Digidexo.com

Homøopatisk Joint Hevelse & Pain Reduction

Moderne medisin gir folk med felles hevelse og smerte en rekke gode valg. Men noen av disse rettsmidler har bivirkninger. Homeopatiske alternativer kan være like effektive og er generelt fri for bivirkninger og reaksjoner. Noen kan også tas sammen med mer tradisjonelle medisiner for en forbedret resultat.

Bromelain

De som elsker ananas har en utmerket homøopatisk middel ved sine fingertupper. Bomelain er funnet i stammer av ananas, og er meget effektive i behandling av inflammasjon. Bromelain er ofte brukt for idrettsskader på grunn av sin evne til å redusere ødem. Kirurger anbefaler også bromelain etter prosedyrer for å redusere hevelse. Tar 800 til 1000 mg per dag anbefales for å få optimale resultater. Du kan også drikke et glass ananasjuice hver dag. Les etiketten nøye, men å få et nøyaktig bilde av hvor mye bromelain du vil være forbruker.

Mynte og mentol

Hvis du liker duften av mint og mentol, har du en levedyktig homeopatisk alternativ for hevelse og smerte. Flere over-the-counter smertestillende medikamenter inneholder mentol for sin evne til å redusere betennelser og lindre spenninger i muskler og ledd. Mentol tilhører familien mynte, og mange av de aromatiske oljer inneholder mentol. Mentol kan også bli funnet i peppermynte og peppermynte.

Koriander

Hvis du liker mat med et lite spark i det, kan det hende at krydderhylle inneholde en pålitelig homeopatisk behandling. Koriander inneholder kamfer, som har evnen til å lindre smerte og redusere hevelse. Ved sprinkling et snev av koriander på maten din, vil du ha noen smakfulle retter og en naturlig rette for hevelse, stivhet og ømme ledd.

Eddik

Eddik er gunstig for mange ting, blant annet lindring av smerter og betennelser. Apple cider eddik er spesielt rik på kalium og magnesium. Kalium arbeider for å avlaste kalsium bygge opp i leddene, mens magnesium fungerer på både smerte og hevelse. Begge kan absorberes gjennom huden på en sikker måte. For best resultat, massere litt eple cider eddik over plagede området. Å gjøre dette før sengetid er anbefalt, men helst på dagen vil fungere. En daglig applikasjon vil føre til en merkbar forskjell i mengden av stivhet, smerte og hevelse man opplever.