Digidexo.com

Hvordan Undertrykk binyrene

Binyrene gjøre ca 50 hormoner. En av dem er kortisol. Når kroppen utskiller for mye kortisol, kan dette skape en rekke helseproblemer. Kortisol regulerer kroppens immunrespons. I riktig mengde, hjelper det din metabolsk funksjon. Det hjelper også deg å håndtere stress. Men langsiktig økning av kortisol kan slite ut binyrene, så det er ikke lenger i stand til å produsere normale nivåer av kortisol. I dette tilfellet er undertrykkelse av binyrene som kreves for å redusere mengden av kortisol.

Hvordan Undertrykk binyrene

Be legen om å sjekke ditt nivå av kortisol og binyrene funksjon - de kan testes ved hjelp av blod, urin eller spytt. Fortsatt forhøyede nivåer av kortisol kan også forårsake problemer med blod sukker, fett opphopning, svekket immunforsvar, utmattelse, bentap og hjertesykdom. Selv hukommelsestap har vært forbundet med høye kortisolnivåer.

Be legen din om å ta resept Nizoral. Ved hjelp av 800 eller 1200 mg av Nizoral holder binyrene fra å produsere kortisol. Mens du tar dette stoffet, har kortisolnivåer overvåkes regelmessig. De langsiktige effektene av Nizoral på dine hormoner er ikke kjent.

Be legen din om å ta resept Lysodren. Den brukes til å redusere naturlige steroider i kroppen din. Imidlertid kan det påvirke din evne til å gjenopprette fra en skade, sykdom eller kirurgi. For å balansere ditt nivå av steroider, må du kanskje ta et kortikosteroid (prednison) før kroppen kan gjøre nok på egen hånd.

Be legen din om å ta Metopirone, som også undertrykker produksjonen av kortisol. Du bør ta den med melk eller en matbit, da det kan føre til kvalme og urolig mage. Det kan også forårsake hodepine, utslett, svimmelhet eller tretthet.