Digidexo.com

Law of Seed Money

Law of Seed Money


The Law of Seed Money kalles også lov av tidoblet Return. Konseptet ble innført i heftet Seed Money: The Law of tidoblet Retur og hvordan det fungerer, av John Hoshor, utgitt av Den norske kirke Religious Science i 1960.

Definisjon

I henhold til lov av Seed Money, når du gir penger og gjøre et krav for en tidobbelt tilbake, vil du få tilbake ti ganger det beløpet du ga.

Plant Seed Money

Det første trinnet er å gi penger til den personen eller gruppen du ønsker å hjelpe. Umiddelbart på å gjøre din gave, krev din tidobbelt tilbake med en uttalelse som, "Jeg har fått [10 ganger det beløpet gitt] i retur, med god til alle involverte. Takk."

Belief

Ifølge Jon Speller, forfatter av Seed Money in Action "Når du tror at du kan få din tidobbelt tilbake fra" planting "noen Seed Money -. Du vil ikke Når du tror at du vil få en tidobbelt tilbake på Seed penger, vil du. "

Takknemlighet

Takknemlighet er uunnværlig for Law of tidoblet Return. Før du kan forvente mer, må du takke for det du allerede har.

Visualisering

Speller sier også til å forestille seg at du har avkastningen i hånden og har et mentalt bilde av nøyaktig hva du vil gjøre med det. Mer informasjon er tilgjengelig i Seed Money In Action: Arbeide lov av tidoblet Return, av Jon Speller, tilgjengelig i en artikkel serie oppført under Referanser.