Digidexo.com

Hjem Cure for gikt

Urinsyregikt er en type leddgikt som oppstår når urinsyrekrystaller bygge opp i leddene i stedet for å bli spylt fra kroppen via nyrene. En gikt angrep forårsaker betennelse og sterke smerter i de berørte ledd. Urinsyregikt kan ramme alle ledd, men det er mest vanlig i stortåen. Andre vanlige berørte ledd er knær, hender, håndledd, albuer og føtter. Gikt ofte angriper om natten, noe som gjør sove ubehagelig. Hvem som helst kan utvikle gikt, men det er mer vanlig hos menn enn kvinner, og i mennesker som drikker alkohol overdrevet.

Urinsyregikt Diet

Personer som er utsatt for gikt angrep kan bli bedt om å følge en diett som kan bidra til å forhindre tilstanden. Foods høy i puriner, kjemiske forbindelser som naturlig forekommer i kroppen så vel som i noen mat kilder, kan bidra til en gikt angrep. Unngå høye-purine matvarer, som kjøtt, innmat og sjømat, er tilrådelig for de med gikt. Øl er også høy i puriner, og bør unngås. Å spise magre meieriprodukter er også anbefales for folk som har gikt. Til slutt er det viktig for gikt lider å drikke mye vann - minst åtte til ti glass om dagen - for å hjelpe skylle urinsyre fra kroppen.

Kirsebær

Å spise kirsebær regnes som en spesielt effektiv hjem rette for gikt fordi de er svært høy i vitamin C og vitamin kan bidra til å eliminere urinsyre innskudd som kan forårsake en gikt angrep. For kirsebær å være nyttig i behandling eller forebyggelse av gikt, spise på minst 12 til 15 i dag. Drikke et glass kirsebær juice daglig er også en effektiv behandling.

Ginger Bath

En effektiv hjem rette for gikt er å suge i de berørte ledd i en varm ingefær bad. Bare legg en tredjedel av en kopp til et varmt bad og suge i ca 30 minutter. Å gjøre dette vil føre deg til å svette, noe som igjen vil bidra til å eliminere urinsyre fra kroppen. Når urinsyre elimineres, vil den gikt symptomene forsvinner. Fordi ingefær kan være hudirriterende, sørg for å dusje for å fjerne grundig ingefær fra huden din.

Apple Cider Eddik

I generasjoner har folk brukt eple cider eddik som et hjem rette for en rekke forhold, blant annet gikt. For å bruke den til å behandle en gikt angrep, drikke to teskjeer av økologisk eple cider eddik med to teskjeer honning. Smerten fra en gikt angrep bør spre i en time eller to.