Digidexo.com

Hvordan øke Noradrenalin

Noradrenalin er både en nevrotransmitter og et hormon. Alene med adrenalin, er noradrenalin skilles ut av binyrene og er utgitt biologisk når kroppen er under kortsiktig stress. Dette fører til økt hjertefrekvens og sirkulasjon, muskel beredskap, og frigjør glukose fra kroppens fettlagre. En svak økning i noradrenalin kan være behagelige eller opphissende, men for mye av en økning resultater i utløser kroppens "fight or flight" respons. De fleste antidepressiva og legemidler som brukes til å behandle ADD / ADHD øker noradrenalinnivåene (eller hindre reopptak tilbake i kroppen) sammen med økende serotonin og / eller dopamin nivåer.

Bruksanvisning

•  Gå til en butikk eller nettsted som selger vitaminer og kosttilskudd og kjøp L-tyrosin, L-fenylalanin eller johannesurt. Les etikettene nøye før du kjøper. L-fenylalanin og johannesurt er ikke ment for bruk av gravide eller ammende kvinner, eller de som tar MAO-hemmere (visse antidepressiva).

Tren kardiovaskulære systemet på treningsstudioet eller ved løping, sykling eller roing, for eksempel. Kardiovaskulær trening har blitt vist å øke både adrenalin og noradrenalin. Opprettholde en konsekvent øvelse diett vil bidra til en følelse av total velvære.

La det være minst to til fire uker å passere mens du tar kosttilskudd og konsekvent å trene på. Hvis du er å få de resultatene du ønsker (forhøyet humør og en økning i din evne til å fokusere) så du bør opprettholde dette. Hvis du fremdeles føler deg deprimert og / eller manglende fokus, fortsetter du til trinn 4.

Ta kontakt med din lege og få profesjonell rådgivning. Det kan være lurt å be om en anbefaling om å se en psykiater. Dine følelser av depresjon eller din manglende evne til å fokusere kan skyldes en kjemisk ubalanse som kunne vært bedre behandlet med reseptbelagte medisiner.

Hint

  • Til tross for deres utbredte tilgjengeligheten, trenger kosttilskudd har bivirkninger, og samhandle med andre medisiner. Det anbefales sterkt at du tar kosttilskudd kun i samråd med din lege, ernæringsfysiolog eller annet helsepersonell.