Digidexo.com

Mat tips for Six Pack Abs

Ingenting er mer sexy enn en flat mage med en vakker six pack ab krusning i midten. Seks pack abs er ettertraktet i samfunnet fordi de er vanskelige å skaffe. Crunches og trening alene vil ikke få deg som dratt ut. Du må seriøst undersøke kostholdet og legge til matvarer som vil hjelpe deg å få denne looken, og eliminere de som ikke vil hjelpe.

Complete Protein

Proteinrik mat er et must hvis du vil seks pack abs. Aminosyrene i komplett protein drevet matvarer feeds muskelvekst. Komplett protein matvarer inneholder åtte essensielle aminosyrene som samhandler med de tolv ikke-essensielle aminosyrene kroppen din produserer. Interaksjonen av alle tyve aminosyrer oppmuntre muskel dannelse og vekst.

Kylling, biff, fisk, egg, melk og andre animalske produkter inneholder komplette proteiner. Protein er også i plante-baserte kilder som bygg, havregryn, hele korn brød, nøtter og brokkoli. Spis minst en servering av et protein-fueled mat til hvert måltid.

Vann

Vann spyler giftstoffer fra kroppen din, holder deg hydrert og hjelper deg å få dratt abs. Kalori reduksjon er en av de mest effektive måtene å se magemusklene og drikkevann vil bidra til å redusere sult smerter. Drikk vann hele dagen for å redusere kaloriforbruket og fortynne fordøyelsesvæsker.

De anbefalte åtte glass vann om dagen er en god start, men tar sikte på å doble inntaket for bedre resultater. Bodybuilder Kerry Dulin sier at kroppsbyggere drikke opp til tre liter vann om dagen før konkurransen.

Drikk ett glass vann før, under og etter hvert måltid for å imøtekomme et økt væskeinntak.

Høye fiber karbohydrater

Grøft hvetemel bearbeidede karbohydrater og velger hele korn, plantebaserte karbohydrater som frukt, grønnsaker og grovt brød.

Få mer igjen for pengene og spise brokkoli. En kopp fersk hakket brokkoli inneholder 2,6 gram protein, 2.4 gram kostfiber og bare 31 kalorier.

Foods høy i fiber hjelpe deg å føle deg mett mye raskere enn når du spiser bearbeidet mat. Fiberrik mat også gi deg drivstoff for å produsere energi som er viktig for å trene.

Brun ris, grovbrød og fullkornspasta er noen andre high-fiber matvarer du kan legge til din diett sammen med plante-baserte matvarer som finnes i vegetabilsk familien.