Digidexo.com

Nail behandling for å stoppe sopp

Neglesopp trives i den varme, mørke, fuktige området under finger og tånegler og kan påvirke hele neglen og huden rundt. Siden sko holde føttene varme, mørke og noen ganger fuktig, tåneglene er spesielt utsatt for sopp. Behandlingen kan ta flere måneder.

Typer behandlinger

Aktuelle behandlinger er tilgjengelig fra de fleste drugstores og apotek. Topiske behandlinger inkluderer hvilket som helst antall av anti-fungale og anti-bakterielle midler, så som urea. The Mayo Clinic foreslår å bruke aktuelle behandlinger i forbindelse med en resept. Typisk vil en lege foreskrive en oral behandling, som omfatter anti-fungal medisiner og anvendes over en mye kortere tidsperiode.

Funksjon

Anti-fungal behandlinger stoppe infeksjonen fra framdrift til den omgivende hud eller negler, inhibere veksten av sopp og drepe gjær sporer og sopp. Mens aktuelle behandlinger som Saprox, Zetaclear, og Fungisil arbeide for å drepe sopp på overflaten av neglen og huden, reseptbelagte tabletter, for eksempel Lamisil og Diflucan, drepe soppen innenfra. Oral medisiner kan forårsake utslett og sjelden bivirkning av leverskade.

Betraktninger

Selv om behandlingen stopper veksten av soppen, må medisinen bli videreført for å hindre spredning av soppen til den sunne del av spikeren.

Time Frame

Aktuelle behandlinger ta flere uker å begynne å jobbe. Komplett spiker utvinning og normal vekst tar flere måneder til et år. Ikke avslutte behandlingen før spikeren er fullt restaurert (når den infiserte neglen er blitt erstattet av en ny, sunn spiker); ellers kan tilbakefall eller reinfeksjon oppstår. Selv om muntlige behandlinger drepe soppen raskere, har spikeren ikke hadde nok tid til å komme seg, så sopp og bakterier kan gjemme seg bort fra huden, gjenoppstå senere for å føre en annen infeksjon.

Fordeler

Anti-fungal medisiner også helbrede og gjenopprette tykke, gule og sprø negler. De fleste aktuelle behandlinger inneholde kremer som hjelper regenerere friske hudceller.