Digidexo.com

Hva er fordelene med Cellfood?

Hva er fordelene med Cellfood?


Cellfood er en blanding av næringsstoffer som produsenten, nuscience Corp, hevder å være spesielt effektivt på grunn av dens ioneform. Kjernefysiske vitenskaps Everett Story formulerte det i 1956 for å overvinne sin egen stråling forgiftning. Den har fått en entusiastisk verdensomspennende følgende.

Forbedret Metabolism

Ifølge Cellfood Center-nettstedet, Cellfood fremmer absorpsjon av næringsstoffer. I tillegg til oppløst oksygen, inneholder dens viktigste formel 78 ioniske mineraler, 34 enzymer og 17 aminosyrer. Disse er lett metabolisert på grunn av produktets evne til å øke oksygen på cellenivå.

Dypere Avgiftning

Ved å øke kroppens energi og transport av mer oksygen til cellene, Cellfood hjelpemidler i å eliminere giftstoffer mer effektivt. Brukere som har vært utsatt for cellegift eller stråling i sine kreftbehandling rapporterer færre bivirkninger som kvalme, hårtap, svakhet og vekttap, sier Cellfood Center.

Boost in Energy

Fordi Cellfood balanserer kroppens stoffskifte og gir lett tilgjengelige aminosyrer, idrettsutøvere og vanlige brukere rapporterer økt energi, utholdenhet og utvinning tid, ifølge luminahealth.com.

Et sterkere immunforsvar

Selskapet hevder at Cellfood "reiser frekvensene av alle organer." Dette bidrar til å bekjempe infeksjoner og mikroorganismer som bakterier og virus. En undersøkelse publisert i oktober-desember 2007 utgaven av det italienske tidsskriftet "Reumatismo" vurderes Cellfood innvirkning på fibromyalgi og konkluderte med at Cellfood forbedret livskvalitet for fagene testet, som rapportert på det amerikanske National Institutes of Health pubmed.gov hjemmeside .