Digidexo.com

Naturlige måter å åpne opp en tett nese

Lider av en tett nese, enten ledsaget av en kald eller rett og slett en person forekomst, kan gjøre snakker, spiser og sover vanskelig. Mens mange over-the-counter medisiner eksisterer for å hjelpe midlertidig åpne opp nesegangene, foretrekker mange mennesker å finne naturlige måter å åpne opp sin tett nese.

Steam

Sannsynligvis den enkleste og rimeligste måten å hjelpe klart en tett nese er med bruk av damp. Selv om dampansikts maskiner kan kjøpes på en ganske rimelig pris, kan det samme resultatet oppnås med vanlige husholdningsartikler. En stor gryte, for eksempel en spaghetti potten, er stor nok til å bli fylt med vann for å lage kontinuerlige damp. For å opprette damp, men noen ss. av salt må tilsettes til vannet før koking. Når vannet begynner å koke, hvis det ikke er nok damp som produseres, kan små mengder av salt tilsettes til potten av vannet til dampen er tilstrekkelig.

Ved å holde et håndkle over hodet og lener seg over gryte med kokende vann, vil dampen være lett å inhalere raskt og effektivt. Dette kan gjøres for opptil 20 minutter om gangen, tar seg ikke å helle i for nær for å unngå brannskader.

Neti Pot

En neti potten er en nylig populær naturlig måte å åpne en tett nese. Denne lille potten, som ser ut som en Aladdins lampe, er fylt med saltvann og deretter brukt til å vanne nesen. Den saltoppløsning som fungerer ved å krympe membranene i nesepassasjen når hellet i ett nesebor og tillates å strømme ut på den andre. Ved hjelp av en neti pott tar riktig trening og tålmodighet, men når den er mestret, kan regelmessig bruk når du lider av en tett nese føre til helbredelse av flimmerhårene i nesen membraner, ifølge Dr. Murray Grossman, forfatter av Bihulebetennelse tips.

For å bruke en neti potten, fylle potten med lunkent vann og tilsett saltløsning. Løft tuppen av potten til det ene neseboret og vippe hodet til siden for å la vannet renne ut av potten inn i nesen hulen. Løsningen blir langsomt renne ut av det andre neseboret sammen med noen andre blokkerte-up-partikler som kan være inne i hulrommet. Gjenta på den andre siden av nesen for å rengjøre den på begge sider. Dette kan gjøres en eller to ganger om dagen mens symptomer på en tett nese vedvarer.