjøre for å umiddelbart gjenoppta plan med ditt neste måltid. Ikke la en "jukse" måltid spiral inn fullstendig oppgivelse av systemet. Bare gjenoppta planen som planlagt, og prøv å ikke gjøre den samme feilen igjen.
Mens dietten fungerer godt for fett-tap bestrebelser, det fungerer enda bedre som en helårig system for å spise. Hvis du har tid, energi og vilje til å gjøre en permanent endring, kan det hende at huleboer diett belønne deg med vedvarende helse.