Digidexo.com

bruker voksne bleier

Hvordan velge Sengevæting bleier for voksne

Hvordan velge Sengevæting bleier for voksne


Det kan være svært vanskelig for voksne barn og eldre personer å forholde seg til spørsmålet om sengevæting og bleier.

Det kan være like vanskelig for 1% av voksne som vil alltid lider av urininkontinens.

Forske sengevæting bleier ofte kommer med følelser av forlegenhet og skam. Det bør imidlertid ikke. Det er anslått at 200 millioner mennesker verden over lider av inkontinens. Selv om det er et problem, er det ikke er en som skulle isolere en person.

Denne artikkelen vil gi deg ressurser til å finne produkter som vil bidra til å redusere sosiale og fysiske ubehag. Det vil gi deg verktøy for å velge med omhu for en eldre foreldre, ungdom eller for deg selv.

Urininkontinens og enuresis (Sengevæting) trenger ikke å begrense muligheten til å utforske verden og leve trygt.

Bruksanvisning

•  Vurdere absorberingsevne BEHOV - Ikke alle sengevæting bleier er laget det samme. Det er lys dekning, middels dekning, heavy duty dekning og overnatting dekning.

Ikke la deg bli begrenset til det merkede området tilgjengelig i din lokale stoffet butikken. Får feil mengde dekning vil gjøre sengevæting og bleier et mye mer ubehagelig og muligens en pinlig opplevelse.

* Hvis du lider av stress eller urgeinkontinens, trenger du kanskje bare lys dekning, mens hvis har sengevæting om natten vil du trenge tung dekning.

Velg riktig størrelse - Se linken i ressurs nedenfor for dimensjonering guidelins per merke. Riktig størrelse vil hindre lekkasjer og oppmuntre komfort. Hvis det er noen spørsmål i størrelse, sørg for å ta hofte målinger og sammenligne med diagrammet.

VELG sengevæting bleier til RIKTIG KJØNN - Mange starter ut i denne avdelingen er kanskje ikke klar over at det finnes ulike sengevæting bleier laget for hvert kjønn. Ved å velge en kjønnsspesifikk bleie er det mer sannsynlig å få en som passer godt.

VURDERE ulerbare bleier - Bruke gjenanvendbare bleier er kostnadseffektivt og kan være mer komfortabel. Selv om du kanskje ikke ønsker å gjøre investeringer i tøybleier umiddelbart, er det noe å vurdere for det lange løp.

teste dem ut - Når først velge sengevæting bleier for eldre voksne, start med et lite beløp. Du vil ønske å prøve flere forskjellige merker, stiler og former for å finne ut hvilken som er best passer for deg.

Hold en notatbok journalføring din erfaring med hvert merke og stil. På slutten av prosessen vil du forhåpentligvis ha en effektiv og diskret løsning på dine sengevæting problemer.

Hint

 • For nettbutikker se ressursen informasjon nedenfor.
 • De fleste sengevæting bleier for eldre voksne er diskret og rolig.

Adult bleier: hvordan de er laget og hvem Tester Them

Usage

Urininkontinens er et vanlig problem. Ifølge National Association for Continence, over 25 millioner amerikanere lider av blæren kontroll problemer. Stressinkontinens er når du lekker urin mens hoste, nysing, latter eller løft. Urge-inkontinens er når trangen til å urinere kommer på så plutselig og sterk at du ikke kan komme til et toalett i gangen. Ifølge Mayo Clinic, kan urininkontinens være forårsaket av hverdagslige vaner, underliggende medisinske tilstander, aldring eller fysiske problemer.

Mange slår til beskyttelse voksen bleier tilby; de er et levedyktig alternativ til medisinering. Voksen bleier gi folk som lider av inkontinens muligheten til å gå ut i offentligheten og føler deg komfortabel. Voksen bleier kommer i mange former fra full-size undertøy som ligner baby bleier til tynne pull-up stil undertøy med innebygd absorberende pads. De fleste voksen bleier kan diskret slitt under klærne uten at noen vet. Ingen flere bekymringer om lekker, flekker på klærne eller bli flau av å ha en ulykke i det offentlige.

Testing

Velge en merkevare og stil av voksen bleie for å passe dine behov betyr sammenligne komfort, absorpsjonsevne, brukervennlighet og diskresjon. Det er mange forbruker selskaper som slipper studier knyttet til voksen bleier. Mange merker og stiler er testet i laboratorier ved hjelp av dukker eller forbrukere som rapporterer sine erfaringer. Forbrukertester gi deg objektiv informasjon om hvilket merke og stil gir den beste beskyttelse.

The Disposable konsulenttjeneste, for eksempel, bruker utstyr og mekanisk tester kjernen av absorberende pads og bleier. Testing blir gjort ved å påføre fluid til bleien relativ absorpsjon tid og hvor mye væske kan beholdes. Bevaring er testet ved å legge press på en våt bleie; enhver lekkasje blir målt.

XP Medical er et selskap som selger voksen bleier; det gjennomfører omfattende tester for å finne ut hvilken voksen bleier fungerer best i real-life bruk. Testen starter med tørre målinger, etterfulgt av feste voksen bleie tett rundt en 8-tommers rund beholder. Beholderen har et lite hull i bunnen og blir fylt med en? Liter vann. Gjennom ulike prosesser og tester, kommer XP opp med en detaljert diagram som sammenligner 10 forskjellige merker av voksen bleie.

Making

Voksen bleier er konstruert mekanisk gjennom en lagdeling prosess. Voksen bleier består av to innvendige lag og ett utenfor laget. Den indre absorberende kjernelaget er fremstilt av et hydrofilt materiale - så som cellulosemasse eller polymerene - som tiltrekker fluid. Den andre indre laget er laget for å holde huden din tørr; den er laget av et hydrofobt materiale som holder væsken tilbake fra å lekke ut av den absorberende kjerne. Utsiden av voksne bleier er laget av et pustende polyetylenfilm eller kompositt film som holder væske og jord på innsiden av absorpsjonslegemet og av klærne. Hvert lag er sprayet med smeltelim så det skal forholde seg til den neste. Denne prosessen med å fusjonere sammen lag gjør en mer holdbar bleie som ikke faller fra hverandre når det er vått.

Noen disponibel voksen bleier har duft, lotion eller essensielle oljer lagt mellom indre lag for å beskytte huden og dekke opp for. Under lagdeling prosessen, blir klebende festemidler varme smeltes på det ytre lag. Noen voksen bleie produsenter legger Strikk i lagene og rundt bena og midje.

Alternativer til Adult bleier

Voksen bleier tillater brukeren å beskytte seg mot inkontinent aktivitet. Disponibel voksen bleie er ikke for alle fordi noen mennesker bryte ut i utslett, finne bleie ubehagelig eller ikke ønsker å ha ekstra polstring i klærne deres. Hvis en person trenger beskyttelse, men er ikke klar til å starte på seg disponibel voksen bleier, det finnes alternativer. Alternativene er ikke alltid like praktisk som den voksne bleie, men de virker.

Mann kopper

Den mannlige cup enheten er utformet for å fange en manns urinstrålen. Det er vanligvis laget for å omgi mannens private område, slik at urinen ikke lekker ut. Enheten kan deretter legge til en bag som samler urinen. Posen er festet til mannens ben, og han kan fortsatt gå i bukser og gå om sine normale daglige aktiviteter. Posen som samler urinen blir tømt og renset opp på en daglig basis.

Pads

Myke innsett elektrodene er plassert på den vanlige undertøy for å fange inkontinente ulykker. Disse putene kan være disponibel eller utferdiget av stoff, og de er laget for å suge opp noen streif dråper urin som kommer ut. Elektrodene ligne sanitære servietter at kvinner bruker for menstruasjonsstrømmer, men er lengre og dekker et større område. Putene er forandret når de blir våte fra inkontinente ulykker.

Plast Undergarments

Plast undertøy er et alternativ til voksen bleier. Plast undertøy vil holde på fuktigheten, slik at den ikke suge klær. Det eneste problemet med plast undertøy er at fuktigheten holdes nær kroppen, noe som potensielt kan føre til utslett og ubehag. Kluten er vanligvis plassert mellom plasten og legemet for å absorbere fuktighet.

Bed Pads

Flat klut bed pads er et alternativ til voksen bleier når voksen sitter på en stol eller i sengen. Seng-pads er store, solide firkanter av tøy som den voksne sitter eller legger seg ned på. Kluten vil suge opp eventuelle inkontinente søl. Disse firkantede kluter kan vaskes og brukes om igjen og om igjen.

Hva er behandlingen for Crohns Med voksne stamceller?

Hva er behandlingen for Crohns Med voksne stamceller?


Crohns sykdom er en tilstand som resulterer i smertefulle abdominale symptomer og hevelse som kan bli invalidiserende. Crohns har blitt behandlet med voksen stamcelleterapi.

Fakta

Voksne stamceller, melder cogforlife.com, er "regenerative celler i menneskekroppen som besitter den karakteristiske av plastisitet." De er funnet inni organer og kroppsvev.

Funksjon

Stamcellebehandling "reboots" immunforsvaret --- angriper det cellene som forårsaker Crohns og erstatter dem, og skaper friske vevet og helst en reduksjon i symptomer.

Behandling

Typisk behandling av Crohns sykdom er medisinering. Men for pasientene ikke hjulpet av narkotika, stamcelleterapi kan gi lindring, sier StemCellResearchNews.com. Pasientene er behandlet med cellegift for å ødelegge sine eksisterende immunforsvar. Stamceller er deretter gitt intravenøst ​​til pasienter.

Forskning

Ifølge CellMedicine.com, studier i USA og Italia brukes voksne stamceller som behandling for Crohns sykdom. Seks år etter behandlingen, 80 prosent av pasientene fortsatt hadde total tilgivelse for sine Crohns symptomer. De resterende 20 prosent, mens den ikke er i komplett remisjon, gjorde rapportere noen forbedring.

Time Frame

Behandlinger med voksne stamceller krever bare lave doser, og i en kort periode for å vise en reduksjon i Crohns symptomer, rapporterer StemCellResearchNews.com --- så lite som 28 dager.

Hvordan unngå bleie utslett

Hvordan unngå bleie utslett


Det er en myte at barnerumpe vil alltid være utslett gratis. Den konstante fuktighet og friksjon med bleie bidrar til rød, irritert og ubehagelig hud. Den gode nyheten er at bleie utslett er vanligvis ikke alvorlig og kan forebygges. Hold babyen din ren, kjølig og tørt. Følg disse trinnene for å unngå bleieutslett.

Bruksanvisning

Endre skitten bleier umiddelbart. Endre babyens bleie annenhver time, avhengig av babyens delikat system, væskeinntak og generell helse. Du må kanskje endre bleie enda oftere.

Prøv ut forskjellige merker og dufter av våtservietter, også. På samme måte som bleier passe og beskytte forskjellig, kluter kan ha et bredt spekter av protectiveness også. Du kan finne din baby er følsom for sterke dufter.

Tørk grundig. Fjern alle spor av urin eller avføring, tørke forfra og bakover på baby jenter. Hvis bleien er rett og slett våt, noen ganger bare klappe huden ren fungerer godt for å hindre hudirritasjon og unngå bleieutslett.

Innarbeide bleie endringer i barnets daglige rutine. For eksempel endre rett når hun våkner, like før lur og rett etter lur. Ikke bare vil barnet føle seg bedre med en ren bleie, vil hun nyte tiden med deg!

Bruk en bleie utslett krem. Det er to typer av disse "barriere" kremer: petroleum salve (original A & D salve) og hvitt sinkoksyd. Teste ulike produkter eller snakke med barnelege for å se hva hun anbefaler.

Tips og advarsler

 • Eksperimenter med forskjellige merker av bleier. Selv om sykehuset gir deg eksempler når du kommer hjem, kan det ta flere merkevarer for deg å finne hva som fungerer akkurat for barnet ditt. I tillegg kan en merkevare jobbe i én størrelse, men som babyen beveger seg opp i størrelser kan han kreve et annet merke som de pleier å passe forskjellig på ulike alderstrinn.
 • Lufte ut hennes bunnen. Med jevne mellomrom la din nakne bunn babyen spille på en "ulykke-proof" overflaten for noe kjølig, frisk luft.
 • Amme så lenge som mulig. The American Academy of Pediatrics anbefaler sykepleie for det første året av livet, men noen amming er gunstig for barnet ditt. Det øker barnets motstandskraft mot infeksjoner og sykdom.
 • Hopp pulveret. Baby pulver pleide å være stellebordet stift, men det har vist seg å være skadelig for barnets lunger.

Slik Clear Vanskelige Bleie Utslett

Slik Clear Vanskelige Bleie Utslett


Bleie utslett hos spedbarn er en vanlig hud lidelse. Bleie utslett kan være et resultat av mange årsaker, slik som irritasjon på grunn av avførings enzymer, gjær og friksjon fra bleien. Utslett på spedbarn kan komme og gå. Spedbarn som har sensitiv hud kan også være mer utsatt for bleie utslett. Mens bleie utslett vil klare på egenhånd, bør utslett som ikke klart i løpet av få dager med behandling bli sett av en lege.

Bruksanvisning

•  Se en barnelege for å fastslå om barnet lider av en gjær infeksjon. Ditt barns barnelege vil foreskrive en anti-fungal medisiner som vil fjerne utslett.

Bruk en bleie krem som består hovedsakelig av sink oksid. Ifølge Mayo Clinic, bleiekremer inneholdende sinkoksyd "kan også brukes for å hindre bleie utslett."

La barnet å gå uten bleie i noen minutter i løpet av dagen. Hvis babyen din ennå ikke gå, legge en hånd håndkle under henne i tilfelle en ulykke.

Bruk maismel i stedet for baby pulver. Baby pulver inneholder duftende parfyme og talkum, som kan være et irritasjonsmoment for babyens lunger hvis han inhalerer pulveret. Maisstivelse fungerer like godt på babyens boms til å bidra til å trekke ut overflødig fuktighet.

Endre bleier raskt etter at barnet urinerer eller har avføring. Rengjør grundig babyen din før du legger en ny bleie på henne.

Bruk en annen type bleie. Hvis barnet ditt har sensitiv hud, finne en merkevare av bleier som vil føre til mindre friksjon på hans nederst.

Bruk en pære sprøyte for å bidra til å fjerne avføring fra barnerumpe, spesielt hvis det berørte området er sår og forårsaker hennes smerte. Hvis barnet ditt er villig, bruke en hårføner på den laveste innstillingen for å tørke henne.

Tips og advarsler

 • Spedbarn bør se en lege hvis han begynner å utvikle en feber, utvikler et utslett som har pus eller oser, et utslett som sprer seg utover det nederste området, eller hvis utslettet blir verre.
 • Du kan lage din egen utslett salve ved å kombinere sink oksid, vaselin og lanolin salve, noe som vil bidra til å skape en beskyttende barriere for babyens bunn.
 • Unngå parfymerte såper og parfymerte våtservietter mens barnet ditt har et utslett. Produkter som inneholder dufter kan forverre din lille ens hud.
 • Ikke la barnet ditt bære tettsittende bleie dekker under en utslett blusse opp. Bleie dekker holder på fuktigheten.

Hvordan endre en Disabled Persons bleie

Hvis du har omsorg for en funksjonshemmet person eller en eldre person, så er du sannsynligvis klar over vanskelighetene de kan oppleve når du prøver å bruke toalettet på egenhånd. Det er ofte frustrerende og pinlig for dem. Til slutt, kan de ende opp med å måtte bruke voksen bleier. Bleier kan bidra til å unngå frustrasjoner for å prøve å bruke toalettet, og vite hvordan du skal endre dem vil bidra til å gjøre prosessen mindre pinlig og upraktisk for både deg og den funksjonshemmede.

Bruksanvisning

Legg et håndkle på en flat overflate, for eksempel en seng eller gulv, og legge funksjonshemmet person på toppen av det.

Ta personens bukser og undertøy helt og trekke noen annen klær helt bort fra bleieområdet.

Fjern bleie fra personen ved å koble fra begge tappene. La bleien på plass.

Skyv persons knær tilbake mot brystet sitt med en arm slik at deres bunnen er hevet.

Bruk den ledige hånden til å tørke av hele diapered område med våtservietter forfra og bakover. Du må kanskje bruke noen kluter til å rense hele området grundig.

Legg skitnet kluter inn i skitten bleie og brett den over. Kast den skitten bleie i søppelkassen.

Plasser en ren bleie på plass med faner på baksiden, under person, og senke sine knær ned igjen.

Påfør bleie utslett salve eller hudkrem. Strø pulver over hele området av huden som vil bli omfattet av bleie.

Brett forsiden av bleie opp og fest den med sidefaner fra baksiden. Erstatt personens klær.

Hvordan behandle en baby varmeutslett

Heat utslett er en tilstand der små, røde nupper vises når en baby eller barn blir overopphetet enten på grunn av varme værforhold eller tettsittende klær. Denne tilstanden kan oppstå primært i sommermånedene når temperaturen er varmt og fuktig, men det kan skje i vinter, også. "Prickly varme" eller "sommer utslett" blir ofte brukt navn for varmeutslett. Selv om barn i alle aldre kan utvikle varme utslett det er mest sett i babies.Babies har mindre porer enn voksne, og når de svetter mye det er vanskeligere for svetten å bli løst fra kroppen hans, så porene tette og varme utslett utvikler seg. Vanligvis utslett vises på brystet og magen, foldene i bena eller armene, skrittet og rumpe. Selv om varmeutslett er ikke en smertefull tilstand, er det kløende og kan være veldig irriterende for en liten baby. Det humper kan bli øm å ta på.

Hvordan behandle en baby varmeutslett

•  Få barnet avkjølt. Fjerne eller løsne klær og sette barnet i et kjølig rom eller skyggefullt sted. Plassere barnet på en bomull håndkle kan bidra til å absorbere og overflødig svette.

Avkjøl utslett. Bruk kule, våte kluter på utslett å kjøle den ned og lette kløe. Å gi barnet en lunken bad med ca 2 ts natron blandet i kan føle beroligende. Ikke tørke babyen med et håndkle, men la ham luft tørke som hindrer irriterende utslett.

•  Hold barnerommet kjølig om natten. Bruk et klimaanlegg eller vifte, men pass på å ikke la kjølig luft sikte direkte på barnet eller de vil få kjølt. Hold dem behagelig kjølig, ikke kaldt.

Trim babyens negler. Det er viktig å holde barnets negler korte for å unngå riper seg hvis utslettet klør. På kvelden kan du sette baby sokker på hendene for å beskytte mot riper i søvne.

Hint

 • Kle barnet i løstsittende, lette bomullsklær.
 • Bruke maismel i foldene av babyens hud for å holde disse områdene tørr.
 • Hold barnet godt hydrert.
 • Bo i skyggefulle, kule steder når været er veldig varmt og fuktig.
 • Sjekk babyens hud jevne mellomrom for å sørge for at han ikke blir overopphetet.
 • Ikke bruk plast bleier eller plast bleie dekker som felle i varmen.
 • Ikke bruk talkum.
 • Ikke holde babyen utenfor i solen på virkelig varme dager.
 • Sørg for å se babyens lege er utslettet ikke går bort etter et par dager, blir verre eller hvis barnet utvikler feber.

Hvordan velge Adult Diaper

Problemet med voksne urin og tarm inkontinens er ikke noe du stå rundt på kontoret vannkjøler snakker om. Men mange voksne håndtere helseproblem av inkontinens på en daglig basis. Du kan føle deg alene og flau av denne typen helseproblem. Istedenfor lever svært avgrenset hverdag, er mulig å bruke voksen bleie å innhente mer frihet i ditt liv. En voksen bleie kan tillate deg å ha en mer aktiv livsstil, og ikke være så isolert som følge av inkontinens helseproblem. Hvordan velger du den beste voksen bleie for din situasjon?

Bruksanvisning

•  Bestem deg for hvor lenge du vil bære den voksne bleie. Du trenger en tykkere og mer slitesterk merkevare av voksen bleie, for eksempel Molicare eller Bambino voksen bleier hvis du vil være i voksen bleie for mye tid under aktiviteter eller jobber på dagtid.

Bestem om du hvis problemet ditt er mild eller alvorlig. Hvis du inkontinens problemet er mild, kan du sannsynligvis gå med billigere merker av voksen bleier, for eksempel avhengig av.

Bruk en voksen bleie som har ekstra plass i setet området hvis du står overfor problemet med tarminkontinens. Dette vil skape færre ulykker av lekkasje og hjelpe med luktkontroll til du kan få et sted privat å endre voksen bleie. Høyere priset merkevarer vil typisk gi deg den type beskyttelse du trenger for tarmen inkontinens.

Pros av Adult Stem Cell Research

Voksen stamcelle forskning involverer bruk av voksne stamceller i forsøk på å kurere sykdommen og andre medisinske tilstander. Studerer celleterapi kan gjøre det mulig leger å klone organer til transplantasjon eller reparasjon organ vev og hjelpe friske organer til å vokse. De kan være i stand til å bli brukt for testing av medikamenter, med nøyaktige resultater. Det finnes utallige fordeler til voksen stamcelleforskning, med noen av kontroversene som omgir embryonal stamcelleforskning.

Fordeler ved å bruke voksne stamceller

Det er mange fordeler ved å bruke voksne stamceller i å gjennomføre stamcelleforskning. Den største fordelen er enkelt å skaffe voksne stamceller for forskning og medisinske formål. Pasienter kan være i stand til å bruke sin egen stammer celler ved behandling av deres tilstand, og det er ingen politisk kontrovers forbundet med å skaffe voksne stamceller. Videre har bruken av disse cellene er vist lovende resultater, mer enn embryonale stamceller.

Hvorfor voksne stamceller er nyttige

Stamceller er nyttige for forskning, fordi de har evnen til å bli en hvilken som helst type celle. Stamceller er celler som fortsatt er i utvikling. Etter hvert som de utvikler seg, kan de være en hvilken som helst type celle - de kan bli en hud celle, en nervecelle, en levercelle, eller noe annet som de er programmert til å gjøre. Innenfor kroppen, stamcellene blitt naturlig vev og organer som de er ment å være. Men i et laboratorium setting, cellene kan programmeres til å bli spesifikke celler som oppfyller behovene o forskeren eller pasienten. Prosessen er så selvdrevet og selvreproduserende: Når en celle blir fortalt hva de skal bli, fortsetter det å produsere andre celler som blir det samme gjennom prosessen med celledeling.

Voksen stamceller er potente og kan brukes til å gjøre en rekke forskjellige celler som er laget for helbredelse.

Hvor å få dem

Adulte stamceller er også nyttige fordi de finnes i nesten ubegrenset tilførsel. Stilkene celler kan hentes fra benmarg, slimhinnen i nese, fettceller, olfactory vev, menstruasjonsblod, nevrale kilder eller en rekke andre steder. De kan komme fra navlestrengen når et barn blir født eller morkaken av en kvinne som føder.

Den nærmest ubegrenset natur stamceller gjør dem et svært nyttig verktøy både for forskning og helbredelse.

Bruksområder

Det er mange potensielle og faktiske bruksområder for voksne stamceller. Hvis forskningen fortsetter og er vellykket, kan voksne stamceller kunne gi en kur for Parkinsons sykdom, multippel sklerose, diabetes, leddgikt, lupus, blindhet, Crohns sykdom, blindhet og med kreft. De kan være i stand til å lage organer for transplantasjon.

I dag har adulte stamceller allerede vist seg vellykket i behandling av visse sykdommer og tilstander. De blir rutinemessig brukt for benmargstransplantasjoner i leukemi pasienter. The Life Issues Institute har presentert case-studier som viser vellykket bruk av voksne stamceller i pleie og behandling av kreft, ryggmargen, hjertesykdommer, hjerte vev gjenfødelse, hornhinne gjenoppbygging og autoimmun sykdom behandling.

,

Adulte stamceller Vs. Embyronic stamceller

Adulte stamceller har blitt mer nyttig enn embryonale stamceller både på grunn av mangelen på uenighet med å bruke voksne stamceller og på grunn av større grad av suksess med voksne stamceller Ifølge Life Issues Institute, har adulte stamceller vist seg å være både potent og vellykket i en klinisk setting.

Men noen medisinske grupper og fagfolk forbli i favør av bruken av embryonale stamceller til tross for kontrovers. For eksempel har forskere ved Mayo Clinic spioner suksessen embryonale stamcelleterapi som behandling for hjerte sykdom i en 2004 studie.

Infant Skin Disease

Spedbarn kan få en rekke hud sykdommer, og noen er mer vanlig enn andre. Du kan behandle de fleste typer spedbarn hudsykdommer på egen hånd, men noen krever reseptbelagte medisiner. Ring legen din med eventuelle bekymringer, og hvis en bestemt hud sykdom er ledsaget av andre symptomer, som feber (se Referanse 2).

Cradle Cap

Seboreisk eksem fører vugge cap hos spedbarn. Den er karakterisert ved å skalere og flassing hud, oftest i hodebunnen, ifølge drgreene.com. Det kan spre seg til andre områder av kroppen, slik som ansikt og hals, hvis det går ubehandlet. Bruk en liten pensel til å forsiktig skrape skalaene når du sjampo babyens hår. Hvis vugge cap vedvarer, kan du prøve en sjampo som er spesielt utviklet for seboreisk eksem, for eksempel Selsun Blå (se Referanse 2).

Bleie utslett

Bleie utslett er en vanlig og er forårsaket av fuktighet på spedbarnets bunnen kombinert med bleie gni mot huden hennes. Bruk engangsbleier, og endre dem ofte. Hvis du ikke har planer om å endre barnets bleie for en lengre periode, for eksempel over natten, bruke en bleie krem ​​for å bidra til å blokkere fuktighet fra siver inn i huden og forårsaker et utslett. Eksempler inkluderer Desitin Night og A + D salve (se Referanse 2).

Eksem

Atopisk dermatitt eller eksem, er forårsaket av en immunforstyrrelse i ditt barns hud, ikke nødvendigvis en allergi. Bruk mild såpe og lunkent vann under bad tid. Påfør en baby fuktighetskrem etterpå, for eksempel Aquaphor. Hvis utslettet ikke rydde opp, se din lege for en resept salve (se Reference 3).

Erythema Toxicum

Erythema toxicum er en type utslett som er vanlig blant spedbarn som er noen dager gammel, ifølge drgreene.com. Dette utslett kommer i form av røde flekker med humper i midten. Erythmea toxicum klarner opp på egen hånd etter flere dager uten behandling (se Referanse 2).

Prickly Heat

Stikkende varme er også kjent som varmeutslett eller miliaria. Svette fra overskuddsvarme fra kroppen utvikler seg til et utslett i foldene av huden hans, der fuktigheten er fanget. Avstå fra å bruke for mye fuktighetskrem, da dette gjør stikkende varme verre. Ikke overdress spedbarn, og sørger for at ditt hjem har en behagelig temperatur (se Referanse 2).

Stafylokokk Scalded Skin Syndrome

En stafylokokkinfeksjon er livstruende og er preget av et sviende rødt utslett som er ledsaget av feber, frysninger og massive hud peeling i spedbarn. Hvis du mistenker stafylokokk skåldet hud syndrom, ringe legen din umiddelbart. Behandlingen innebærer vanligvis sykehus samt antibiotika (se referanse 1).

Gjær infeksjon

En gjær infeksjon ser ut som en bleie utslett, men går ikke bort med typiske bleie utslett behandlinger. Også, i motsetning til bleieutslett, gjærinfeksjoner har en tendens til å oppstå i de folder i huden, slik som låret. En gjær infeksjon kan også utvikle seg i nedre mage. Utslettet kan ha kviser i det. Spør barnelege om bruk av en over-the-counter salve, for eksempel mikonazol eller klotrimazol. Hvis gjær infeksjon er alvorlig, vil legen sannsynligvis anbefale en resept, slik som nystatin (se Referanse 2).

Alternativer til Endre Pads

Alternativer til Endre Pads


Endre pads kan komme i en rekke forskjellige former, størrelser og farger. Mens de er praktisk, kan du ikke alltid har en bleie pad hendig. Også, billig skiftende elektrodene har en tendens til å bli belagt med plastbelegg PVC. Ifølge nettstedet Innovations Report, har noen studier knyttet den oppmykning av PVC til astma.

Babyteppe

Baby tepper er en nødvendighet når du reiser rundt i byen med babyen. De har mange bruksområder som å holde babyer varm, som dekker deres øyne mot lys og fungerer som en provisorisk skiftende pad. Brett teppet i fire slik at babyen har en pute mens blir endret. Siden bleien vil være på toppen, skal teppet holde ren. Hvis den blir skitten, kan du bare kaste den i vask.

Håndkle

Håndklær er også et alternativ --- spesielt hvis du er en gjest på en venn eller et familiemedlem hus. En hånd håndkle eller vanlig badehåndkle vil gjøre. Bare spre håndkle over den tjenesten du ønsker å beskytte. Siden de er absorberende og dekker et stort område, gjør de et effektivt alternativ til skiftende pads.

Bleie

Når du ikke har andre alternativer, kan du bruke en bleie --- enten disponibel eller klut --- som en siste utvei. Bruk en annen bleie å dekke overflaten under babyen samt pute området.

Mycolog salve g Loprox

Mycolog og Loprox er både aktuell løsning reseptbelagte medisiner som behandler en rekke sopp gjær-lignende hudinfeksjoner. Når stygge og ubehagelig utslett oppstår, slik som fotsopp, jock kløe eller candida, for eksempel, noen ganger over-the-counter rettsmidler er ikke sterk nok til å lindre symptomer og gjøre dem forsvinne en gang for alle. Trygge og effektive reseptbelagte legemidler som Mycolog og Loprox kan bare gjøre triks når den brukes som anvist av lege.

Identifikasjon

De generiske navnene Mycolog er Nystatin og Triamcinolone acetonid, og merkenavn er Myco-Triacet II, Mytrex og Mycolog. Mycolog kommer i rørene inneholdende enten krem ​​eller salve. Kremen kommer i 15 grader, 30-og 60-gram rør, og salven kommer i 15-og 60-gram rør. Det generiske navnet Loprox er ciclopirox, og den eneste merkenavnet er Loprox. Loprox er en syntetisk angifungal middel og kommer i rør inneholdende krem, lotion eller en hvit væske-lignende gel i 30-eller 40-gram størrelser.

Funksjon

Mycolog og Loprox er begge aktuell løsning legemidler tilgjengelig på resept bare. Mycolog brukes til å behandle candidiasis, en soppinfeksjon som fører til at huden til å rødme, hovne opp og klø. Nystatin, et generisk ingrediens funnet i Mycolog, arbeider for å stoppe veksten av sopp og triamcinolon, en steroid ingrediens funnet i Mycolog, arbeider for å bidra til å avlaste skjerpende symptomer. Loprox brukes til å behandle infeksjoner i huden forårsaket av sopp, for eksempel fotsopp, ringorm, candidiasis, jock kløe, og seboreisk eksem (en alvorlig form for flass).

Bruksområder

Mycolog krem ​​eller salve er brukt en gang om morgenen og en gang om kvelden i et tynt lag og forsiktig masseres inn de berørte områder av huden, vanligvis i ca en til to uker, eller som foreskrevet av lege. Bruk kanskje må seponeres dersom infeksjonen ikke forsvinner etter 25 dager. Loprox anvendes i en liten mengde for å rengjøre og tørke huden to ganger daglig eller som foreskrevet av en lege kontinuerlig i minst en uke før resultatene kan sees. Huden bør oppbevares kjølig og tørt og enhver type bandasje eller dekning bør unngås etter bruk av disse medikamentene.

Bivirkninger

Mycolog er et ikke-toksisk stoff, og kan brukes til å behandle symptomer i alle aldersgrupper. Bivirkninger, men forekommer sjelden, men kan inkludere hud som brenner, blemmer, peeling, føles kløende eller tørr, blir betent, eller hud som har myknet, strukket eller tynnet; økt ansiktshår eller tap av hodehår; eller betennelse i munnen eller hårsekker. Loprox kan føre til at pasienter føler midlertidig svie eller smerte etter påføring av medisiner til berørte huden.

Forholdsregler

Når det brukes over store områder av huden i lang tid, kan Mycolog bli absorbert inn i hele kroppen og kan gi langsiktige problemer, slik som vektøkning, overdreven hårvekst, forhøyet blodsukker og høyt blodtrykk. Barn som blir behandlet med Mycolog bør ikke bruke tettsittende bleier. Klær som er lett og løs bør brukes ved Mycolog blir brukt til lysken for å behandle en infeksjon. Personer som er allergiske mot Nystatin, Triamcinolone acetonid eller ciclopirox, som har hatt tilbakevendende soppinfeksjoner over store deler av kroppen sin, eller som har HIV eller som har hatt en organtransplantasjon, bør ikke bruke disse medikamentene.

De Mulige årsaker til utslett hos barn

Sweat

Heat utslett er vanligvis sett på babyer og små barn. Heat utslett forekommer i varme, fuktige klima. Svettekanalene blokkeres, fangst svette under huden og forårsaker et kløende, stikkende utslett. Varmeutslett oppstår vanligvis i hudfolder rundt nakke, skuldre, bryst, rygg, armhulene og lysken. Heat utslett ofte går bort av seg selv. Holde huden ren, kjølig og tørt bidrar til å avlaste varmeutslett. Ifølge Mayo Clinic, kan du bruke Calamine lotion for å berolige kløe og vannfri lanolin for å hindre svette kjertel blokkering. Hvis utslettet sprer seg, blemmer danne eller andre symptomer som feber eller hoste utvikle, deretter medisinsk behandling er nødvendig.

Bakterier

Den vanligste bakterielle utslett hos barn --- bleie utslett --- kan spre seg raskt. En bleie gir et fuktig, varm, mørk grobunn for bakterier. Hvis ungdommer ikke helt vasker seg etter bruk av badet, kan samme type bakterie utslett utvikles. Bleie utslett forårsaker røde, oppblåst og øm hud på rumpe, lår og kjønnsorganer. Bleie utslett kan være svært smertefullt for små barn, og bør behandles umiddelbart. For spedbarn, hyppige bleie endringer og bruke en bleie utslett krem ​​på hver endring vil bidra til å holde huden tørr og ren. For eldre barn, regelmessig bading, skifte undertøy og tørke med våtservietter etter bruk av badet vil bidra til å holde huden tørr og ren. Hvis utslettet sprer seg eller blør, eller andre symptomer som feber utvikle, deretter medisinsk behandling er nødvendig.

Allergi

Mat allergi er svært vanlig, spesielt hos yngre barn som prøver visse matvarer for første gang. Matallergier kan føre til hudutslett. Store hive-lignende humper eller opphøyde tørre flekker som klør vil danne på huden, ledsaget av hevelse i lepper, ansikt, tunge, svelg eller andre kroppsdeler. Andre allergiske utslett forårsaket av latex, tekstiler, eller planter inkluderer symptomer som hoste, piping i brystet, rennende nese og kløende rennende øyne. Legehjelp er nødvendig når flere symptomer følge noen hudutslett hos barn.

Sykdom

Virus som meslinger, kusma eller vannkopper vil føre til kløende røde nupper eller flekker på et barns kropp, men en alvorlig sykdom vil føre til mer enn et utslett. Feber, frysninger, oppkast, diaré og tretthet er alle symptomer på en mer alvorlig virus. Hvis du oppdager noe utslett på barnet ditt alltid se etter disse andre symptomene. Hvis du fortsatt føler deg usikker på utslett, ta kontakt med barnets lege.

Slik Cure Fissure Med sårsalve

Slik Cure Fissure Med sårsalve


En sprekk er en rift i huden som ofte oppstår i anal området. Denne tilstanden kan være svært smertefullt. Alvorlige eller kroniske anal sprekker kan være ganske vanskelig å helbrede fordi avføringen kan forverre og re-skade sprekken hver gang en person har avføring. Mange anal sprekker er mindre i naturen og helbrede seg selv. Men hvis du har en sprekk som ikke vil synes å gå bort eller er vondt for mye å ignorere, kan du prøve salve som en helbredende agent.

Bruksanvisning

•  Vask anal området grundig. Hvis du bruker såpe, bruke en svært mild, mild variasjon som ikke inneholder farger eller dufter. Klapp huden tørr med en myk klut.

Vask hendene godt og tørk dem.

Påfør en ert størrelse mengde salve til det ytre området av sprekken. Bruk fingeren til å forsiktig spre salven på det berørte området. Vask hendene godt igjen når du er ferdig.

Påfør interne salver hvis du har en resept fra legen din; disse salver er designet for å helbrede indre vev påvirkes av sprekker. Noen av disse salver kommer i stikkpilleform. I dette tilfellet, du forsiktig setter stikkpille inn i anus. Prøv å vente minst 30 minutter før du bruker toalettet, slik at du får maksimalt utbytte av salven. Andre reseptbelagte salver kommer med en kjegleformet applikator. Du bare skru applikatoren på tube med salve og sett forsiktig tuppen av applikatoren inn i anus. Så du klemmer forsiktig for å slippe en liten mengde salve.

Bruk andre healing metoder sammen med salver for best resultat. Andre metoder for healing sprekker inkluderer å ta varme bad, hver en fiber-rik diett og drikke rikelig med vann.

Tips og advarsler

 • Den type salve som du bruker, avhenger av alvorlighetsgraden av sprekken, samt hvor lenge du har hatt befatning med den. Hvis du nettopp har lagt merke til sprekken, kan det være lurt å bare bruke noen bleie utslett salve som er rik på fuktighetsgivende ingredienser som aloe eller mineralolje. Over-the-counter hydrokortison krem ​​fungerer også bra på milde sprekker.
 • Dersom sprekken er mer alvorlig eller kronisk, kan det hende du trenger en resept fra legen din for en kraftigere salve. Les instruksjonene på noen salve før du bruker den.
 • Gå til legen din dersom du mistenker at du har en fissur. De fleste sprekker signaliserer ikke noe alvorlig. Imidlertid, i noen tilfeller, kan sprekker være et symptom på en underliggende tilstand.
 • Sprekker som ikke leges på egen hånd også kan kreve kirurgisk behandling som en siste utvei.

Hva er bivirkningene av tøybleier?

Hva er bivirkningene av tøybleier?


Tøybleier har lenge vært spioneringen som en naturlig, miljøvennlig og sunt valg for barnet ditt. Men ytterligere informasjon poeng til en mer balansert sannheten om tøybleier; mens de har fordeler, de er ikke så perfekt et alternativ som noen kan gjøre dem høres. Ikke ofte diskutert er ramifications involvert med å bruke tøybleier.

Helseeffekter

Tøybleier er ofte valgt over engangsbleier på grunn av deres naturlige materiale. Ideen de vil være mindre irriterende for en baby er tiltalende. Dette kan være noe villedende, som bleien duken i seg selv blir ofte bleket til en hvit bomullsfibre. I tillegg, gummi eller plast bukser må brukes over bleie, og dette kan føre til fuktighet buildup mot huden. Tøybleier ikke veken vekk urinen samme måte engangsbleier gjør, slik at væsken forbli mot huden i lengre perioder. Den tunge desinfiserende prosessen nødvendig å vaske tøybleier bruker ofte blekemiddel og andre vaskemidler til å rengjøre dem for gjenbruk. Tøybleier er et naturlig valg, men det er fortsatt nok av muligheter for bleie utslett, hudirritasjon og allergiske reaksjoner med deres bruk.

Kunstige materialer

Det forutsettes at tøybleier er naturlig. Ta hensyn til at enkelte bleie materialer er laget av polyester blander, sprøytet med kjemiske stoff behandlinger og vedlagt i vinyl ytre bukser. Det finnes et stort antall kjemiske komponenter kjørt ved siden av babyens hud. Noen av disse har blitt testet som kreftfremkallende stoffer; men i de små konsentrasjoner brukes i bleie produkter, nok tester har ikke blitt gjort for å fastslå effekten av disse på barnet. Men vurderer bleier samler fuktighet og slitt direkte på huden, bør det vurderes en mulig bivirkning av å bruke tøybleier.

Produksjon

Det er en tung miljømessige kostnader i å produsere materialet for tøybleier. Bomullsprodusenter er en tung insektmiddel bruk industrien. I tillegg, gjødsel, vannforbruk og foredling av avlingene som bruker tunge maskiner har en høy miljøbelastning. Petroleum bruk for behandling av kluten tilsvarer nesten det samme karbonutslipp som behandler engangsbleier.

Fortsatt bruk Impact

Ideen bak tøybleier er å vaske og gjenbruke dem, og dermed ikke avhende noe. Mens dette gjør spare deponi plass, betyr det ikke nødvendigvis redde miljøet. Bruk av vann, vaskemidler, kraft til å kjøre vaskemaskinen og de miljømessige kostnadene til å generere den kraften tilsvarer en tung karbonutslipp. Tatt i betraktning det antall bleier som brukes hver dag. Tøybleier må endres oftere; mengden av varmt vann vanligvis nødvendig å vaske og desinfisere disse bleier, samt tørke dem med en tørketrommel i kaldere klimaer eller våtere, kan bygge seg opp til å bruke tung energi.

Kostnad

Beregne kostnaden av klut bleie bruk mot forbruksmateriell kan ha et overraskende resultat. Du forventer å spare penger, som du kjøper tøybleier en gang, etterfulgt av mindre kjøp over tid for å erstatte noen slitte eller vokst kluter. Den opprinnelige kostnaden for tøybleier, hvis du har nok på hånden for å håndtere et høyt volum av bleie endringer, kan være ganske høy.

I tillegg kan kostnadene forbundet med det tunge volumet av vaske antall tøybleier som trengs hver dag legge til strømregningen. Tøybleier, når våt, må endres så snart som mulig, så bruke flere bleier betyr vaske flere bleier, og dermed forbruker mer energi. En gang kostnader for behandling av disse bleier må også vurderes, spesielt for en allerede utmattet familie med en ny baby. Til slutt, kan alle disse faktorer tas i betraktning bivirkninger av med en klut bleie system.

Hvordan Kast engangsbleier Riktig

Hvordan Kast engangsbleier Riktig


De fleste kast bleier feil. Mange plasserer sine babyer skitne bleier i søpla, som er feil. Ifølge American Public Health Association, å sette en skitten bleie i søpla setter sanitær arbeidstakernes helse i fare og kan forurense grunnvannet med farlige bakterier. Enteriske virus, som polio og hepatitt, kan leve i ekskrementer måneder etter at den har forlatt en menneskekropp, noe som kan føre til at de som kommer i kontakt med infisert avføring til å bli syk. Av denne grunn er det viktig å vite hvordan man skal kaste ut babyen engangsbleier riktig.

Bruksanvisning

Fjern eventuelt faststoff fra bleie, hvis mulig, og legg den i toalettet. Bruk en bleie tørke eller papir håndkle for å fjerne avfallet. Skyll kluten og avfallet ned i toalettet.

Rull bleie på seg selv, med den rene delen av bleie vendt utover. Bruke bleietape for å lukke bleien stengt.

Plasser bleie i en bleie avfallsbeholder. Slike beholdere er vanligvis tilgjengelig på butikker som selger babyen merchandise. Disse ordningene er lik søppel bokser, men de er laget for å fjerne lukt. Hvis du ikke eier en bleie avfallsbeholder og velger å plassere bleie i søppelbøtta, først plassere bleie i liten søppelsekk for å eliminere lukt og potensiell kontakt med bleie. Plasser bleie i utendørs søppelbøtta for å hindre bleie lukt forurenser hjem.

Plasser skitne bleier i en utendørs søppelbøtta når det er på tide å tømme disposisjon system. Plasser bleier i en papirkurv kan utstyres med lokk, for å hindre utendørs dyr fra rotet gjennom boksen og muligens dumping ut eller rive opp bleie. Rengjør innsiden av bleie disposisjon beholderen med en all-purpose renere hver gang den tømmes for å hindre bakterier og lukt fra forming.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke kan fjerne avfallet fra bleie eller trenger å endre babyens bleie i et utendørs miljø hvor et toalett ikke er tilgjengelig, kan du pakke skitten bleie i en liten pose, og legg den i en utendørs søppelbøtta. Vask alltid hendene med såpe og vann eller hånd sanitizer etter bytte en bleie.

Hvordan holde en Inkontinent Person Dry

Urininkontinens, eller tap av blærekontroll, er et vanlig problem som har mange årsaker. Høy alder, blæresykdommer og kroniske sykdommer kan alle bidra til inkontinens. Noen inkontinente folk bare lekke en liten mengde urin når du hoster eller nyser, og andre har liten eller ingen kontroll over utgivelsen av urin. Uavhengig av hvor alvorlig, er det viktig å holde huden tørr for å unngå irritasjon eller infeksjon. Produkter til å absorbere eller samle urin kan bidra til å holde en inkontinent person tørr.

Bruksanvisning

Bruk engangs pads utviklet for å absorbere urin. Personer med mild urinlekkasje kan finne at pads gjør en god jobb med å holde huden og klærne tørre.

Påfør vaselin eller en annen barrierekrem på huden for å beskytte den mot irritasjon forårsaket av urin eksponering.

Tenk absorberende engangs undertøy eller voksen bleier for noen med mer alvorlig inkontinens.

Prøv skumputer eller skjold for kvinner som har problemer med urinlekkasje. De små enhetene passe mellom kjønnsleppene for å samle urin. Disse kan ofte bli funnet på stoff butikker eller medisinske forsyne butikkene.

Vurder å kjøpe et drypp samleren, som er en veske som passer over penis, for inkontinente menn. Hvis mannlig inkontinens er mer alvorlig, kan en kondom kateter brukes. Denne enheten passer over penis og fører urinen til en pose som er festet til beinet, ifølge University of Wisconsin School of Medicine. Disse er også tilgjengelige på noen narkotika butikker og medisinsk forsyne butikkene.

Kjøp store vanntette pads fra stoffet butikken, og plassere dem på sengen direkte under en inkontinent person hvis ulykker ofte skjer om natten. Dette gjør at du raskt erstatte puten om natten uten å endre laken.

Tips og advarsler

 • Snakk med en lege om behandling for inkontinens. En inkontinent person kan ha nytte av medisiner, fysisk eller atferdsterapi eller kirurgi.
 • Det er rimeligere å bruke vaskbare bleier og pads i stedet for disponibel variasjon.
 • Kontakt lege hvis fuktighet forårsaker en hud utslett eller sår på huden.

Hvordan bruke bleier til arbeid

Mange mennesker lider av inkontinens og iført bleier til arbeid er en fin måte å skjule og håndtere problemet. Du kan bli overrasket over hvor mange mennesker rundt deg er iført bleier til å fungere. Markedet for voksen bleier er i sterk vekst etter hvert som flere og flere arbeidere er å snu til iført bleier til å jobbe av helsemessige årsaker, som for eksempel inkontinens. Du kan ha perks og fordeler med å bruke bleier å arbeide uten alle på kontoret å vite at du gjør det. Hvordan du går om iført bleier til å jobbe den enkleste måten trenger?

Hvordan bruke bleier til arbeid

Velg tykkere bleier som vil gi bedre beskyttelse som Abena eller Molicare. Dette vil bidra til å forhindre lekkasjer som kan være pinlig når iført bleier til å jobbe for inkontinens.

Bruk mørke farger. Mørke farger vil bedre kamuflasje som du er iført bleier til å fungere. I tillegg mørke farger har en tendens til å gjøre folk ser tynnere. Du får både fordeler.

Bruk en undertrøye eller lys t-skjorte under kjolen bluser og skjorter. Brette skjorten i, og det vil skjule at du er iført en voksen bleie å jobbe når du bøyer deg over.

Ta en ekstra voksen bleie med deg å jobbe. Dette vil hjelpe i nødstilfeller. Dette vil hindre deg fra å måtte tilbringe dagen i et rot når du er iført bleier til å jobbe av helsemessige årsaker.

Vær selvsikker. Alle har problemer som de må forholde seg til på en daglig basis. Hvis du er bekymret for andre vil legge merke til deg iført bleier til å fungere, vil det gjøre hele situasjonen mer merkbar. Hvis du er selvsikker, vil ingen engang merke til at du har på en voksen bleie.

Hvordan Diskret bruke bleier

Mange helsemessige forhold, inkludert inkontinens eller sengevæting, kan nødvendiggjøre bruk av en bleie for en ungdom eller voksen. I enkelte tilfeller er bruk av en bleie en midlertidig behov inntil medisinsk problem kan løses. Iført en bleie kan være ydmykende, forårsaker noen mennesker til å unngå å gjøre det uansett hvor nødvendig det er. Det finnes måter, men å bære en bleie diskret, slik at holde private medisinske problemer.

Bruksanvisning

Kjøp undertøy med bleie padding innebygd, eller har en syerske sy tøybleier i undertøyet ditt. Dette alternativ til iført vanlige bleie produkter kan du få samme beskyttelse, men det ser ut som en klumpete par undertøy.

Bruk tynn, mørk-farget undertøy over en engangsbleie. Den mørke fargetone vil hjelpe skjule bleie, og det tynne stoffet vil ikke legge ekstra polstring.

Sett på bleie i en privat setting, for eksempel et bad, der folk er mindre tilbøyelige til å gå inn på deg. Bare ta med bleie inn på badet med de andre plagg og diskret sette den på når du endrer klær.

Kast bleie i en plastpose shopping. Dette gjør at du kan ta den av, legger den i posen og knyt posen lukket, slik at når du kaster den bort, kan ingen se hva det er og spørsmålet hvor bleien kom fra og hvem som bruker det.

Tips og advarsler

 • Husk at hvis du bruker undertøy med bleie padding, må du vaske disse spesielle undertøy ofte.