Digidexo.com

Hvordan forberede for en Wellness Coach Intervju

Hvordan forberede for en Wellness Coach Intervju


Wellness coaching er en integrert del av personlig trening, medisinsk helseprogrammer og gode vekttap regimer. Fysisk velvære er så viktig at det er enda en del av mange ansattes fordelsprogrammer, som det forbedrer ikke bare din fysiske helse, men din mentale helse og produktivitet. Begynner på et helse og velvære diett bør gjøres med veiledning av en profesjonell og forberede for din første intervju konsultasjon kan hjelpe målet realistiske mål og optimalisere dine resultater.

Hvordan forberede for en Wellness Coach Intervju

•  Sett sammen din journal. Spør din primære omsorg lege for å lage kopier av din helse diagram, samt notater om eventuelle plager som kan påvirke din fysiske form. Hvis du har en historie med kroniske smerter, sykdom eller kirurgi, sørg for å inkludere informasjon som bør tas i betraktning når man forbereder et velvære regime.

•  Vurder din helse og velvære mål. Utarbeide en liste over mål, inkludert vekttap, styrke benchmarks, tobakk eller alkohol cessation mål eller kosttilskudd prestasjoner å diskutere med intervjueren. Angi hvilke datoer eller tidsrammer du ønsker å oppnå disse ved, spesielt hvis du gjennomfører et program for en bestemt hendelse eller milepæl. Gi noen trodde til tidligere forsøk du har gjort for å oppnå disse målene, og merk, om nødvendig, hvilke utfordringer du står overfor. Intervjuet kan hjelpe deg med å utforme et program som vil presse seg forbi disse begrensningene eller sette mer realistiske forventninger, om nødvendig.

Ta med kopier av din forsikring informasjon, legens henvisning, arbeidsgivers wellness program identifiserende informasjon eller annen dokumentasjon som vil påvirke din betalingsmetode og prising. Print ut noen nye pasient eller nye kunde skjemaer fra velvære selskapets nettside eller be om at de blir sendt til deg på forhånd. Fyll ut disse skjemaene, og ha dem klar på tidspunktet for avtalen for å få fart på prosessen sammen og gi mer tid til diskusjon.