Digidexo.com

Bach Flower rettsmidler for Weight Loss

Å miste vekt kan være en krevende oppgave som krever kontinuerlige endringer i livsstil i hva, når og hvordan du spiser. Disse endringene kan selv påvirke din mentale tilstand. Depresjon, motløshet og selvkritikk er ødeleggende egenskaper som kan kaste noen helt ut av kurs fra den tiltenkte målet om vekttap. Bach Flower essensen kan hjelpe deg å miste vekt ved å subtilt endre negative følelser til positive.

Fakta

Utviklet av Dr. Edward Bach i 1928, Bach Blomsteressenser er homøopatiske midler hentet fra 38 ulike blomster. Hver essensen behandler et unikt sett av følelser og kan tas alene eller sammen med andre for å gjøre en individuell potion i henhold til dine emosjonelle behov. Bach Blomsteressenser er naturlige, ikke vanedannende, har ingen bivirkninger, og kan tas sammen med andre medisiner.

Typer av Bach blomsteressenser

Har du mistet entusiasme for livet? Er du motet at vekten ikke kommer ut som du forventet at det skulle, selv om du har flittig stakk til din diett? Clematis av seg selv eller i kombinasjon med Hvitbøk vil løfte humøret ditt og fornye positiv tilnærming til å nå målet ditt. Kanskje du er kvalm med hvordan du ser på i øyeblikket. Crab Apple vil hjelpe deg å være mindre kritisk til deg selv. Bach utviklet en fem-blomst essensen kombinasjon av Rock Rose, Cherry Plum, Clematis, Impatiens og Betlehemsstjernen som er effektive i behandling av følelser av utålmodighet, frykt, sorg og ustabilitet. Korrigere disse negative følelser til følelser av harmoni, toleranse, mot og sunn fornuft kan hjelpe deg å holde kursen for din vekt-tap mål.

Dosering

Bach Flower essensen kan tas enkeltvis eller i kombinasjon med opptil seks blomster. Doseringen er vanligvis fire dråper under tungen opp til seks ganger daglig. For å finne riktig blomst essensen eller kombinasjon, kan du gå til en on-line Flower Essence forskriver. Healing Urter er en god nettside for å velge din egen kombinasjon i henhold til dine selv diagnostisert følelser. Bruk en on-line verktøy som lar deg å vise dine følelser og riktig middel vil bli gjort for deg. En lokal homøopatisk urt eller helse-butikken eller alternativ lege kan også diagnostisere som Flower Essences ville best passer dine behov.