Digidexo.com

Skoliose Behandling for eldre

Skoliose Behandling for eldre


Du kan utvikle skoliose som barn, tenåring eller senere i livet. Med denne tilstanden, det er en unormal kurve til ryggraden som ofte blir verre når du blir eldre. Som et resultat, kan eldre voksne har flere symptomer. Behandling kan redusere disse og selv gjenopprette normal spinal justering.

Skoliose

Selv vanlige pigger ikke er helt rett, er skoliose preget av side-til-side kurver forårsaker ryggrad til å se mer ut som en C eller en S. Ifølge skoliose Research Society, ofte årsaken er ukjent og ikke vanligvis knyttet til holdning, bærer vaner, eller sportslige aktiviteter.

Scoliosos i eldre voksne

Voksen alder skoliose påvirker mer av ryggraden, inkludert halsen, i henhold til skoliose Research Society. Som individer alder, kan skoliose føre til nevrologiske problemer. Den "Journal of Bone og Joint Surgery" rapporterer at skoliose ofte følger osteomalasi (bein oppmykning) eller osteoporose (bein tap).

Muskel Omskolering

Både fysioterapi og kjernen styrke kan bidra til å forbedre skoliose. Stramme muskler og ubalanser trekke på ryggraden overdriver kurver. Arbeid med en fysioterapeut eller ta fasthetsklasser er utformet i eldre voksne å omskolere muskler.

Rest, medisinering, og kirurgi

Eldre mennesker trenger for å unngå eller endre aktiviteter som forverrer skoliose symptomer som smerte. Noen kan trenge smertestillende medikamenter for å lindre symptomer. Andre med alvorlig skoliose (mer enn 50 grader eller mer av krumning) kan vurdere kirurgi, men risikoen vil øke etter hvert som du alder.

Chiropractic

Kiropraktisk behandling er et annet alternativ. Det er spesielt nyttig hvis det er på grunn av muskel, felles problemstillinger og andre underliggende tilstander som artrose. Det er milde non-force teknikker som kan brukes på eldre voksne med stor suksess.