Digidexo.com

Hva Frukt Er bromelain funnet i?

Hva Frukt Er bromelain funnet i?


Bromelain er et enzym ekstrahert fra stammen, kjerne og ananassaft av anlegget. Tallrike studier har blitt gjennomført for å teste effektiviteten av bromelain på ulike sykdommer og tilstander, men noen har hatt blandede resultater.

Bromelain Concentrate

Bromelain må konsentreres for å være effektive. Konsentratet er enten administreres i tablettform eller brukes topically å behandle betennelse i leddene, alvorlige brannskader eller betennelse etter operasjonen.

Historie

I århundrer har Sentral- og Sør-amerikanske folk brukt ananas som en behandling for dårlig og for å redusere betennelse.

I 1993 ble bromelain godkjent i Tyskland for å behandle betennelse etter nasal og andre operasjoner. Leger i Tyskland også bruke den som en fordøyelseskanal hjelpemiddel og en leddgikt behandling.

Fra september 2010 har FDA ikke etablert en anbefalt dosering for bromelain. Det regnes som et kosttilskudd, ikke et medikament, og ingen minimum daglige behovet for bromelain er innstilt.

Andre bruksområder

Bromelain kan redusere smertefulle effekter etter kirurgi og fysiske skader. "Det er ofte brukt for å redusere betennelsen i forbindelse med senebetennelse, forstuinger og belastninger, og andre mindre muskelskader," i henhold til University of Maryland Medical Center (UMMC).

UMMC rapporterer at bromelain er også blitt vist å være anvendbare ved behandling av insektbitt.