Digidexo.com

Ingen Fasting Cleansing Diet

Rensing dietter har vunnet popularitet de siste årene fordi de lover alt fra hjelp med akne til vekttap. Men ett aspekt slår folk av: faste. Heldigvis finnes det måter å rense kroppen din mens du fremdeles være i stand til å spise.

Raw-Food Detoxing

En av de beste måtene du kan rense og detox kroppen din uten faste er ved å vedta en rå-mat diett. Dette er en mye mildere måte å rense enn en rask, fordi det er ikke så drastisk endring og produserer ikke en "healing krise", som er en kroppslig reaksjon på en plutselig kosttilskudd endring som kan forårsake diaré, kvalme, hodepine og kviser . For å takle denne dietten, innlemme rå frukt og grønnsaker i menyen din sakte, mens bare eliminere noen av de mer usunne matvarer som rødt kjøtt, raffinert sukker, alkohol og koffein. Deretter vil du erstatte mer og mer av din diett med rå matvarer til du er helt rå. Denne langsomme overgangen ikke sjokkere kroppen din, men likevel gir de samme rensing effekter.

Hva du kan spise

På den rå-mat diett, kan du ganske mye spise noen rå frukt eller grønnsaker du vil. De vil utgjør størstedelen av kostholdet ditt. Imidlertid kan andre matvarer som nøtter, frø, olivenolje, geitost og tørket frukt innarbeides i tillegg til å legge til mer variasjon og ekstra protein. Det er til og med erstatninger for andre matvarer som kjeks og brød som stammer fra råvarer som lin. Hvis totalt rå diett er ikke for deg, er det tilberedes måltider du kan spise som fortsatt tilby rensing fordeler som dampede grønnsaker, supper og brun ris. Sorbeter og sjokolade blir ofte anbefalt som desserter.

Hva den gjør

Binde seg til en rå diett fungerer godt som en rens fordi den ikke spørre så mye fra fordøyelsessystemet som tilberedt mat gjør. Plus, alt du spiser er høy i næringsstoffer, vann og fiber innhold, holde din kolon klar og avføring regelmessig. Med en sunn kolon, andre deler av kroppen, inkludert leveren og nyrene, oppfordres til å detox. Etter å binde seg til en rå-mat diett, eller i det minste en delvis en, vil du ha mer energi, klarere hud og en sunnere fordøyelseskanal.