Digidexo.com

Om Lactobacillus Acidophilus HA122

Lactobacillus acidophilus HA122 er en naturlig probiotiske som kan ha flere helsefordeler. I likhet med kroppens naturlig forekommende "sunne bakterier," Lactobacillus acidophilus HA122 antas å hjelpe kroppen motstå veksten av usunne bakterier. Vekst av usunne bakterier kan kaste av normale fordøyelsesprosesser og gjøre kroppen mottakelig for infeksjoner. Probiotika som Lactobacillus acidophilus er tilgjengelig gjennom visse naturlige matvarer og i pille, kapsel eller pulverform.

Probiotika

Probiotika er levende, mikroskopiske encellede organismer som bakterier, gjær og virus mye som de som forekommer naturlig i kroppen. I tilstrekkelig antall, kan probiotika handle for å opprettholde balansen mellom sunne bakterier som er gunstig for kroppen, og de usunne de som alltid er på angrepet. Selv om ikke avgjørende for god helse, kan probiotika som Lactobacillus acidophilus HA122 fremme god helse, tilsynelatende ved behandling av enkelte sykdommer og fremme generell velvære.

Lactobacillus Acidophilus HA122

Lactobacillus acidophilus er en art av probiotiske. Lactobacillus acidophilus HA 122 er en stamme, en variasjon, av arten. Generelt er lactobacillus en av de mer utbredte naturlig forekommende probiotika.

Dosering

Lactobacillus acidophilus kan finnes naturlig i matvarer som yoghurt, kefir, gjæret og ugjæret melk, miso, tempeh, surkål og visse juice og soya drikkevarer. For å få Lactobacillus acidophilus i kontrollerte mengder, typisk 5-10 milliarder per dose, kjøpe et kosttilskudd. Noen produsenter oppgir på etiketten at tillegget de selger inneholder Lactobacillus acidophilus HA122.

Funksjon

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, er forskerne studere de positive effektene av probiotika som Lactobacillus acidophilus om helse sykdommer forårsaket av usunne bakterier, gjær, sopp og andre organismer. Probiotika kan hjelpe til å kontrollere diaré fra infeksjoner eller som en bivirkning av antibiotika bruk, laktoseintoleranse, irritabel tarm syndrom (IBS), andre tarmproblemer som ulcerøs kolitt og Crohns sykdom, magesår og kronisk magebetennelse, tannråte og periodontal sykdom, vaginal og urinveisinfeksjoner, noen luftveisinfeksjoner og hudinfeksjoner.

Hva er noen betraktninger?

Akkurat nå, det er begrenset dokumentasjon på at probiotika har noe mer enn en placebo effekt. Mer forskning er nødvendig for å bekrefte de helsemessige fordelene som enkelte produsenter og brukere eller probiotika hevder. Det er en mulighet for at probiotika kan faktisk forårsake infeksjoner, påvirker metabolismen og føre til autoimmune responser. Alltid fortelle dine helsepersonell hva kosttilskudd du tar.